В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 463
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Прекрасна нова темичка. Нека да бъде изпълнена само с положителни емоции и тестове с две чертички.
Ръся ви обилно с розов риткащ прашец!

# 31
Скачам и аз в новата тема. Супер готина, благодаря, Рейв! Настръхнах като четох стихотворението, много истинско Blush
Страшно се радвам, че отмениха заповедта за инвитро процедурите, и аз подписах петицията и се чувствам победител със всички вас.
Марго, четох неразположенията ти в старата тема, много е гадно това, че не знаеш дали дадено лекарство ще ти понесе... дано вече не се случва, за да си продължите стимулацията. Дръж ни в течение Simple Smile Също така ти благодаря за препоръката за приложение за следене и разчитане на ову тестовете, изтеглих този Femometer, супер е!
Иначе да ви кажа един друг апп, ако някой иска - MIA се казва, готиното е, че ти дава съвети и малко инфо какво се случва в тялото ти през всеки един ден от цикъла. На мен лично ми е много интересно.
Иии да ви се похваля - за първи път видях истински положителен ову тест и то на 13ти ден, когато по принцип си започвам с тестовете, защото до сега все са се насищали повече към 16 ден, та си беше изненада за мен.

Скрит текст:
Действаме си тези дни само че гърдите както винаги започнаха вече да си ме болят, което леееееко ме разочарова.
Стискам палци на момичетата, които НЕ чакат скоро. Напълнете и тази тема, моля! Hug

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 21:04 от violet4e

# 32
biboche, опитвала ли си да спреш тотално млечните продукти?
violet4e, болката на гърдите след овулация е от покачващия се прогестерон. А пък той помага бебето да се задържи, така че не виждам какво те разочарова. Всички по стари в темата ще потвърдят, че наличието или липсата на болка всъщност не са абсолютно никакъв признак. А ПМС има и преди цикъл и преди бременност. Не ви ли прави впечатление как повечето казват, че чувстват че ще им дойде и така 2 -3 дни и накрая теста е +.
Не отписвайте месеца преди да сте видели кръв!

# 33
Влизам пак- с въпрос. Някой пробвал ли е това с ЦС и сиропа? Тъй като аз не съм забелязала ЦС  такава, каквато трябва да е в нито един от месеците след ОК. А като вземах хапчета съм виждала много пъти, интересно. Та, някой пробвал ли е да пие сиропа, действа ли и кой е сиропа?

# 34
Едно от забременелите момичета в попредната тема беше писало, че е пило сироп, и се е киснало в топли вани и какво още беше и в резултат имаше 2 черти.
Влизам пак- с въпрос. Някой пробвал ли е това с ЦС и сиропа? Тъй като аз не съм забелязала ЦС  такава, каквато трябва да е в нито един от месеците след ОК. А като вземах хапчета съм виждала много пъти, интересно. Та, някой пробвал ли е да пие сиропа, действа ли и кой е сиропа?

# 35
  • София
ггърл, сиропът трябва да е от тези, които втечняват секретите.
Имам спомени за не едно и две момичета, споменали за добър резултат относно ЦС.
Аз лично не съм пробвала.
Вечерна иглика се приема със същата цел.

# 36
А, наистина ли и вечерна иглика може? Аз имам едно шише в нас. По едно на ден ли се пие?

И също да питам - пада ми косата от доста време, просто не е здрава, къса се. Мислех да пия и хапчета за коса, кожа и нокти. Имате ли някакво предложение?

# 37
А, наистина ли и вечерна иглика може? Аз имам едно шише в нас. По едно на ден ли се пие?

И също да питам - пада ми косата от доста време, просто не е здрава, къса се. Мислех да пия и хапчета за коса, кожа и нокти. Имате ли някакво предложение?

Не трябва да пиеш вит.А при бебеправене, а повечето витамини за коса, кожа и нокти са с вит.А (Герикапс, примерно)

# 38
Гърл, за сиропа мога да ти кажа, че аз го пробвах само един месец. Започнах 7-8 дни преди предполагаемата овулация, като следих и с тестове и го спрях 1-2 дни след О. Само че не го пих като при болест 3-4 пъти дневно, а само по веднъж и по възможност 2-3-4 часа преди секс (съвсем ориентировъчно). Нямам никаква представа дали е случайност, но забременях в точно този цикъл, след 9-10 месеца неуспехи. Сиропът, който поне аз пих, е за отхрачване.

