През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 35 899
  • 687
  •   1
Отговори
# 210
Много е хубаво комплектчето.На каква цена го взехте. Аз днес гледах в Киндерленд-около 60лв.са и са подобни на вашето.

# 211
  • София
sweet_lady, кумът ни ги взе от един магазин в София на близка до доставната цена. Излязоха средно по 0,25лв./броя. Иначе аз най-изгодно ги бях гледала тук , където излизат по 0,27лв/ брой.

тинити , много е сладко комплектчето Blue Heart

Аз тъкмо карах ММ да изберем дрешки за изписването, а то измежду всички имало комплектче.
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз мисля, че е предостатъчно за юни/юли. Вие как мислите?

# 212
Другата седмица в Лидл гледам ще има памперси на Памперс. Не знам обаче дали ще има размер 1 и 2

# 213
Момичета, аз пак да се оплача 😂 То вече ми е забавно. Тази сутрин се събудих с някакъв дискомфорт на дупето и май ми е излязал някакъв външен хемороид. Цял ден ми е там акъла и ме дразни. Не съм имала запек, нито някакви неразположения, някакви идеи?

# 214
Много е хубаво комплектчето.На каква цена го взехте. Аз днес гледах в Киндерленд-около 60лв.са и са подобни на вашето.
23 лева е комплекта от Хиполенд, платих с карта на ДСК и имах 7% отстъпка. Blush

# 215
тинити а с одеялцето ли мислиш да го завиеш на изписването или ще взимаш пеленка ? Аз гледах, че има цели комплекти за изписване, но повечето съдържат много дрешки, а тогава ще е лято и няма да се използват всички. Така, че явно и аз ще си направя отделно комплектче.

# 216
Аз да ви кажа се чудих после какво да я правя тая пелена, защото в Надежда я изписаха директно в столчето за кола и там няма как да е с пелена, а и беше 200 градуса.

# 217
Аз съм подготвила одеялцето, което купих за в количката. Дали е специална пелена или вашето си одеялце според мен няма разлика, стига тази пелена да не е някаква специална с бродерии и панделки - все неща, които така или иначе не харесвам и няма да купя.

# 218
Тинити, какво включва комплекта? Цената е много добра!

# 219
Sweed_lady, може би ще е с одеялце, днес купих едно. Ако се окаже много топло може и с пелена, не съм решила.

PeacockLove, комплекта включва боди с къс ръкав, гащеризонче, лигавник, шапка и ръкавички. Не мисля, че ми трябва повече. Имаше и комплекти с 10 части по 50 лева, но няма смисъл според мен. Наистина цената е добра.

# 220
Момичета, аз пак да се оплача 😂 То вече ми е забавно. Тази сутрин се събудих с някакъв дискомфорт на дупето и май ми е излязал някакъв външен хемороид. Цял ден ми е там акъла и ме дразни. Не съм имала запек, нито някакви неразположения, някакви идеи?
И аз си "спечелих" един външен с първата Б. Спомням си, че тогава ми изписа Флебодия да пия. Сега се "събужда", когато имам проблем с тоалетната, но АГ-то препоръчва или Хуск (някакви трици ли били, които се разтварят във вода), или пробиотик- избрах второто. Не че нещата са се променили драстично, но от време на време и кърви. Хемороидите не се получават само от запек, а също и от заседнал начин на живот (знам, че ти лежиш повече заради шийката). Посъветвай се с АГ. Може да ти изпише и някакви мазила, ако е мъничък.

# 221
Добро утро, дами! Flowers Hibiscus честит месец май Flowers Cherry Blossom много искам вече да идва юли!

От предната вечер започнаха пак някакви контракции, вчера си ги имах, ама тая нощ бяха бая. Съответно много се притесних, почти не мигнах и ако започне пак, трябва да отивам при АГ. Disappointed
Чудя се дали да вдигна диаспорал на 3х1...

Ама имам усещането че беба така застава понякога, че ме натиска ниско долу, опъва връзките и на моменти имам почти постоянно усещане за разпъване като при контракция. Оттам си пипам корема и вероятно ги провокирам.
Абе с две думи - сърцето ми се е свило. Вече съм 29+1 седмица. Надявам се всичко да бъде наред.
Извинявайте че съм толкова подробна, просто ми е притеснено и тук намирам подкрепа.

За името - още преди да забременея си говорихме и бяхме се спряли на име за момиче. На мъжката рода е, ама не точно. Joy само се моля да се роди здрава пък другите неща ще се нагласят.

Извинете за дългия пост Hug

# 222
Пеони, и аз го имам това чувство за постоянно стягане. С тия силни ритници и бутане с глава ли, с дупе ли, имам чувството, че ще ме изкърти и само си пипам корема дали е твърд

# 223
Peony, не го мисли това, възможно е бвбето да е застанало кофти. Това притеснение и не спане със сигурност не ти влияе добре. Относно лекарствата защо не в се чуеш с АГ първо?

----
Аз съм на косъм да поръчам колан за след раждане. След доста четене стигнах до избора на този: Chongerfei 3in1 Belly Wrap . Колана е на 3 части, първата седмица се слага единия, после се добавя другия и накрая третия. Идеята е стягането да става постепенно, заради органите. Вие на какво сте мнение и какъв колан ще ползвате?

# 224
Такъв е и моят. Слагах го от втория ден след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт