Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

• 18 781
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
  • в страната на чудесата
Предлагам Pinot Grigio Wink
Италия не ми е била никога дестинация, но харесвам някои вина техни.

# 496
  • София
Аз уморих моите, китки Cry Знаех си, че така ще стане Head Band Всичките им листа окапаха - все още е студено.

# 497
  • София
Стискам палци на Амели-то. Така ще си остана единствен уморител на китки 😄 Имали ли сте мисли за детските занимания идните месеци? Балетната школа на Фръцльоната писаха, че може да отворят след 20-ти и аз ся инстинктът ми ще се изяде с разума Sad

# 498
  • София
Лейка, с удоволствие ще приема Simple Smile

Аш, спокойно, и аз сях някакви неща и в няколко саксии и нищо даже не поникна Joy Само от едната, саксия, която на всичкото отгоре бутнах и падна отвисоко и се счупи, а пръстта пресипах в друга колкото да не е мазало поникнаха семената (надявам се да са тези, които сях аз де Joy) Сега ги следя, би трябвало да е копър...

Миленита, аз присъствено засега не бих ги записала никъде. Ама това аз, не знам...

# 499
  • София
Аве, то и аз уж така. И си натяквам, че не бива. Но затуй реших да набера всякви мнения и гледни точки, барем удуша желанието и Дребната и аз да си балетстваме...

# 500
  • София
+1. И аз не бих.

# 501
Аз бих. Както писах, аз го пускам да кара колело уикенда с други деца. Вярно е, че са навън, де.

# 502
Иди питай в съседната тема, ще те откажат на мига.

# 503
  • софия
Иди питай в съседната тема, ще те откажат на мига.
ХаххахахахахсххахсхсхаххаХАхахАхХахха!
Екстремист!

П.с Миленитка, не знам. За такова нещо акъл не ща да давам! Аз днес мойте ги натоварих в колата и с мен до един склад за платовв.  Сега се сещам, че са иралиански платове! Но усетих че умовете , психиката почва да дава не здравословно заето.
Моят летен проект с групата деца отпадна
 Sad
Надявам се на още по-страхотен следващата година.

# 504
  • Пловдив/София
Аз мисля от втората седмица на юни да го пускам на логопед (ако има) и градина с плуване (пак ако има). Жегите като гледам морят вируса, иначе на тия никакви мерки вече над седмица щеше да е станало много страшно. Не виждам колко повече да чакаме, месец трябва да е достатъчно (след края на мерките). Не очаквам наесен да е по-добре, а няма да живеем в гората.
Нали не е само нашето напълно подивяло и без дисциплина и режим, че се плаша вече. Горко им на учителите наесен.
Похвалих ли се, че имаме вече училище? (БШ)

# 505
Аз излиза, че съм най- безстрашна/безрасъдна. Записан е на тенис камп всеки ден , от тук до средата на август. Толкова много енергия има, че не мога да я канализирам. Вече и учебният материал не ми помага, той се чувства в свои води и там. Непрекъснато му добавям нови задачи...не случи на майка това дете.

# 506
  • в страната на чудесата
Амели, кой е складът?

# 507
Браво,Пипи! От сърце се радвам за вас! Разказвай...

# 508
  • Пловдив/София
Браво,Пипи! От сърце се радвам за вас! Разказвай...
Разбира се, няма да се отървете лесно от мен Wink ще споделяме като започнат. Дано сме доволни, че да не повтаряме драмата отново, вече нямам толкова ентусиазъм, реалността наистина се оказа по-сложна от представите ми...
И вие разказвайте как върви.

# 509
  • София

Похвалих ли се, че имаме вече училище? (БШ)
Ееее, браво! Тъкмо си търсих повод за пиене. Сипах си без повод, но сега вече с чиста съвест ще го отнеса в графа: "Училището на Пипи" Joy

Общи условия

Активация на акаунт