През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 35 890
  • 687
  •   1
Отговори
# 135
Sweed_lady, откъде поръча нощниците?
Аз започнах с пазаруването малко по малко, ама до никъде не съм...

Нощниците ги поръчах от vienetta.bg. Памучини са и съм доволна. Имат голям избор. Размера също съм го уцелила. Надявам се да ми стават до раждането, че нещо напоследък започнах бързо да качвам. Simple Smile

# 136

Аз мислех да поръчвам от Sgusheni - от тук го научих сайта, но сега ще разгледам и Vienetta.bg Wear Dress

# 137
Честно казано, ако не смятате да спите с тези нощници след раждането няма смисъл да давате луди пари за нощница , с която ще сте 3 дни.

# 138
Понеже и аз не съм фен на нощниците, смятам да си купя от евтините. Но ако си ги носите после, може да се заложи на нещо по-хубаво като материя. Simple Smile

За ваничката - и аз знам за подложката севи бейби че е много удобна и смятам да заложа на нея. Но тази покупка съм я оставила по-натам във времето.

МаманаПринцеса, аз по ПРМ съм 30+4, обаче беба върви 2 седмици назад заради много късната овулация. Затова на първата фетална морфология д-р Стратиева ми смени термина от 5 на 17.07. Но важното е да растат пропорционално на всеки преглед, което означава че бебето се развива, просто причината е по-късната овулация.

# 139
Честно казано, ако не смятате да спите с тези нощници след раждането няма смисъл да давате луди пари за нощница , с която ще сте 3 дни.
Аз от сега си знам, че не мога да спя с такова нещо, предпочитам пижама (въпреки че и с пижама не спя, а с широка тениска), но не знам дали ще раждам нормално или секцио. При секцио (не дай Боже) панталонките няма да са удобни. Не че имам медицински причини, настроила съм се и искам да е нормално, но като не знам беба как ще се обърне в онзи съдбовен ден....
Приятелка ми каза, че си ходи вкъщи с нощницата и й е удобно да кърми до ден-днешен с нея - вече 1 година след раждането. Тааа..... кажи ми да ти кажа Rolling Eyes

# 140
Ами аз след секциото и раздвижването директно хвърлих нощницата в кофата. Облякох си пижамата и ми беше чудно !

# 141
И аз ползвам ваничка със стойка, сега пак ще е такава, в началото взех мрежичка севи бейби, сега сме с подложка с пълнеж на същата марка. Като начало ще взема същата мрежичка, 6 месеца я ползвах и беше супер удобна

# 142
Аз си поръчах втората нощница от pijamite.bg и съм много доволна.

# 143
Да ви се похваля и аз поръчах количка, спряхме се на Cybex Balios S, 3в1 е, надявам се да сме доволни. До седмица трябва да пристигне.
Аз май имам някъде една нощница от 1 раждане. Трябва да я изровя и евентуално още една ще взема.
И аз на 11.05 съм на ЖК, а на 15.05 на последната ФМ.

# 144
  • София
И аз днес бях на преглед-  26 гс и 3 д,  девойката е 1222 гр, а младежът 1174. Големички са май, но това не е лошо, разбира се. Лошото е, че шийката се е скъсила до 3 см. Утре ще запиша час и при докторката към ЖК, която гласим и да ми направи секциото в МД и ще видим какво ще каже.
Решихме, че няма смисъл от третата ФМ.

# 145

Аз мислех да поръчвам от Sgusheni - от тук го научих сайта, но сега ще разгледам и Vienetta.bg Wear Dress

Аз поръчах от pijamite.bg и съм изключително доволна от съотношението цена-качество. Български са и са памучни, размерите си отговарят Simple Smile

# 146
И аз имам ФМ на 18.5
Ние ползвахме подложката на Севи бебе със стириопора ( или каквото е там ) от първия месец до година и почти и половина. Всяка вечер. Мъжът ми подсили само кукичките. Просто незаменима. И се пере и съхне лесно. Ето това трябва да купя, добре, че ме подсетихте. Първите вечери ще е къпане на ръка ама по-нататък на подложката

# 147
От къде мислите да купувате одеяла и по-дебели пелени за в количката и завиване като цяло?

# 148
на мен ми подариха. не бях купувала никакви одеала, сега имам поне 10. Всеки 2ри подарява одеала

# 149
И аз съм зарината в одеялца от първото дете. И също подкрепям подложката с пълнеж на Sevi bebe. Само първият месец сме го държали в ръце докато го изкъпем. После вече го слагахме на подложката. Още си е с нея (1г. и 1м.).

Общи условия

Активация на акаунт