Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 13

• 97 785
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
  • 1st floor
От слънцезащитните Piz Buin и Bioderma не ми лютят на очите. Първото беше 1-2месеца и може би все още е на промоция във Фантастико. От ПарфимоБг също поръчвах на сносни цени, сега не знам как са.

Някой купувал ли е от менструалните чашки в ДМ? Все им се чудя и ги гледам, но не смея да ги пробвам. До сега не съм ползвала...

# 256
Има ли менструални чашки в ДМ?? От доста време си мисля да пробвам, доста ги хвалят, но все ми се струва, че не е за мен тази работа Joy

# 257
Няма как да знаеш, докато не пробваш.

# 258
  • На изток от Ада
Аз съм купила от менструалната чашка от ДМ, ами беше на промоция. За проба става, но протича понеже ръба й бил мек. Така ми казаха тук, https://m.bg-mamma.com/?topic=1124051.msg41182100#New аз си я бях взела  .

# 259
Аз съм купила от менструалната чашка от ДМ, ами беше на промоция. За проба става, но протича понеже ръба й бил мек. Така ми казаха тук, https://m.bg-mamma.com/?topic=1124051.msg41182100#New аз си я бях взела  .

Каква и е цената, ти пробва ли я да дадеш личен отзив?

# 260
  • София
Момичета здравейте!  Видях, че ДМ продават чадъри за дъжд. Някакви отзиви?  Искам да са здрави, да изкарат поне един сезон.

# 261
Аз имам чадър от ДМ, здрав се оказа, 3-4 години вече го ползвам.

# 262
Ние имаме 3 чадъра от ДМ, здрави са и ги препоръчвам на моите познати.

# 263
Чадърите им са голяма находка и особено за тези пари. Аз имам два от сгъваемите - единия го ползвам активно вече няколко години - абсолютно не е мръднал.

# 264
Чадърите наистина са много добри. Аз и дъщеря ми използваме сгъваеми вече 2ри-3ти сезон. Чувала съм, че и другите, които не се сгъват, са супер.

# 265
Чадърите им са голяма находка и особено за тези пари. Аз имам два от сгъваемите - единия го ползвам активно вече няколко години - абсолютно не е мръднал.
И аз от години го позвам, чак ми омръзна, но не си харесвам друг, че да го сменя. Цветовете и десените малко да променят

# 266
И аз съм доволна от чадърите - леки и евтини.

Момичета, изпуснала съм тази тема и прочетох само последните страници. Имам въпрос, ако е обсъждано някъде, се извинявам.
Какво се случва с боите за коса на ДМ ?
Много бях доволна, от темата разбрах за тях и вече една година ги ползвам без забележки. Преди месец взех последната от моя цвят, от две седмици не съм ходила на проверка. ще ги зареждат ли пак / заредили ли са ги /, питах тогава девойката, но тя вдигна рамене.

# 267
И аз имам два чадъра. За парите си са ок.

# 268
  • На изток от Ада

Каква и е цената, ти пробва ли я да дадеш личен отзив?
E да, пробвах я лично мнение е. Лесно се слага и вади, обаче протича, не много но го има. Ами на промоция 34 лв.

# 269
  • Русе
И аз съм от доволните от чадърите. Имам и сгъваем, и тип "бастун". Сгъваемия не е от автоматичните, а от обикновените.

Общи условия

Активация на акаунт