В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 479
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Fallingstars стискам палци за успешни стимулация и роцедура!
Теди   - съжалявам  - бързо възстановяванети  пожелавам и скоро да си пак на фронта и до финал!
Tickles съжалявам много,мила ... пожелавам бързо и леко възстановяване  и да не падаш духом  - ти си силна !
За всички насъбрани овулиращи - успешно бебеправене и една вълна от положителни тестчета другия месец!

# 646
Уф Теди, съжалявам, хубаво не намирам освен, че живеем в тези времена и може да се разбере, че е ИМ и да се реагира.
Тикълче, голямо гуш, тъжно ми е сега, защото много се радвах за вас Sad

И за протокола:: овулация може да се случи всякакви дни, 8ми съвсем не е изключен.

# 647
Марго, хубаво е, че ти е дошло само, дано и фоликулите да ги няма после. Стискам палци! Каква йога правиш за болките? На мен дишане и като цяло отпускане ми помагат много, но не издържам без хапче...

violet4e, подобна на тази:

https://www.youtube.com/watch?v=awrZtZ49_bg&fbclid=IwAR250WB … -y7AbHbb_y55DoQ5g

Не всеки път правя всичко, намерила съм няколко пози, които много ми помагат и наблягам най-вече на тях.

# 648
Анимор, Далия, честито от мен момичета ! Heart
Теди и Тикълс, съжалявам , че преживявате такива моменти. Прекалено скоро беше и моята БХ и съмненията за ИМ и много добре знам чувството. Но важното е ние да сме здрави, за да си направим здрави и красиви бебчовци Simple Smile

При мен овулацията след БХ върви много странно. Вчера на 12ти ден от Ц реших да започна с тестовете за О и веднага на 5тата секунда излязоха сууупер ярките две черти. Особено тестовата. Обикновено ову ми е 15-17ти ден и изобщо не очаквах положителен тест толкова рано. Сутринта още по-изненадващо БТ скочи на 36,84, което ме шашна направо. Добре, че правихме все пак опити на 10ти и на 12ти ден вчера, както и днес сутринта. Толкова се бяхме амбицирали да хванем тоя месец яйцето и трупешката да скочим отгоре, то направо за малко да го изпуснем .Ни гел ни мел имаше Grinning Ще видя днес какво ще покаже теста и утре БТ, но съм почти сигурна, че О е минала вчера неусетно.

# 649

И за протокола:: овулация може да се случи всякакви дни, 8ми съвсем не е изключен.
Това май беше за мен, ясно ми е това, просто аз лично откакто следя О по-рано от 10ти ден никога не е била. А за да скочи БТ на 8 ми ден, значи О е била дори по-рано. Да не казвам, че е невъзможно, но при моя организъм изключително малко вероятно, особено при положение, че тестовете за О се насищат и вероятно утре-вдругиден ще бъде положителен. Може би аз не се изразих правилно, но познавам и следя организма си доста изкъсо и имах предвид, че за мен лично това няма как да е случаят. 😃

# 650
Тикълс, Теди, съжалявам. Не се отказвайте от мечтата си! Трудностите само може да ви амбицират да се борите още по-настървено!
Пълнолуние, съжалявам за отрицателният тест, но нали знаеш, че може да е грешка. Хубава грешка 😉 Дано!
На всички бебеправещи пожелавам свежи и послушни мъже! 🤣
При мен драмата продължава. Още не ми е дошло. 11 ден. Вчера и днес ми зацапва и предполагам, че се мъчи да пробие, но все още е далеч от истински цикъл. Имам напрежение в гърдите. Това ми се е случвало само веднъж два пъти в живота, такова закъснение! Никога не ми зацапва преди цикъл. Не ми се иска да ходя сега на преглед, а след като ми дойде. Звучи малко безотговорно, но  сега и да види ЗФ не ми върши работа. Искам да види по-скоро следващ месец дали всичко е наред, този месец е ясно, че е някаква аномалия. Мислех за имплантиране да е това зацапване, но толкова късно не би могло да е това. Зная, че се случва даже преди датата ти за М. Нали така? ИМ няма как да е, защото не съм имала положителен тест за Б. БХ също. От нов тест няма смисъл. Чакам си и това е.

# 651
Теди, съжалявам за извънматочната. Стискам палци всичко да е наред.

Пълнолуние, много бързаш, и аз изгарям от нетърпение и едва се сдържам за някое тестче, но знам, че няма смисъл все още. Нали сме си заедно - уикенда да се хвалим, урочасвам ни. Simple Smile

violet4e, съжалявам за лелката, дано да ти е последна!

