Любители на кучета - 104

• 27 245
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.Варна
Привет банда. Добре дошли на новите сладури и техните човеци.
Деспиии как сте, мило? Аз вече съм изперкала тотално с тази изолация. Тийна и той, ама на втора. То голямо учене ви казвам. И аз искам не искам слушам уроци за 10 клас.
Двете маймуни са като залепени за мен(и преди беше така, но сега е...) и не знам как ще се разправят с батко си като ми дойде реда за дежурство на работа.
Биляна да завидиш и на мен малко. От два месеца и аз не съм оправя Ла гривата, но днес съм на фризьор Heart Eyes

# 151
Добре дошли с Бейли!
Дес, надявам се сте добре.
Швепса е много важен пък.

Аз ли съм единственият човек, който се чувства прекрасно по време на изолация?

# 152
Добре дошли с Бейли! Голям сладур! Чудесен коледен подарък.Simple Smile
И аз се чувствам добре, не ми пречи ИП. Единствено скуката е проблем. Четеш, гледаш филми, готвиш, чистиш..всичко омръзва. Иначе не ми липсва особено нито работата, нито социалния живот.

# 153
  • Варна
Не си,на мен също ми е добре, обаче с тея маски...

Днес разбрах, че освен всички документи, дето нося в мен,задължително трябва да има снимка в паспортите на кучетата. Аз не съм им правила.

# 154

Днес разбрах, че освен всички документи, дето нося в мен,задължително трябва да има снимка в паспортите на кучетата. Аз не съм им правила.
Това пише ли го някъде официално или просто едни униформени са се направили на интересни?

# 155
Привет!
   Ние затегнахме акитата, благодаря ви за съветите!
   Нашата пасе трева като коза, извива врат като гъска и се държи като див пубер.Демек имаме си трансформър у дома.

# 156
Имам нужда от съвет, ако някой се е сблъсквал със същото. Мани беше много игриво и общително куче, докато един джак не го захапа през лицето. Тогава всичко се обърна. Сега налита на абсолютно всички кучета. С хора няма проблем. Водихме го на академия за кучета. Като се прибра 2 дни беше като смазан и след това всичко си започна отначало. Само мъжът ми може да го извежда, защото аз не го удържим. Последният път буквално ми изтръгна повода от ръцете и нападна едно куче. Препоръчаха ми друг треньор, с който да работим, но в тези времена това е невъзможно. Чудя се вече какво да правя с него.

# 157
  • Варна

Това пише ли го някъде официално или просто едни униформени са се направили на интересни?

Аз официално в нашата община не съм чела такова изискване. Второто е, става въпрос за Варна.

# 158
  • Пловдив
Това със снимката е странно - те кучатата така се променят първата година, че все едно фалшива снимка си лепнал. За какво им слагаме чиповете тогава? Ми нека да обикалят с четец за чип ида проверяват така.

Ние имаме нова страст - гризане на учебници, книги, тетрадки. А имам по  ниските нива достъпни такива. То било по страшно от бебе.
На всичкото отгоре скача по вратите и се мъчи да натиска дръжката. Открил е, че там става нещо. Въпрос на време е да започне да отваря разни врати.

Аз още си чакам конга. Вече нямам търпение. Дано не го игнорне, защото ще ми изяде цялата къща.

# 159
Аз поръчах конг от някакви зооплюс,най-евтини ми се видяха.само че ни вест ,ни кост,а на всичкото отгоре ми излиза доставка 38 лв.Май са чужбински някакви.Ще имат да вземат,защото в поръчката неми генерира такава доставка.
   Сега си търся откъде в Бг да поръчам.
   Хибискус,в местните ни магазини дали има?

# 160
petrova17 дай малко повече ингормация за кучето. Едро ли е, на каква възраст е, има ли порода. Като за начало ви трябва обшо послушание. Всичко от А и Б за да може да контролирате агресията.
марулета от зооплюс имаш безплатна доставка над определена сума. Най-добре комбинирай поръчката на Конг с поръчка на храна, шампоани или каквото друго ви трябва. Поръчките идват за около 5 дни, защото се доставят от Германия и всъщност поддържат по-ниски ценинот нашите сайтове.

# 161
  • Bарна, морето, сините вълни
Благодаря, момичета, добре сме. На село сме, мерим поляните, из двора има много за плевене, даже сега пак излизам, докато спи детето. На нея не са ѝ се появявали скоро петната, но пък се сдобихме с бълхи, пръскахме и пак ще пръскаме. Според тати чистият въздух ще ѝ помогне. Пък и на село по-хубав имунитет се гради, отколкто в града. Все е завряна при кокошки, зайци. Пръст яде... Grinning
Еросчето се чувства супер, сигурно няма да иска да си тръгне от село, ама и нямам намерение скоро да тръгваме, много ни харесва и сериозно обмисляме по-нататък да продаваме апартамента и да си вземем къщичка, за всички ще е по-добре.
Вечер спи в кухнята послушно, без да щъка по други стаи и легла, направо е друго куче.
Забравих да поздравя новодошлите. Показвате по-често сладурчетата. Невинаги смогвам да чета, но снимките ги разглеждам. Целувки за всички. Kissing Heart

# 162
Кучето е вече на 5. Взехме го за френски булдог, но очевидно е смесица с бостън. Изключително силен и едър за породата си, само мускули е.

# 163
  • София
Добре дошли на всички нови попълнения! Flowers Hibiscus Дали да не се направи списък по никове и имена на четирикраките в първия пост на темата. Просто питам, понеже почнах да се обърквам. Blush

Тая сутрин се събудих в 4 ч., понеже ми се ходеше до тоалетна и като си легнах обратно мъжът ми ме застреля с въпроса "Разходи ли оня дзвер?". Рекох му да спи и да не се вълнува прекомерно. Grin

На обяд се разходихме до банката и Харли беше супер въодушевен от близката среща с езерцето и рибите в него. Дъщеря ми опищя света, че някоя риба ще му захапе любопитния нос. А тия риби верно изглеждаха като хищници - големи и безстрашни.

И да си похваля момчето. От 15 кг е станал 16,200. Joy

# 164
В котешката тема има сисък на потребителите и снимки на котаците им. Но си е занимавка да се направи.
Дарка започва лечение. Тази докторка ѝ направи натривка, погледна под микроскоп и каза - "какво ли нямате, коктейл от всичко". Запомних, че има И бактериална инфекция, от нея са ѝ раничките. Три инжекции ѝ постави, нещо по гръбнака ѝ накапа, даде хапчета да пие. Ще пие и оспамокс. В неделя трябва да я изкъпя със специален шампоан, всяка седмица ще се къпем с него. На седми май сме пак при нея.
Каза ми, че напразно съм ѝ давала желатин от пакетче, те не го усвоявали. Да ѝ сваря свински крачета и да замразя желето. Да ѝ двам по кубче от него. И сурово яйце да яде, а тя ми е такъв хищник, че нищо сурово не близва. И по супена лъжица олио/зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт