Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

• 18 775
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Честито, Пипи. Дано да върви детето здраво и с късмет. И на добър учител да попаднете. И най-важното е ти да си удовлетворена.

# 511
  • Пловдив/София
Хаха, санака, радвам се, че съм помогнала :Д и аз си сипах, ама просто заради поредния изтощителен ден, училището още не сме поляли подобаващо (а е стара новина).

# 512
Честито, Пипи, пожелавам да сте много доволни, че да се похвалиш.
Стига все едни и същи са се хвалили😀

# 513
  • София
Честито, Пипи Balloon!! Всички дружно тук след повече от 1 година избор трябва да полеем вашия прием Chocolate Bar Champagne

# 514
  • София
Браво,  Пипи, радвам се и аз! В прогресивна паралелка?

# 515
  • софия
Браво, Пипи! с кеф да минават учебните години!
Лейка, Лацовски, почти на изхода към Пловдив.

Видяхте ли избухването на Мутафчийски пред Бенатова?!

# 516
  • София
Видях го. Интервюто беше отврат. Такси ѝ е малко на това тъпо парче. На тази съм ѝ набрала от 10на години, от едно подобно псевдоинтервю за донорските яйцеклетки.

# 517
  • София
Дайте линк!

# 518
  • в страната на чудесата
И двамата са неприятни.
Интервюто не е ли старо?
https://m.fakti.bg/bulgaria/474490-brutalna-izdanka-na-gen-mutafchiiski-video

# 519
  • София
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3vRgbLxp82O_j8ikQckw9H4LD … amp;feature=share

Тук е цялото предаване, аз лично не знам дали да си го причинявам.

# 520
  • София
Недей. То реално не е интервю. Въпроси няма, има "отговори", които Миролюба задава по 5 пъти, и си мисли, че това не си личи...Гнусна работа. Нито един от "фактите" на Миролюба не е реален факт. Може да се преподава на студенти-журналисти по "как се прави фейкнюз". Смеем се на Тръмп, а нашите журналисти са негово пълно подобие.

Пипи, извинявай, от страсти като горните забравих да ви честитя "записването" в БШ.

# 521
Абе видиш ли костюм с жилетка, зарежи.

# 522
  • София
Аз изобщо мразя безкрайно разговори на затапване, не намирам нищо продуктивно и смислено в такива.

# 523
  • София
Мда, импонира на ментално застиналите  в 5 клас.

# 524
Журналистка тръгнала от любимка на Бойко, изгряла заради това, че само на нея даваше интервюта докато беше генсек(със съответните слухове за причината)... претърпяла метаморфоза от опортюнистка до недолюбвана. Изживяваща се наред с приятелките и изгонени от Нова - Сарелска и Цолова. Единствените изгонени, които ценя и уважавам са Галя Щърбева, Мира Иванова и Лора Крумова. Другите си обслужваха както могат статуквото, а сега се правят на репресирани.
Хич няма и да я гледам.

Общи условия

Активация на акаунт