В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 460
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Сила на Тинкълс и Теди, ще поплачете, ще намерите нови сили и ще успеете!

Дриймър естествено, че мъжете са виновни и аз така го набеждавам хихи😂

Аз нещо съм сдух този месец имаше ову поработихме, ама аз нещо съм се сдухала яко, дали защото от четвъртък тръгвам на работа, бях месец почивка и все се надявах, че докато съм в къщи и почивам шансовете са по-големи, но уви, сори за мрачното настроение ама....😔замислям се нали уж като искаш нещо силно и мислиш за него, визуализираш и т.н. се случва (силата на положителното мислене), а всъщност някои махат с лека ръка и казват не го мисли е как да стане?! Само аз ли съм в тия чуденки!?

# 661
Дрийм Дано бързо се оправите с ТМ. Стискам палци този месец да се е получило.

И ММ усети силата на бушуващите ми хормони и ПМС.

Аз днес реших да почна да меря БТ, нищо, че е в края на цикъла. Приложението бързо ми каза, че 37.5 не е нормално, явно си е от настинката. Още имам болки в гърлото и темп, от няколко дни и не мога и да спя. Днес съм с болки в корема, та явно си чакам Ц.

Май ще звъня на ЛК да дава антибиотик, че тей не се живее вече.

# 662
Дрийм, аз имах такъв случай с ММ. Нещо се бяхме скарали и не си говорихме през деня, той си легна в хола, но аз не исках да изпускаме месеца и му писах СМС "Днес съм в овулация". Той дойде, без да си говорим, правихме с**с и пак се върна в хола.... Grinning Grinning Grinning

happiness, не се отчайвай. И аз не мога да спра да го мисля и не разбирам някой като каже: "Не го мисли и ще стане". В момента се опитвам да съм много положителна и да вярвам, че ще стане. Сега като стартирахме инвитрото, си представям, че ще имам две момиченца близначки и непрекъснато се усмихвам. Знам, че не е добре и да се пренавивам, но по-добре да съм положително настроена, отколкото негативно и в двата случая ще страдам, ако не се получи.
Пълнолуние, бързо да ти минава тази настинка и дано не ти идва. Както много момичета казаха, болките в корема преди Ц и в ранна бременност си приличат. Аз бих изчакала с антибиотика.
Успешен ден на всички!

# 663
Теди и Тикълс, много съжалявам!

Момичета, не ги разбирам мъжете и това е! Ние засега сме с един опит, дано се раздвижим малко тия дни, О трябва да е в четвъртък. Моят мрънка, че не искал бебе Водолей, като че е концерт по желание това Simple Smile ако много се дърпа няма да го насилвам, но според мен мъжете просто не си дават сметка за някои сложности на бебеправенето. Сигурно така е и по-добре де, да не се шашка много (той и без това си мисли, че от първия път е станало 😂).

Успех на всички, не унивайте!

# 664
Моето мнение е, че колкото по-бързо му обясниш реално как стоят нещата, толкова по-спокоен ще е. Знам, че не му се иска да разбира всичко, но това е процес от двама. Всички мъже мислят, че става от първит опит...

# 665

Момичета, не ги разбирам мъжете и това е! Ние засега сме с един опит, дано се раздвижим малко тия дни, О трябва да е в четвъртък. Моят мрънка, че не искал бебе Водолей, като че е концерт по желание това Simple Smile ако много се дърпа няма да го насилвам, но според мен мъжете просто не си дават сметка за някои сложности на бебеправенето. Сигурно така е и по-добре де, да не се шашка много (той и без това си мисли, че от първия път е станало 😂).

Все едно от магазина ще го взима хахах (извинявай за смеха)
Ох, че какво като е водолей?? Аз съм водолей и живот и здраве искам и детето ми да водолей,да го видя моя скорпи кво ще прави.. но това си е божа работа.. Каквото дойде, не можем да го върнем 😊

# 666

Той няма да се дърпа яхваш го и няма на къде да шавне .Ние като чакахме толкова време ,какво стана .Първо бизнес градихме .После жилище правихме и все отлагахме .Годинките си минаха първото ми дете е на 13 г.да ми е живо и здраво каквото ми е писано .

