Любители на кучета - 104

• 26 465
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Ах тези виснали джуки,сладкиш❤

# 466
Елислава, стискаме лапи и палци за бързо оправяне на Жожо.
Аренцето вчера цял ден беше на вилата с кака и батко, а после къпане
Ари :Къде съм????

А, ето ме.....

# 467
Благодаря на всички за пожеланията! Желая на всички косматковци здраве и безгрижие!
Стиснати палци за Жожо Heart Навремето моето сетерче Карлос пребори гадната парвовироза, Жожо също ще успее.
Ние също сме в групата на не слушащите на разходка и ядящи акита...Tired Face

# 468
  • под тепетата
Елислава, питай вета с какво да минеш каквото можеш вкъщи, защото вирусът е много упорит. То верно, че покрай ИП всички чистим много повече от обикновено, но това , дето го е донесъл Жожо, трудно се изчиства. Бързо да оздравява мъникът!  Чудно ми е предните веринари как един тест не му направиха?! Вярно, че не споменаваш кръв в изхождания, но при малки толкова бързо се развиват нещата , че...Ози като беше глътнал конците  що тестове му направиха и снимки, за да са сигурни какво се случва. Диктувах и ваксините по телефона, които са ни сложени.
     И Ози е изкъпан,  но само с вода след поредната морска баня. Да се похваля тихичко- влезе си в предишния режим диването, след като 4-5 дни се правеше на щипана булка на храната .

# 469
  • Пловдив
Завиждам му на Ози, че се чипка в морето.
И аз искам да излезем малко от града, но идея нямам къде може да отидем с Цигането Саске. Моля давайте предложения - стигам и до София, само да е зелено, тихо и спокойно. Hands Pray Не смея да ги оставя двамата с дон Томазо за повече от 2-3 ч., независимо че са в различни стаи. А вече изперколясахме вкъщи и ми се излиза на зелено, свободно от корони място.

Ей го пак от днес - как му викам Погледни ме и той не ме поглежда. Rolling Eyes

# 470
Днес се насладихме на това, че планината е отворена(като го пиша сама си се пуля, колко странно звучи). Та направихме един, стабилен планински преход като се съобразихме, че  е първи за Бейли и че той все още е бебешор и не бива да прекаляваме. Хареса му. Беше доволен. Разбира се поздрави всички преминаващи туристи, но съм доволна, че отива само да ги види и да им се радва, без да скача върху тях, а беше без повод. Казвам,, долу,, и той слуша и само им се радва(и те на него).
Та малко снимки от красотата на планината.
Пп:Елисавета, стискам и аз палци бързо да се оправи кученцето

# 471
  • под тепетата
Ако ти се ходи към Орехово, там има много красиви места за разходка. Като си носихме вълнените одеяла за пране в Малево на тепавицата , си правихме много хубави разходки. В тепавицата си имаше и кръчмичка, в която готвиха домашна храна, но не знам дали сега работи.

# 472
  • Beyond the Frontiers
Така. Загубила съм опит... дзверът (2 месеца) явно вади зъби. Ръфа всичко, ама всичко. Не ме притесняват щетите, а че ще глътне нещо остро, неподходящо...Взех силиконов кокъл (по препоръка в зоомагазин), не го поглежда...Някакви препоръки - остри зъбки са.
Девойката си хапва стабилно. 4 пъти на ден, по 100-150 грама. Редувам храните като цяло. Но се притеснявам да не е много...
Бебето спи, доста, но има едни 2 часа бясна игра, не можем още да я извеждаме и типа в див бяг от единия край на апартамента до другия...Не бих се замислила за друга порода, ама чау чау уж са мързелива порода.
Пишкането на ден 3-ти при нас е 50% на пелената...не очаквам чудеса и не е драма.
Децата за сега не приема никак сериозно, факт и те не знаят как да се държат. Тече обучение: най-вече на деца Simple Smile

# 473
Лека нощ Sleeping

# 474
  • тук-там
Така. Загубила съм опит... дзверът (2 месеца) явно вади зъби. Ръфа всичко, ама всичко. Не ме притесняват щетите, а че ще глътне нещо остро, неподходящо...Взех силиконов кокъл (по препоръка в зоомагазин), не го поглежда...Някакви препоръки - остри зъбки са.
Девойката си хапва стабилно. 4 пъти на ден, по 100-150 грама. Редувам храните като цяло. Но се притеснявам да не е много...
Бебето спи, доста, но има едни 2 часа бясна игра, не можем още да я извеждаме и типа в див бяг от единия край на апартамента до другия...Не бих се замислила за друга порода, ама чау чау уж са мързелива порода.
Пишкането на ден 3-ти при нас е 50% на пелената...не очаквам чудеса и не е драма.
Децата за сега не приема никак сериозно, факт и те не знаят как да се държат. Тече обучение: най-вече на деца Simple Smile
  Колко кг е бебето? Мокка е 8.5 кг на 3.5 месеца и яде 3 X 100 гр. Очаква се да стигне 20-22 кг. Ето ни изморени при първата разходха по витошките поляни. Минахме 6 км:

# 475
  • Пловдив
Ех, тази Мокка- много е пуФкава 🐕
Ние с цигането сме на разходка. Положението е мърляво, овъргаля се в мръсната земя и готов да го гоня.

Пия кафе, жив човек няма. Ами то било приятно.  Като няма море и реката е море.

# 476
  • под тепетата
Иланг, ей го пловдивското море

Тук тези калпазани научиха Ози да се къпе в реката, иначе го беше страх. Това е долу срещу водната палата малко преди оградената площадка. На снимката не сме в пълен състав, има още 3-4 члена.
 Galactic, нормално е това с бебешките  зъбки. Като иглички са преди да ги смени. Като хапе - казвате твърдо не, отмествате я и давате някаква играчка, която да дъвче. Бебета са много енергични и техният режим е като на човешките общо взето - спане, пишане, игра, ядене, акане и пак отново, само в реда не съм сигурна, че сме попораснали вече. Стане ли от сън и почне ли да се върти  - веднага на пелената.

# 477
  • Пловдив
bilqna_69, страхотни са. 🐕❤🏞
Едва ли ще си го причиня това цамбуркане. Ние сме до пешеходния мост север.
Вижте го клюкарина

# 478
  • Бургас
Galactic, най-доброто е да вземете клетка или ограждение. Най-безопасно е за кучето и покъщнината. С правилото кучето да не прекарва вътре повече от два-три часа. Оставяте я вътре, когато не можете да я наблюдавате.

# 479
Здравейте, пиша ви с един проблем, ако някой може да даде съвет.
Аря е 7месечен цвергшнауцер.Решихме, че най-накрая трябва да се научи да пишка навън, защото досега твърдо отказваше.. Слизаме през час, без резултат,обаче вчера и се скарах да не пишка на пеленката, след това се изпусна на плочките, и пак и се скарах /само "не", не съм я била или наказвала/ и оттогава не е пишкала. Стиска от вчера в 3 следобед. Върнах пеленките, нося я дотам, казвам пиш, знае какво е, извеждам я през половин час, и не ще, и не ще.  Някакви идеи? Притеснявам се да не и стане нещо от стискането.
п.с. само да допълня, беше на 4 месеца, когато се наложи да пътуваме цял ден, съответно тя стиска 11 часа и половина, докато не се прибрахме обратно вкъщи.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 13:32 от vaychka

Общи условия

Активация на акаунт