Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 13

• 97 803
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен/Пловдив
Записвам се към доволните от чадърите.
Взех два за мен и ММ, автоматични. Омръзна ми от евтини еднодневки, късат се, чупят.

# 271
Кои са хубавите чадъри? Искам сгъваем, не държа да е автоматичен, каква цена са?

# 272
Аз имам сгъваем от повече от 5г. 10тина лв са
Боя за коса на ДМ няма от преди пандемията.Поне тази, която аз ползвах. Преминах на друга марка

# 273
  • София
Благодаря! Непременно ще си купя.

# 274
  • Русе
Кои са хубавите чадъри? Искам сгъваем, не държа да е автоматичен, каква цена са?
Ето ги чадърите на немския сайт на ДМ https://www.dm.de/haushalt/regenschirme

Не бяха ли 9,25 лв. обикновените и бастуна? Нещо такова ми се върти. Автоматичните мисля към 12 лв бяха. В Германия ги виждате колко са. Между другото, моите и четирите са от там.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 21:18 от viki_1974

# 275
О, разкошни са, благодаря. Защо не съм ги виждала 🤔

# 276
  • Русе
О, разкошни са, благодаря. Защо не съм ги виждала 🤔
При нас в двата магазина са още като влезеш. В третия днес влязох набързо, но май не са около входа.

# 277
  • Пловдив
И аз имам сгъваем чадър от дм, имам го от около 4-5 години - супер е, не е мръднал. Ето такъв е моят, и цветът е същият.
https://www.dm.de/happy-rain-taschenschirm-tuerkis-p4012428720978.html

# 278
  • 1st floor
От години ползваме техните чадъри. До сега няма счупен. Купуваме нов, само като изгубим някой. Simple Smile

# 279
Чадърите са страхотни и си заслужават.

# 280
Ежедневните дамски превръзки на Jessa са ужасни! Изобщо не залепват за бельото! Много съм недоволн!

Био адаптираното мляко и пюретата са страхотни!
Цялата серия “Baby love” е супер! Ползвам много неща!

Яд ме е, че открих АМ толкова късно и до преди това купувах Хипп Sad

Препарата за под също е уникално як! Таблетките за съдомиялна - страхотни!
Етеричното масло от Лавандула е супер!
Ароматизаторите тип “Glade” не струват! Изобщо не са дълготрайни!
Твърдия сапун за петна и течния с накрайник четчица - няма петно, което да не са ми премахнали!
Слънцезащитните им продукти са окей също!
Мокрите кърпички тип тоалетна хартия, които можеш да изхвърлиш в тоалетната са супер яки!
Харесва ми, че продават и всякакви неща за тоалетна, когато пътуваш! Най-често ползвам хартиените седалки за тоалетна чиния!

Немското качество си е немско качество!

# 281
  • софия
благодаря за мненията за чадърите - днес си купих един електриков автоматик. изглежда идеален и за малки пари!

# 282
  • Русе

......
Етеричното масло от Лавандула е супер!
.......
Немското качество си е немско качество!
Има ли лавандулово масло с тяхната марка Mivolis(екс Das gesunde)?
Не съм виждала до сега.

# 283
От тази марка поне в близкия до мен ДМ съм виждала само масло от мента и от чаено дърво. Всичко друго е на Ривана или не помня дали не беше друга подобна марка, но не е Миволис.

# 284
  • Русе
От тази марка поне в близкия до мен ДМ съм виждала само масло от мента и от чаено дърво. Всичко друго е на Ривана или не помня дали не беше друга подобна марка, но не е Миволис.
Да, имам такива и за това попитах дали има лавандула, щото само на Ривана съм виждала в ДМ.
Проверих сега и немския сайт на ДМ маслата на Mivolis са 3 - мента, евкалипт и чаено дърво. Няма лавандула.
Явно е на Profissimo.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 17:24 от viki_1974

Общи условия

Активация на акаунт