# 667
Прави сте, аз му пускам по малко информация от време на време, някоя и друга статистика, че не става веднага. Не е съвсем необразован Simple Smile а с водолеите не знам какъв му е проблемът, уж не се разбирали с телци (като него). Казвам, е как не се, като кумът е водолей. Той пък бил кръшкач, дете кръшкач не искал 😂 а бе какво да ви кажа,  няма да се измъкне с това. Просто хем не искам още от първия месец опити да сме съвсем по часовник, хем не мисля да изпускаме съвсем.

# 668
  • София
Loko дано сте хванали момента - стискам палци!
Чери  дано най-накрая се придвижинанякъде това заседнало положение в което си или да идва Лелката че да подновявате опити или вади 2 черти
violet4e Frekoko хайде тази леля да ви е за последно
Fallingstars представям си че  е страшно в началото, ама знам че ще се справиш - заслужава си - не ТМ ти помага
Jessito много стискам палци
Lira хубаво е че си се заредила с положителни летни емоции -дано доведат до още други положителни тестчета и усмивки.
Dreamer казвай му че ову дните не са за пропускане - д
Скрит текст:
а избира или да се сърди и напряга след това или ползвайте ситуацията да spice-нете положението с angry sex - пуснете си Mr и Мrs Smith -все за там се сещам как потрошиха къщата  Анджелина и Брад)
ето взимай пример от Fallingstars - да не се пропуска
#happiness# не унивай - ще станат нещата. Аз си бях взела една книга да чета, чието заглавие пак намерих тук в една от темите "Подсъзнанието може всичко" и честно казано последните месец-два опитвах техниките за визуалиране и т.н. и минимум на психологично ниво ми десйтваше добре - може да пробваш.
Пълнолуние не отписвай така бързо - пожелавам да е 'бебевирус'
Knysna а два шамара не иска ли ТМ? Laughingмного му разбират те мъжете кое как става... знам за някакви случаи където решават че искат беб и хоп на 1я до 3тия месец става, ама при много отнема месеци и години  не бива да се пропуска заради избор на зодия! пък и то никога не се знае дали беето няма да избърза или да преносиш винаги има шанс да се измести напреди или назад от изчисления термин- то Божа работа! Аз е трябвало да бъда Риби,ама съм избързала 3 седмици и е на ме - куха лейка -Водолейка ( за протокола Мъжете Водолеи и на мен са ми странни ) пък и познавам хора родени на една дата дето нямат нищо общо един с друг - те са много фактори,които градят характера и личността, пък дори и астрологично всеки има индивидуална карта.
Е имам случай с една приятелка,която се допита до общ познат в кой от 3те възможни дни за цезарово да се роди детето - и той прави некви изчисления и беше казал 2рия ден,ама ако може преди 10:30 Grinning хаахаахаха и тя беше говорила с доктора и той верно го извадил в 10:22 и първите му думи били -10:22 - така става ли или да го връщам? Grinning тя каза че била много доволна от характера на детето  и мног добре се разбирали Grinning не знам къде фантастиката и реалността се пресичат- сега поне има страхотна история  да разказва цялата болница я знаела Grinning
И аз много се бях навила на огнено Стрелче -даже кво изчислявах (никога не съм била супер добре с математиката) мислех си че ако стане този месец и ще е Стрелец - пък като гледам приложението средата към края на Януари ми го дава - Козирог - е каквото такова - само да ми е живо и здраво се моля. Много рогати около мен -Майка ми, Мъжа ми, вуйната - ама какво да се прави. Козирозите дето познавам нямат мн общо един с един ...

# 669
knysna, давайте си по часовник, после ако изпуснеп ще те е яд. Wink

Аз само ви чета, няма какво да кажа.

