Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 614
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 855
Ми почваш с "госпожо" и не спираш да го вмъкваш и по нататък Joy

# 856
Ей, обожавам пържени картофи, откакто имам Актифрай не съм пържила в тиган.
Защо ви прочетох, сега само за тях мисля. Joy
Аз да се карам културно не мога, но се възхищавам на тези, които го умеят, паля бързо аз.

# 857
Ми почваш с "госпожо" и не спираш да го вмъкваш и по нататък Joy
Точно това работи безотказно...а ти наум можеш да я наричаш всякак!

# 858
Ооооо..имам в пощата известие - сигурно е от ония мисирки в енергото, след 40 дни са свършили работата за 5 мин.и са ми пуснали писмен ответ, както пожелах. Утре ще мина през пощата да прочета как ми се Свиняват 😆

# 859
  • София
Аз по принцип така говоря, ма нещо тона ли не докарвам, съскането ли? Дъщерята не дава да говоря с учителите ѝ. Още ѝ държи влага от разговора ми с една перничанка (че е модерно в темата да уточняваме месторождение и местоживеене), която настояваше да я взимам по-рано, че да си хващала по-ранен автобус към вкъщи. Любезно ѝ обясних какво значи работно време и има ли то почва при нея. Детето викаше, че ми била обидена. Пък аз помня как същата тази после ми обясняваше каква красива жена съм била. Предпочетох да не вярвам на детето.
Държа да отбележа, че семейно я разбихме, като същото това дете във втори клас първо ѝ намери грешка на решена задача по математика, после я хвана, че губи купоните им.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 17:40 от бъръльо-бъръльо

# 860
И аз често пържа картофи,моето ги яде всякак,стига да са чисти,т.е. дори червен/черен пипер,подправки някакви ако види,не ги иска. Е снощи ги попрепържих и пак им се мръщи. 🤣  Ку ще,ние апнахме. Днеска ще й правя картофена салата,щот риба едва ли да яде. 🙄 И от зелената салата обира само краставиците. Ама пък плюска по два сандвича с яйце и сирене! 😳🙈 Къде го събира не знам. 🤣

# 861
Писна ми да живея във вход със смръдливци и мизерници... Някой си е включил вентилацията на кухнята в кумина в банята, по цял ден знам какво и кога готви, а и много обича да пържи очевидно. Отварям прозореца да проветря, нахлува миризма на друг манджурляк. Отварям входната врата - миризма  напикан старец. Качвам се в асансьора, клечки за уши вътре. Тая отгоре си тупа ли тупа върху климатиците ни, а тая отдолу си държи боклука пред вратата.
Трябваше да се обадя на госпожата на сестра ми по математика. Питам как се казва госпожата, отговор не знам. Как не знаеш бе, дете. От две години ходиш при нея на уроци Flushed

# 862
Kартофи не съм пържила от две години, демек, карам ги да приемат, че пе

# 863
Петрова, що ти е името...Добър ден, госпожо - ти върши отлична работа...😆

# 864
Мойто, не плюска всеки път, но аз ги уважавам доста Joy а па и по принцип си не яде... Еееее, 2 филии, ако вида, пак нЕма да повервам.... Joy
А тоя еърфрайър Joy си купих от емаг, некво подобие... Е, понай, колко ги изпържи с горещия въздуФ Hands Minus1 3 часа ги държах и друсах и не, и не... Естествено, го върнах... И то да събира прах, нЕма нуждааа!

# 865
Реших да питам и се отчаях просто Joy тия хормони му изпиха мозъка на това дете Confused

# 866
Дриймче,моето две филии,ама без корите,че й идват твърдички. Ма това е от малкото неща,дето яде. След грипа,дето изкара,беше яко отслабнала,ся отпра бузаци. 🤣

# 867
А мойте две хали ей сегичка опукаха огромен резен диня и останали ягоди от вчера.... На сегашния пазар и Цени, май е по-добре да им купувам чер хайвер и теюфели.. Ама хааа😁😁😁

# 868
Оо диня! Още не смея да купувам,че не знам вкусни ли са. А така обичамм! 😍

# 869
Беше презряла и гадна, почти като ягоди те. Честно не ме яд за парите, а за това че продават само боклуци 😒

Общи условия

Активация на акаунт