Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои обсъждани методи и подходи за подпомагане на зачеването?
Какви са мненията относно влиянието на хранителните добавки като вечерна иглица върху зачеването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои обсъждани методи и подходи за подпомагане на зачеването?
-
Какви са мненията относно влиянието на хранителните добавки като вечерна иглица върху зачеването?
Мненията относно влиянието на вечерния здравец върху зачеването варират. Някои хора съобщават положителни резултати и усещания, свързани с приема на вечерна иглика като подпомагащ фактор за зачеване и регулиране на цикъла. Други изразяват съмнения и въпроси относно оптималния начин на приложение и ефективността на добавката.
-
Какви са мненията относно приема на витамин А по време на бременност и зачеване?
-
Какви са мненията за вечерното цвете и помага ли то за забременяване?
ако много се дърпа няма да го насилвам, но според мен мъжете просто не си дават сметка за някои сложности на бебеправенето. Сигурно така е и по-добре де, да не се шашка много (той и без това си мисли, че от първия път е станало 😂).
много му разбират те мъжете кое как става... знам за някакви случаи където решават че искат беб и хоп на 1я до 3тия месец става, ама при много отнема месеци и години не бива да се пропуска заради избор на зодия! пък и то никога не се знае дали беето няма да избърза или да преносиш винаги има шанс да се измести напреди или назад от изчисления термин- то Божа работа! Аз е трябвало да бъда Риби,ама съм избързала 3 седмици и е на ме - куха лейка -Водолейка ( за протокола Мъжете Водолеи и на мен са ми странни ) пък и познавам хора родени на една дата дето нямат нищо общо един с друг - те са много фактори,които градят характера и личността, пък дори и астрологично всеки има индивидуална карта.