Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 13

• 97 783
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте. Моля, ползващите слънцезащитния флуид на Sundance да споделят люти ли на очите. Явно моите са доста чувствителни, защото и някои кремове с по-висока защита ми насълзяват очите.
Хм, това мнение ме замисли много. Аз ползвам един флуид на Bioderma и също ми лютят очите. Сега минах на крем на Vichy и пак се усеща леко парене, но по-слабо. Не съм предполагала, че може да има общо с фактора, но явно има. Иначе също съм с чувствителни очи.

# 241
Има общо, една дама от темата за ейвън сподели, че слънцезащирните кремове, макар и нанесени далеч от очите, при неволно потъркване с ръка, явно попада крем на пръстите и се разнася нагоре, оттам и лютенето, сълзенето и т. н. При мен се случва често, макар и да съм внимателна.
От ДМ марката Балеа рол - ни - малина, диня - мн. приятни, добре ухаят.

# 242
На мен повечето слънцезацити ми лютят, особено като се изпотя по лицето.

# 243
  • FRANCE
Здравейте. Да попитам за ролони против изпотяване които миришат на свежо и без алое (малката девойка е алергична към алое и не смея нищо да взимам за да не го докопа без да иска ).  С голямата девойка ползвахме на Дав но нещо дразни и сърби лятото. Сега сме с Рексона , но ми омръзна. Благодаря

А дали съществуват слънцезащитни за около очите.  Обикновено сме с биодерма но слагам далеч от очите и съответно девойките поизгоряха точно на скулите и под очите.

# 244
Здравейте. Да попитам за ролони против изпотяване които миришат на свежо и без алое (малката девойка е алергична към алое и не смея нищо да взимам за да не го докопа без да иска ).  С голямата девойка ползвахме на Дав но нещо дразни и сърби лятото. Сега сме с Рексона , но ми омръзна. Благодаря

А дали съществуват слънцезащитни за около очите.  Обикновено сме с биодерма но слагам далеч от очите и съответно девойките поизгоряха точно на скулите и под очите.
На Vichy зеленият рол он ухае доста свежо и наистина предпазва. На биодерма розовият ухае жестоко, но за съжаление не предпазва много от изпотяване, поне при мен.

# 245
Здравейте. Да попитам за ролони против изпотяване които миришат на свежо и без алое (малката девойка е алергична към алое и не смея нищо да взимам за да не го докопа без да иска ).
На Eucerin и Roge Cavailles ролоните. Много приятен, лек аромат на чисто, в същото време предпазват.

# 246
  • София
+1 за Виши. Който и да е вид.

# 247
Здравейте! Искам да попитам запознати дали козметиката Babylove е подходяща за новородено?

# 248
  • FRANCE
Много благодаря Flowers Sunflower

# 249
Здравейте! Искам да попитам запознати дали козметиката Babylove е подходяща за новородено?
По-добре не. Заложете на по-качествена козметика за тази деликатна кожа.

# 250
По-добре не. Заложете на по-качествена козметика за тази деликатна кожа.
Вие сте използвали тази козметика за новородено и сте имали проблем. Правилно ли ви разбирам?

# 251
Използвам Babylove, доволна съм от гела за тяло, преди използвах крем за подсичане (сега не го намирам), също лосион и крем за тяло sensitive. Преди да ги ползвам разгледах внимателно състава и сравнявах с др.марки и искам да ви кажа, мн.е добър, на челни места има Пантенол, Бизаболол, растителни масла и екстракти, токоферол. Кожата след тях е добре овлажнена и подхранена, също има положителен ефект при дребни раздразнения, особено сега, когато често се изпотява детето и се появяват пъпчици от презатопляне, които идеално се повлияват. Започнах да я ползвам обаче, не от новородено, а след 8ия мес.някъде. За новородено Мустела съм ползвала, също бях мн.доволна от Hipp(бебешко олио и крем за подсичане).

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 15:53 от Cattley

# 252
  • Somewhere in Spacetime
Аз ползвам Babylove от първите месеци.
Ползвала съм и Мустела, и Веледа.
Проверявала съм какво съдържат.
Мустела са хубави, но имат много силни аромати, които за малки деца не е добре откъм предпоставка за алергия. Затова избягвам силни ароматизирани прахове за пране. Веледа също има аромат, както и алкохол, който пък изсушава.
Използвам Babylove Sensitive серията, която няма аромат (в бели опаковки), алкохол или други съставки, които да ме притесняват - измивен гел за коса, който е с меки измиване вещества, крем против подсичане и крем за тяло.
Вече е на 2 г. и продължавам да го къпя всяка вечер + коса, като лятото и сутрин. За този дълъг период не е имал суха кожа или някакъв друг проблем.
Цената не винаги е гаранция за качество. Съветът ми е да четете етикета за съставките и какво действие и безопасност имат те. Например в един бебешки слънцезащитен крем на Eucerin, ако не греша, бях открила DMDM hydantoin, който в определени количества в Европа е разрешен да се влага, но аз категорично го избягвам, особено за детето.
Избягвайте и феноксиетанол до 3  - годишна възраст, както и Вие да ползвате козметика с него (крем за тяло/ръце), за да не попадне в устата на детето.

# 253
Подкрепям мнението на Blah! Моето дете с малки изключения,  вече  2.5г. бива къпано с Babylove, отскоро и аз го ползвам Grin

# 254
  • София
Подходящо е според мен. Голямото ми дете има атопична кожа в лек вариант. Не му провокира проблем и не изсушава скала и кожата. Ползвам го за цяло тяло, а за мен за измиване на лицето. Не изсушава, а в същото време измива.

Общи условия

Активация на акаунт