Любители на кучета - 104

• 26 866
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, попаднах на нещо много приятно и полезно 😊 Споделям го- мисля, че ще е полезно 🤗

https://moetokuche.com/novi-stopani/kratak-naruchnik-za-novi-sto … BAAGwVCStzSBnKkLw

Свалете файла от линка 👆🏻

# 676
  • София
Тукашните котки ще бъдат кастрирани, щом успеят да ги хванат. Идват едни момичета, слагат клетки с храна, ама котките са много подозрителни и не влизат. Идваха 2 пъти да ги дебнат, ама успяха да хванат само едната бременна котка, другите останаха тук. Иначе да, мяукането е все едно детски плач. Няколко пъти преди години ходих да вия кой плаче така под прозореца, всеки път ме зяпаше някаква котка.
Извинявайте, че обърнах темата на котешка...
Сега излизаме с Лили пак, дано не намерим други бебоци.

# 677
Коте късмет са извадили с бебоците, че сте ги чули, а също и пе съседите ви са хора със сърца и са ги прибрали 🤗
Anyyyone ей такива хора не мога да ги разбера.. Аз ако имам двор бих прибрала повечето, които храня, но нямам възможност. Все пам гледам на никой да не пречат. Освен това женските ги кастрирам. Да, идва ми малко нанагорно, защото не съм организация и не събирам дарения, а действам със заплатата си, ама не ми се връзва да съм пиела ангажимент към някое бездомно и основното да не свърша като го кастрирам. Все някак трябва да спре тази популация, защото е ужасно накъдето се обърнеш да виждаш нещастни душици.

# 678
Сиви,и аз не я разбирам. Хем й е жал,храни ги,дава си цялата заплата за пастети,хляб,гранули,а не отделя за най-важното-кастрацията. Разбрах,че за някои нашия вет й прави отстъпки или безплатно ги кастрира,обаче пак не е решение,защото те са агресивни. Явно я усещат като техния Човек и си я пазят,но да не може да се мине спокойно по тротоара не ми е нормално. Да не говорим,че от другата страна е училището... Дано не ги изтровят всичките и вместо да им прави добро,тя да е направила лошо. 😣

# 679
  • о`майна лунна нощ е
Чихуахуамам, имам честта да познавам лично  авторката и с ръка да сърце казвам, че това е моят гуру в света на кучетата - Ина Хаджиева. В момента съм част от първата й група за ученици стопани и кучетата им. Подготвя втори курс, така че скоро ще има нови участници. Има и фейсбук страница. А сайтът на Моето куче и друг път съм казвала, но е създаден малко след като почина Локо - първото куче на Ина, бретон шпаньол, който я намери. Не тя него. Просто в един ден тръгнал след нея и останаха заедно близо 14 години.

# 680
  • Стара Загора
След много отлагане поради липса на финансови средства най-накрая Анабел е с паспорт и чип (каквито по думите на предишният собственик имала, ама паспорта не можел да го намери вече 6 месеца (?!), а чипа го бил извадил той, защото я боляло (тук едва си сдържах смеха). Обзаведе се и с годишна ваксина. Силно се надявам да не е първата ваксина в живота и. Очаквах някакви странични ефекти, но нищо и няма.
Беше единственото куче, което влезе със засилка в клиниката. През цялото време само махаше с опашка и се ослушваше кой ще я викне, та да си покаже лигнята. Обходи секцията с храната изключително внимателно, да не да е паднала някоя гранула и тъй като беше много послушна я почерпиха едно кокалче - награда.
Следваща стъпка е кастрацията, най-вероятно на изплащане. И да, знам за кастрацията, за разгонванията, колкото по-рано толкова по-добре и всичко. И не - няма да бъде развъждана в никакъв случай. 

# 681
Моето куче е счупено. Това е. 25 градуса температура, а той спи на възглавница, гушнал одеало. Ми... 😂

# 682
  • При елфите ...
Моето куче е счупено. Това е. 25 градуса температура, а той спи на възглавница, гушнал одеало. Ми... 😂
Скрит текст:

[/spoiler]
Голям сладур... Purple Heart
Скрит текст:
Спалното бельо от къде е?!? Wink

# 683
Скрит текст:

[/spoiler]
Скрит текст:

От тук :

Много съм доволна, а и понеже "луд на шаренко се радва", все такива цветнички взимам, а те имат готини Blush

# 684
  • Стара Загора

# 685
  • При елфите ...
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
[/spoiler]
От тук :

Много съм доволна, а и понеже "луд на шаренко се радва", все такива цветнички взимам, а те имат готини Blush
[/quote]
Благодаря... и аз съм вземала от там... този десен съм го пропуснала...

# 686
  • sf
И у нас е време за дрямка.

# 687
При нас е:,,Наместих се на маминото място!"

# 688
сладка муцунка

# 689
Дано не се включвам насред някоя кофти тема, не съм чела няколко страници назад. Но за феновете на АкселЪт

https://photos.app.goo.gl/BaBxg52CzbQqfoNN9

Общи условия

Активация на акаунт