Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

• 18 810
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Аз не. Я разкажете!плийййз!

# 391
  • София
Аз не го знаех, но си го представих.

# 392
  • София
Аз не. Я разкажете!плийййз!
Разказах го, бре, булка, за паркирането Joy

# 393
  • софия
Обръщението "булка" с глас ме разсмя Laughing

# 394
Тези вицове не мислите ли, че са обидни за жените, защото силно подценяват тяхната интелигентност. Значи един човек, само защото е жена, няма да знае колко е 20 см, а ще вярва на някого, който го лъже.
Това е силно сексистка теза и аз съм мъж, но съм категорично против нея. Ясно ми е, че всички съзнавате, че това е виц, но не разбирам как като сте жени, ви е смешен. Аз съм мъж и не ми е смешен. Смятам го за недопустима обида към вашия пол, който, дори да не приемем тезите, че е по-добрия, но категорично не е по-лошия. Двата пола са напълно равностойни, аз не приемам наличието на трети, и от там нататък разликите са от конкретния индивид, без значение дали той е мъж или жена.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 16:57 от Татко Мецан

# 395
  • София
Аййй, Мецане, иди се разходи малко, събери въздух и слънце, недей толкова мрачно и сериозно Simple Smile На мен ми е смешен, аз мога да си паркирам Simple Smile

# 396
  • София
Бърди, напълно споделям препоръката, и на мен ми идеше да я направя, после си помислих, че то само на нас жените ни е смешно, понеже нямаме другата гледна точка.

# 397
Мдаа, Санака затова се чудеше как да го разкаже. Той върви с един жест от половин показалец и да, смешен е само на жените 😉 понеже цял живот ни обясняват, че този половин показалец е 20см, затова сме зле с разстоянията. И все пак е виц, не вярвам някоя дама тук да не може да паркира заради такава заблуда, споко😀

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 18:09 от Warwick

# 398
  • София
Вицовете са смешни именно на жените, защото обясняват грандоманското мислене у доста мъже. Жените се забавляваме с тези вицове, те не са за наша сметка. Мъжете се фиксират.

# 399
Чак пък половин показалец😀

# 400
  • София
Е, то зависи от показалеца...

# 401
  • София
Съгласна съм с Анди - никога не би ми хрумнало, че този виц е обида за жените.

# 402
Е, то зависи от показалеца...

То имаше и едни легенди за зависимости от размера на носа, ръката, палеца на крака... изобщо пълен оглед си трябва.

# 403
Ъ-ъ-ъ... показалецът е на Санака, която разказа вица. Къде отидохте...🤣

# 404
  • София
Тези вицове не мислите ли, че са обидни за жените, защото силно подценяват тяхната интелигентност. Значи един човек, само защото е жена, няма да знае колко е 20 см, а ще вярва на някого, който го лъже.
Това е силно сексистка теза и аз съм мъж, но съм категорично против нея. Ясно ми е, че всички съзнавате, че това е виц, но не разбирам как като сте жени, ви е смешен. Аз съм мъж и не ми е смешен. Смятам го за недопустима обида към вашия пол, който, дори да не приемем тезите, че е по-добрия, но категорично не е по-лошия. Двата пола са напълно равностойни, аз не приемам наличието на трети, и от там нататък разликите са от конкретния индивид, без значение дали той е мъж или жена.
Мецане, ако започнеш да приемаш вица сериозно, убиваш вица. Joy А ако непремено трябва да търсим обида във вица, този специално е обиден за мъжете. Laughing
Иначе аз на паркирането съм бог! Sunglasses Ох, пак се сетих за един виц... Joy

Чак пък половин показалец😀
Добре де, показалец и половина, от нас да мине. Joy

Общи условия

Активация на акаунт