# 39

Не трябва да пиеш вит.А при бебеправене, а повечето витамини за коса, кожа и нокти са с вит.А (Герикапс, примерно)

Kris_ti, а знаеш ли защо не се пие витамин А при бебеправене? За първи път го чувам, а една от добавките, които пия за ЩЗ е с витамин А. Благодаря 🌸

# 40
Витамин А и аз знам, че не трябва да се пие, но не съм проучвала защо. За маслото от вечерна иглика ми се върти нещо, че по 2000-25000мг на ден беше приемът, но и аз съм пила по 1 хапче от 500мг, нямам спомен да съм видяла кой знае какъв ефект с ЦС, сигурно наистина трябва по-голяма доза.

# 41
Аз да похваля Вечерната иглика. Пиех по 2500 мг - сутрин 2 бр, вечер 3 бр. таблетки от 500 мг. Ееее няма такава ЦС. Течеше обилно 😱. А принципно съм суха като Сахара 😂. Също и гърдите ме боляха след овулация, явно спомага и за Прогестерона. Те също не ме болят в лутеалната фаза. Не че успях да забременея, ама със запушени тръби, няма как.
А за витамин А мисля, че Денис препоръчваше ако се пие, да се пие до овулация. Аз знам, че не е препоръчителен при бременност.
Хубава седмица момичета! Аз съм супер хепи след вчера, когато обявиха, че пускат Атр процедурите, колкото и безотговорно да е от моя странна. ☺
Бъдете здрави момичета ииии бременни 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

# 42
  • Варна
Рейви, може да ме махнеш от списъчето. Този месец нали нямаше как да правим опити, предвид състоянието ми... Иии днес си очаквам гостенката, тъй като и овулацията ми подбрани с 1 ден този месец. Много, много силно се моля като ми свърши цикъла да нямам същите проблеми, като предните месеци ( все пак бих 10 дни антибиотик - отново).
За вечерната иглика мога да потвърдя, че доста усилва ЦС, но аз лично винаги съм забременявала тогава, когато не пия никакви добавки и витамини 🤣
Локо, палците не ги пускам!
Специални благодарности на Кантарион за прекрасните стихове!
Да ви питам нещо, когато сме използвали преди Преферт гелчето, честно казано не ми е било ок, някак започваше да ми Леоне по някое време. Сега, пак ли е така или има някаква промяна в консистенцията му?

# 43
Fillme, благодаря ти за коментара! Подейства ми отрезвяващо! Какво съм се затръшкала като дете... извинявам се, че изливам тук негативните си емоции и страхове. Имам още 5 дни до М, а вече го зачеркнах месеца 😁 Трябва да спра да го правя, нищо не печеля от това ✌🏻
Не отписвайте месеца преди да сте видели кръв!

Трябва да си сложа цитата на десктопа 😁

Относно вечерната Иглика. Отдавна съм й хвърлила око, най-вече заради проблеми с акне. Но то изчезна с НВх хранене и така не я започнах. Прочетох листовката и указанието за пиене и малко се обърках. Кога се пие, преди или след О, в каква доза? 
При предменструален синдром /ПМС/- 4 капс. дневно от 5 до 10 дни преди цикъла. През останалото време една или две капсули са достатъчни.

Репродуктивни проблеми - 4 капсули дневно с течности. PRIM OIL трябва да се приема само от менструацията до овулацията. Прекъсва се и се започва прием отново на първия ден от следващата менструация.

Аз го разбирам, при бебеправене да не се пие по време на ЛФ 🧐 Какъв е вашия опит?

# 44
Относно вечерната иглика,аз я пия вече 3 месеца от Ц. до овулация по 4 капсули на ден и съм много доволна и имам ЦС. И започнаха и гърдите да ме болят след предполагаемата О.

Общи условия

Активация на акаунт