Любители на кучета - 104

• 26 440
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Пробвайте само с положително поведение. Не се карайте, давайте награди.
Ние все още се правим на маймуни, когато Саске чишка или ака навън. Хората ме гледат странно, но аз:
Браво, Саске, да, да и така една минута. Подскачаме, радваме се ако се изчишка.
През деня го свалям в градината пред блока все на едно място. Чакаме около 2-3 мин, ако не се изчишка го прибирам. Ако се изчишка-цирк на радостта. И пак вкъщи. Накрая разбира. Само не се карайте. Успех!

# 481
Имам въпрос провокиран от една изложба която гледах по тв:
Нали е забранено да си купират уши и опашки?
Как на изложби допускат български кучета с купирани уши и опашки и тези кучета печелят някакви места и титли на тези състезания?

# 482
  • тук-там
Здравейте, пиша ви с един проблем, ако някой може да даде съвет.
Аря е 7месечен цвергшнауцер.Решихме, че най-накрая трябва да се научи да пишка навън, защото досега твърдо отказваше.. Слизаме през час, без резултат,обаче вчера и се скарах да не пишка на пеленката, след това се изпусна на плочките, и пак и се скарах /само "не", не съм я била или наказвала/ и оттогава не е пишкала. Стиска от вчера в 3 следобед. Върнах пеленките, нося я дотам, казвам пиш, знае какво е, извеждам я през половин час, и не ще, и не ще.  Някакви идеи? Притеснявам се да не и стане нещо от стискането.
п.с. само да допълня, беше на 4 месеца, когато се наложи да пътуваме цял ден, съответно тя стиска 11 часа и половина, докато не се прибрахме обратно вкъщи.
Мокка е на 3.5 месеца, стиска от 12 през нощта до 9 сутринта. Пишка на двора. Нищо им няма! Просто повечето бебета не могат да стискат толкова много. Изкарайте пелената до вратата и лека по лека навън. Казвайте браво и награждавайте, когато го направи навън.

# 483
  • о`майна лунна нощ е
А ние сме под масата на двора, току-що изкормили една топка

# 484
А ние сме под масата на двора, току-що изкормили една топка
Оххх, в първия момент прочетох "котка" Scream

Ние пак бяхме на морето

# 485
  • София/Севлиево
Големи сладури са всички кученца,които видях.Чак сега разбрах какво е да имаш такъв домашен любимец,и че никак не е лесно(като дете съм имала и куче,и коте,зайчета,птички,морско свинче, но не се грижех чак толкова и мислех ,че е нищо работа...).
Бяхме да видим Жожо.Изглеждаше по-добре,много ни се радва като ни видя с ММ,но лекарката каза,че кръвната картина се е влошила и левкоцитите са паднали (което е нормално за заболяването,но сега почвала най-трудната фаза).Това,което ни предлагат е имунотерапия ,за която трябва да се вземе кръв от наскоро ваксинирано куче,или такова изкарало болестта, но ние нямаме нито един приятел с куче,който да попитаме за донорство.Евентуално ветеринарите от кварталния кабинет биха пуснали запитване,но искат да знаят колко точно кръв ще трябва и дали ще я вземат под упойка от донора.Друг вариант е терапия с интерферон-общо взето сме съгласни с всичко само малчо да се оправи...

# 486
  • под тепетата
NedqlkaHarbalieva, предполагам, че все още се намират лекари, които срещу заплащане режат каквото им кажат.
 Между другото, не мога да не изкажа адмирациите си относно твоите знания и грижи, които полагаш за Луци, а си толкова млада!
 Чакам с интерес снимки от аджилитито на Мокка!
На когото му е интересно
https://www.youtube.com/watch?v=9ngIVmREIG8
 Аз се изявявам като фотографката с оранДжевата блузка Simple Smile
      Знае, Швепса, друго си е на скришно под масата...И сестра ми навремето там се е самоподстригала Sweat Smile

# 487
NedqlkaHarbalieva, предполагам, че все още се намират лекари, които срещу заплащане режат каквото им кажат.
 Между другото, не мога да не изкажа адмирациите си относно твоите знания и грижи, които полагаш за Луци, а си толкова млада!
Мерси.
Луци беше много желано куче от мен още от когато бях 4клас ,но тогава родителите ми бяха против куче в апартамент.След като заживях сама в големия град вече втора година се случиха няколко събития при който нашите се съгласиха за куче,то трябваше да е вълчак ма се оказах с ,,крава”😅.

# 488
  • Пловдив
Елислава, само мога да предполагам как се чувствате. Дано се намери донор и да се оправи Жожо бързо. Hands Pray Heart Hands Pray
NedqlkaHarbalieva, голямото куче е голямо предизвикателство.Аз не посмях.
pip4i, какво гони? Пясък ли?

# 489
Така е като онзи нахалник Чопър е завладял целия двор, а аз искам слънце ми слагат на земята одеяло да се печа в стаята...... И след малко и ноктите ще ми режат.....

# 490
Мерси.
Луци беше много желано куче от мен още от когато бях 4клас ,но тогава родителите ми бяха против куче в апартамент.След като заживях сама в големия град вече втора година се случиха няколко събития при който нашите се съгласиха за куче,то трябваше да е вълчак ма се оказах с ,,крава”😅.

А ето и един Лео:

# 491
Аха Satisfied Не знам какво да си мисля вече за интелектуалното ниво на нашата шматка. Предния път яде пясък, сега го гони Joy

Елислава, стискам палци за малкия герой и се моля да се оправи Hands Pray

# 492
  • о`майна лунна нощ е
Недялка, а Лео е? Прилича ми на кокер, но защо съм изпуснала представянето му.

# 493
Недялка, а Лео е? Прилича ми на кокер, но защо съм изпуснала представянето му.
Кокерче.
Днес приятелка със семейството си пътуваха до Пловдив,за да го вземат.
Обаче им прави впечатление,че прави проблем с окото:

Още пътуват и сигурно няма да сварят ветеринар ,а за първи път виждам такова нещо.Някой да знае на какво се дължи и дали е ок?

# 494
  • Стара Загора
Имам въпрос провокиран от една изложба която гледах по тв:
Нали е забранено да си купират уши и опашки?
Как на изложби допускат български кучета с купирани уши и опашки и тези кучета печелят някакви места и титли на тези състезания?

Доколкото знам на изложби се допускат само кучета, на които са купирани уши или опашка преди да бъде въведена забраната. Съответно би трябвало да се случва все по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт