Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

транспорт на куче до Англия

 • 1 386
 • 8
 •   1
Отговори
 • Мнения: 3
Добър ден , може ли някой да препоръча фирма , която се занимава с транспорт на домашни любимци от България до Англия.
Благодаря и хубав ден

# 1
 • Мнения: 144
Пробвай да се обадиш на Зоо такси, за да разбереш за кога имат планирани пътувания. http://zootaxi.bg

# 2
 • Мнения: 3
Ами звъня им от 2 седмици и имейл писах , но не отговарят ... И аз си мисля , че та са най-надеждни. Ще продължавам да се опитвам да се свържа с тях.
Благодаря

# 3
 • Мнения: 144
Аз на 15и този месец бях им звъннала към осем вечерта и тогава ми вдигнаха, но не съм им ползвала услугите.

# 4
 • Мнения: 3
Ще пробвам отново. Благодаря

# 5
 • Оптимист по принуда
 • Мнения: 12 333
Знам, че темата е от мин.година, но ме интересува ползвахте ли зоотакси до Англия и имате ли отзив?

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:08 от demmy.

# 6
 • Мнения: 2
Спешно!!!!Здравейте! Знам, че не е по темата, но се чудя дали това може да бъде вид измама. Намерих едно кученце за осиновяване, като ми беше казано, че кучето е в Полша и не е било позволено кучето да се отглежда в апартамент. Ако, някой е получавал или изпращал куче, може ли да ми даде повече инфо?
“Процесът да получите Лола днес е много лесен.  Казвам, че е лесно, защото говоря от опит.  Много пъти съм превозвал домашни любимци.
  Сега ми трябва само пълният ви адрес.  Първо ще използвам вашия адрес, за да регистрирам Лола, когато пристигна на летището сега.  Тъй като компаниите за транспорт на животни предлагат услуги за доставка по домовете, техните агенти също ще използват адреса ви, за да знаят къде точно се намирате и да доведат Лола директно до дома ви, когато тя пристигне днес до вашата дестинация.
  Както ви казах по-рано, Лола ще дойде с всичките си аксесоари и дори ще дойде с малко храна, която може да продължи поне 3 седмици.
  Когато регистрирам Лола утре сутринта, компанията за транспорт на животни, която ще отговаря за транспортирането и доставката на Лола, ще се свърже с вас.
  Компанията за транспорт на животни ще се свърже с вас, за да потвърди, че Лола е регистрирана успешно, а компанията за транспорт на животни също ще се свърже с вас за заплащане на транспортната такса.  Когато фирмата за транспорт на животни се свърже с вас, уверете се, че си сътрудничите с тях, не забравяйте внимателно да следвате инструкциите им и да им изпратите 198 лева.
  След като извършите плащането, те ще продължат незабавно с транспортирането на Лола.  След като малката принцеса излети, компанията за превоз на животни ще ви даде информация за полета.  С информацията за полета ще можете да знаете точното време, в което Лола ще заминава, точното време, в което ще пристигне на вашето място, и точното време, когато ще бъде доведена до дома ви.
  Информацията за полета ще ви позволи да знаете по кое време трябва да сте вкъщи, така че когато агентите за доставка пристигнат с Лола и нейните вещи, да сте у дома, за да се легитимирате, да подпишете документите за доставка и да получите Лола и всички нейни аксесоари.

 Така че всичко, от което се нуждая сега, за да закарам Лола до летището сега, е;  пълните ви имена?  Вашият телефонен номер?  вашият град / държава?  домашния ви адрес?  и вашия пощенски код. “

# 7
 • Оптимист по принуда
 • Мнения: 12 333
Пари предварително, преди да сте получила кучето- в никакъв случай.

# 8
 • Мнения: 144
Платете при доставка. Не ми вдъхнаха много доверие, ако трябва да съм честна.

Общи условия

Активация на акаунт