Фентъзи и фантастика -19

• 25 456
  • 726
  •   1
Отговори
# 120

Може би Крис Еванс? Малко ми е неприятен, също като Джизал.

Скрит текст:

Hands Plus1

Според някои, Бенедикт Къмбърбач би бил чудесен Глокта, но аз мисля, че Килиън Мърфи е 100% Глокта:

Скрит текст:

# 121
Бенедикт пък съвсем не си го представям като Глокта.

# 122
На мене също това ми беше проблема. Затова го зарязах Колелото. Но да кажем, че аз нямам никакъв проблем да зарязвам книги.
Логан ми е любимият персонаж ...
О, и аз зарязвам книги. Толкова хубави книги има, а живота е толкова кратък, че не мога да си губя времето. За Логан може да се поступаме 😁

# 123
Мисля, че Джеф Бриджис от Iron Man е перфектният Баяз:

Скрит текст:

Или Тери О'Куин:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 00:18 от Elena Pau 663353

# 124
Аз съм за последния! Перфектен!

# 125
Голяма борба се борих с четвъртата книга на Колелото, но успях да я довърша. Повечето женски образи във фентъзи книгите са кофти, но тези тук бият всички. Вечно гледат осъдително, гневно, намръщено, вечно нацупени. Много ме изнервят, а и не само те. Ще довърша поредицата, но сега малко ще си почина от нея.

# 126
малко снимки от Бели пясъци на Сандърсън
Скрит текст:

Бели пясъци 1.1
Скрит текст:
Бели пясъци 1.2

Скрит текст:
Бели пясъци 2.1
Скрит текст:
Бели пясъции 2.2

Скрит текст:
Бели пясъци 3.1
Скрит текст:
Бели пясъци 3.2
Скрит текст:
Бели пясъци 4

Скрит текст:
Бели пясъци 5.1
Скрит текст:
Бели пясъци 5.2
Скрит текст:
Бели пясъци 5.3
и още малко картинки

Скрит текст:
 Бели пясъци 6.1
Скрит текст:
Бели пясъци 6.2

Скрит текст:
Бели пясъци 7

Скрит текст:
Бели пясъци 9.1
Скрит текст:
Бели пясъци 9.2
Скрит текст:
Бели пясъци 11
Скрит текст:
Бели пясъци 12
засега - толкова

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 16:18 от Лорд Сняг

# 127
  • Майничка
Сгънах за половин ден "Крал на пепелища", хареса ми. Естествено, сега се ритам отзад, защото втората част се чака чак през юли т.г., а третата - 2021/22.

# 128
Сгънах за половин ден "Крал на пепелища", хареса ми. Естествено, сега се ритам отзад, защото втората част се чака чак през юли т.г., а третата - 2021/22.
И мен ме сърбят ръцете да я почвам, дори скоро писах на Бард да ги питам, какво се случва с книгите не, че получих отговор. Другите книги за които имам добро предчувствие са “ Град от месинг” и “ Войната на маковете” по следващите книги се работи, издателствата дават информация, така че и те отлежават.

# 129
  • Майничка
Какво да се случва, втората ще излезе през юли в Щатите.

# 130
  • ул. "Мечтание"
E, поне е в обозримото бъдеще. Simple Smile хехе!
Аз си чакам тази година третата част на Burning Empire. Ама авторката за сега не казва кога точно ще излезе. Предполагам есента.

# 131
А някой знае ли дали и кога ще има продължение на Патрик Ротфус Името на вятъра и  Страхът на мъдреца ? Сега ги свърших , харесаха ми и определено ще чакам с нетърпение за продължение , надявам се да има!

# 132
  • София
Сега съм ей така :

Мисля, че и самия Ротфус не знае дали някога ще си седне на гъза и ще завърши поредицата

# 133
Има обявена дата за август тази година, но от опит това нищо не означава.

# 134
Между другото, сложих една новина в темата за сериалите, но ще я сложа и тук - ще се правят сериали по Светът на Диска, които ще бъдат възможно най-близо до книгите (това е подчертано).
https://www.theguardian.com/books/2020/apr/28/terry-pratchett-no … ptation-discworld

Скоро трябва да излезе сериал по Стражите, който, обаче ще е свръх политкоректен и няма да има нищо общо с книгите, освен имената на героите.
Миналата година, когато излязоха новините за каста и сюжета, Риана Пратчет и други свързани с автора лица, изразиха недоволство (много любезно, аз бих напсувала ВВС на тяхно място) в социалните мрежи. Явно са се амбицирали да уредят нова сделка (не с ВВС) и да се отграничат колкото се може повече от този проект.
Виж това е интересно .Добре са направили ,съмнявам се това за Стражите да мине добре и да бъде оценено,просто всеки нормален човек който е прочел оригиналите няма как да хареса нещо която не е по тях ,поне така си мисля де...то това им е интересното и забавното ,този израз политкоректен въобще не ми вдъхва доверие ...

Общи условия

Активация на акаунт