Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 13

• 97 662
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
В ДМ в Германия намаления по принцип няма. То какво да му намалиш на нещо, дето струва 50 или 85 цента? Там промоциите обикновено са с гратис милилитри/грамове, 2 на цената на 1...

# 706
Даа и моя приятелка като си дойде тука и се хваща за главата с цените им.Тя си изгледа децата с техните млека,памперси ,пюрета и каши,но в пъти по-евтини от тук.

# 707
  • пустинята Гоби
Сравнени с алтернативните продукти в бг, са им на прилични цени нещата на ДМ. Не знам защо очакванията са да са същите цените като в Германия. Малък пазар - високи цени, така е за всичко тук.

# 708
Че са прилични,прилични са .Аз съм редовна там за всичко ,просто констатирам.

# 709
Някой знае ли, дали главите за четките на DM, стават за четка за зъби орал-б?

# 710
Да, стават. Пише си за кои модели точно

# 711
  • Русе
Да, стават. Пише си за кои модели точно
Да. Имах снимка на гърба на опаковката, която бях показвала тук 1-2 пъти. Вкъщи ги ползваме на Орал Б Виталити.

# 712
На Донтодент не са им хубави главичките. Бях взела преди няколко години, защото пасваха на Орал Б четката ми, така и не ги ползвах - много твърди и груби. Но това преди три-четири години, сега не знам.

# 713
Поредния чадър от ДМ.

# 714
  • Лайпциг / Перник / София
Привет в темата! Simple Smile
И аз днес си понапазарувах от ДМ (живея в Германия) и исках да ви дам отзиви за нещата, които пробвах днес. Много приятен пилинг душ крем на Dove и едно много добре хидратиращо и омекотяващи балсамче на trend it up. Исках да си взема други балсам и маска за устни ма други производители, но в магазина нямаше подобни от този тип в наличност - всичко е онлайн....
Скрит текст:

# 715
здравейте да ви питам набързо в дм тяхна марка има ли сапун, който да излиза под формата на пяна ?

# 716
здравейте да ви питам набързо в дм тяхна марка има ли сапун, който да излиза под формата на пяна ?
Да има, но от детската серия.

# 717
А пяна за вана виждали ли сте?

# 718
  • Варна

Защо поредният? Бързо се чупят или? Grinning

# 719

Защо поредният? Бързо се чупят или? Grinning
Аз това се почудих . Четох супер добри отзиви тук за тези чадъри мисля .
А имам чадъри над 10 годишни и не са счупени . Но не са от ДМ .

Общи условия

Активация на акаунт