Tickles, много, много съжалявам... не знам какво да кажа... Sad Пожелавам ти сила.

# 652
Тикълс, съжалявам много 😢 погледни го от добрата страна- станало е, значи ще стане отново. Толкова много се радвахме всички..прегръдки! Стискам палци следващият път да е много скоро и да е успешен! 🍀

При мен бременните приятелки се увеличиват с всеки изминал ден и се надявам, че ще прихвана и аз скоро 😈

Чери- може и да съм изпуснала сред постовете, но ти пусна ли кръвен с това закъснение? Помня за пиш тестове само, че четох 🙄

# 653
Може би аз не се изразих правилно, но познавам и следя организма си доста изкъсо и имах предвид, че за мен лично това няма как да е случаят. 😃

Да, аз теб те разбрах Никол, за другите писах Purple Heart (затова за протокола)

Чери неприятно, аномалиите без обяснение мен лично много ме мъчат. Но репордуктивната е чувствителна на много неща. Съвсем ли изключи б, някаква късна овулация може ли да е имало ?

# 654
Виолетче, съжалявам за лелята. Пийни си една чаша вино и събирай нови сили за едно юнско бебе!
Nicole Watterson, успех с танцът на бебето. И при мен този месец Т беше по-високо още преди О. Не знам какво значи това.
Tickles, съжалявам много. Прегръдки! Надявам се скоро да намерите сили да продължите напред по най-правилния за вас начин. Кураж! Purple Heart
Марго, браво за лелката. Хормоните си идват на мястото. Хайде да свършва по-бързо че чакаме най-хубавите новини от теб! Flowers Hibiscus
Fallingstars, стиснати палци на ръце, крака, че даже и тези на ММ! На мен ми беше по-лесно аз да си слагам инжекциите, за да си контролирам сама къде ме боли и тн. После като се наложи и терапия по време на бременността ми беше по-лесно. Но споко, след 1-2 инжекции вече ще си по-уверена!
Локо, стиснати палци и за теб! Вие сте толкова целенасочени че и без гел ще станат работите!

При нас свърши маратона покрай О и чакаме да видим как ще се развият нещата. Може би ще е последен месец опити за нас.

# 655
Джеси, стискам палци да е последен, но късметлийски и бебеносен Wink
Теди и Тикълс съжалявам Cry
Никол, може пък да е по-ранна овулация, но ти си знаеш Simple Smile
Fallingstars успешна стимулация и процедура Hug
Локо взимаме те в групата на овулиращите тези дни и дано всички успеем, ще стане цял отбор юнаци бебоци хахах Размечтах се Innocent
Пълнолуние и Sunflower чакам ви с положителните тестове Hug Flowers Four Leaf Clover

# 656
  • София
Tикълс,съжалявам! Дано следващия път всичко бъде наред. Сила ти пожелавам!
Нещо от както се прибрах в неделя ме боля в областта на десния яйчник цяяла вечер,едва заспах,на сутринта по-малко,сега от ляво.....май ще си ми дойде,на 17-ти се пада датата,но обикновено не ме придърпва така неприятно.
Иначе нещо хубаво - видях морето,събрах слънчеви лъчи и рапанчета,размечтах се за хубаво лято и за положителни резултати вече Nature Sunny Дано сме здрави и имаме за какво да се усмихнем,момичета.

# 657
Тикълс,много съжалявам! 😞

# 658
Правщам кураж на Тикълс и Теди, голямо изпитание.
Продължавам минорния понеделник с инфо, че от днес съм аут ъф онзи списък.
Все пак отивам да се радвам на липите, които аха да цъфнат скоро под терасата ми.
Успешна продецурда, Фолингстарс! В началото наистина това ръгане в корема изглежда страшно и противоестествено, но после така ще задобрееш, че ще ти е като добър ден Wink

# 659
Тикълс , Теди , много съжалявам момичета ! Горе главата , всичко ще се оправи ! ❤
Чери , пожелавам ти да си от онези малък процент жени , на които пикливите тестове не отчитат !
На всички останали момичета пожелавам успех , без лелки за поне 9 месеца!
Аз имах 3 положителни теста за О  на 07.05, 08.05 , и 09.05 . Работихме на 7ми и 9ти , но болката в ляво не спира , чудех се дали още не се е спукал фоликула,  а в момента с ММ отношенията са ни доста напрегнати и въобще нищо не ми се прави с него , вчера думичка не сме си казали . Работата му дойде в повече и естествено аз съм виновна . Ако бебето не стане и този месец той ще бъде виновен . 😃

Общи условия

Активация на акаунт