# 670
И мъжа ми и сина ми са водолеи хаххахаахах падам кръшкачи лиии, ще видят те🙃🙃🙃, ако и бебе водолей излезе ще падне смях май, май, мъжа ми не се сетил за това и той ще почне с претенциите, ама кой ли го слуша, аз преди не му казвах кога е овулацията, а просто си оползотворявах дните, сега обаче вече му казвам, за да не стане спи ми се, уморен съм и сега така се е стресирал.... само дебне правя ли тест 😂😂😂

# 671
Аз просто нямах нерви да се справям и с емоциите на неориентиран и неинформиран мъж. Като започна да ми говори недоволно за секс по график и някви такива, си казах ооок, сега ще ти обясня. И така в течение на няколко месеца беше информиран за 50% от нещата. Опъваш се за добавки? Ооок. 80%.
В край на сметка и двамата искаме бебе. Ако станеше напечено просто го питах съвсем сериозно: ти нали го искаш това дете? И той склоняваше, защото го иска наистина. Ние имаме по приятелски отношения, по свободни, и всичко му споделям. Знам че някои двойки зспазват мъжко-женското помежду си и има някаква дистанция. Всеки си знае за себе си, разбира се.
Но ММ разбра, че не съм луда жена, а и да съм, всичко е с цел да сме щастливи цялото семейство! Какво пък толкова 3-4 добавки, малко повече секс и 1 сг. Голямата драма. Ама сега на всички казва, че благодарение на мен ще имаме второ бебе, живот и здраве. Smiling Imp

# 672
Не знам какво им става на тези мъже като се отвори дума за бебета. Едните се дърпат като трябва да ги правят и имат претенции, другите не могат да пуснат една СГ без да ги навиваш 5 дни. Много са ни крехки горките.

Моят гледам да го информирам за всичко, защото все пак това е работа на двама ни и откакто разбрахме че проблемът е при него е доста отговорен. Не е мрънкал, въпреки че понякога омаловажава през колко неща минавам заради това. Идва с мен на всички прегледи и честно казано това помага доста, защото докато аз съм разчекната на магарето, той поне записва и пита въпросите които сме измислили предварително.

Преди имах някакви желания първо да е момче, после да имаме момиченце, но сега вече ми е все тая какво е, коя зодия е или на коя дата ще се роди.

П.С. Аз съм теле, той е козирог....да не ви обяснявам като тръгнем с рогата какво е..Sign Construction

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 17:00 от JessitoBG

# 673
Мили мами, извинявам се, че така нахълтам в темата, но ми е много притеснено. Имам закъснение на менструацията от 9 дни, но поради предишни разочарования изчаквах да направя тест. Между другото ме болеше глава, корем и ми се гадеше всеки ден. Тази сутрин не се стърпях и изтичах до аптеката. Купих две лентички от обикновенните и един Шуър Чек. Щом се прибрах видях няколко капки кръв и се уплаших. Имах две хапчета Дуфастон останали от преди и ги изпих. Полежах малко. Реших да стана и да направя поне един тест-този евтиния, но показа отрицателен резултат. Сега съм пред дилема-да изчакам до утре сутринта или още сега да направя и другите два теста? Благодаря предварително!

# 674
И ние този месец се скарахме точно на овулацията. Но когато го налазих много рязко му мина 😏
Моят поне сам ме пита за овулацията и иска точно да изчислявам деня. Не му пречи, че е по график явно, пие си добавките, не мрънка за нищо. Дотук добре, но не можа да пусне спермограма. Отиде до клиниката и се върна. Сънува кошмари и не спа добре нощта преди часа за СГ, беше като буреносен облак. Сега ще чакаме да видим дали ще ми дойде и ще пробва пак, ама ще "добиваме" материала вкъщи и после го носим. Казах му и че не мога да си направя цветната снимка преди да е пуснал СГ така че има краен срок.
А ЦС ще си я направя с пълна упойка, много ме е страх от нея. 😣
Много се надявам този месец да е станало и визуализирам желанието, даже ми се гадеше вчера от самовнушението.

Ира, на 9 дни закъснение ще покаже и да не е с първа сутрешна урина, така че аз бих направила този на шуър чек, ако бях на твое място.

Общи условия

Активация на акаунт