Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 622
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 810
  • Mediterraneo

Re-Born, това за пулса на бебето ли става въпрос? Не се притеснявай, ако за това говориш, всичко е наред. Това значи, че чакаш момиченце. Лека бременност!

Това не е сериозно, нали?

# 811
  • Варна
Спра тока, #@$%&*( да се чете като псувня).

# 812
  • France
Значи тъй, вчера сте си правили наказателна бригада барабар с Веселия Роджър? ! А мен ме оставихте да си повръщам тихичко в ъгъла. И това ми били прЕателки. Weary

# 813
Оплаквам се от факта, че идва лято, а аз съм пак дебела, но и дрехи нямам. Вчера рязко установих,ч е нямам какво да облека.

# 814
Ох, а моят вчера отново ме издразни. Говорим за 50 годишен мъж. Още от вратата почва да се обяснява на майка му за работата, за колегите-кой какво казал, какво не казал. ...Тя съответно го разпитва и ги знае по имена ( те не подозират за съществуването и). Сори, ама ми идва в повече това обясняване като ученичка.

# 815
Добър ден, мацки.
Трябва да ходя до Спиди и до Техномаркет, да купя нова кафемашина. От един час не мога да се наканя да се приготвя. Бива, бива мързел, но това моето минава всякакви граници.

# 816
Добро утро. Оплаквам се, че преспах, а детето как спа до 11 си нямам идея. В нас е пълен ужас, а такава апатия ме е обзела, че грам нищо не ми се пипа. И кучето пак е изяло на детето килимчето за игра, за десети път Confused
В помощ на бригадата имам много голям багажник, а езера бол Joy

# 817
Аз мога да ви спестя копаенето и лопатите,като нахраним едни прасета с мъжОвете. 🤣🤣🤣

# 818
Значи тъй, вчера сте си правили наказателна бригада барабар с Веселия Роджър? ! А мен ме оставихте да си повръщам тихичко в ъгъла. И това ми били прЕателки. Weary
Как така? Дрийма ти предложи бисквитки. Имаме и добра страна.Понякога.

Anyyyone,подсети ме за филма " Пържени зелени домати".

# 819
Ооох, супер е вън... Ама яко ме цепи тиквата и то, между очите... Май ш ми требе цайс Confused
Кой се сърди там?!? Фил, ти си възпрепятствана, не се чумери... Преателки сме си! Stuck Out Tongue Winking Eye
Оооо, ше требе и багажник, ма гоУем!
А, свините нЕма да дочекат КоледО... Пълнено прасе с мъжове! Joy нова рецепта по бгмамата Joy
Кроте, пропущила съм го тоя филм Confused

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 13:02 от DreamCatcher1

# 820
Пребих се като куче по стълбите, боли ме крака сега, моя се хили като зелка и ми иде да го фрасна с един тиган, тръгнах да чистя стълбището, как ми се оплетоха краката и се пребих.
"Софиянката" от 2-рия етаж пак си складира пликовете с боклук пред вратата, 3 са на брой вече, но няма да ги пипна, много е сложно да иде до контейнера, да....

# 821
  • София
Пребих се като куче по стълбите, боли ме крака сега, моя се хили като зелка и ми иде да го фрасна с един тиган, тръгнах да чистя стълбището, как ми се оплетоха краката и се пребих.
"Софиянката" от 2-рия етаж пак си складира пликовете с боклук пред вратата, 3 са на брой вече, но няма да ги пипна, много е сложно да иде до контейнера, да....
Предлагам ти моя метод, който отучи комшиите от 8 етаж да си хвърлят боклука през прозореца.
Изсипваш й единия пакет на изтривалката пред вратата.
Като предупреждение-другите два не пипаш.
Ако не схване посланието-изсипваш на другия ден 2 плика и те така.

# 822
Във връзка с вчерашното ми оплакване

# 823
Няма оправия с госпожата, откакто разбра, че съм от провинцията на няколко пъти ме обиди по този повод, не се впрягам и не ме е зор, голямо чудо, че си софиянец, не ме разбирайте погрешно, мъжът ми е кореняк. Аз хората не ги деля.
Въпросната е над 40 години, не е омъжена и се кара абсолютно с всички от кооперацията, търпя още малко, но благодаря за идеята, въпреки че ме съмнява, че ще има ефект в нашия случай.
Глезена ми се поду и боли, движа крака, не ми се ходи в болница, страх ме е хора, не за мен, за децата.

# 824
Сложи лед и ако не се оправи, върви снимка да ти направят.

Общи условия

Активация на акаунт