Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 484
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Туинингс с мид и ванилия миналата седмица имаше в Колауфланд Изгрев.

# 661
Ами, хора, аз разбирам да мирише на мента чая, и да му мирише кутийката, ама това нещо, стоейки в затворена кутия обгази всички останали продукти в шкафа и те имаха не само миризма на мента, ами и лютив вкус, на мента. Каква мента е това, за Бога? Никаква мента не е, ами чист химикал! Ако държа отворени дъвки Орбит, те няма да обгазят останалите продукти. Не знам с какво е пълен този чай, но знам, че не е нещо хубаво.

# 662
Само в Метро го намирам аз.

# 663
Ами, хора, аз разбирам да мирише на мента чая, и да му мирише кутийката, ама това нещо, стоейки в затворена кутия обгази всички останали продукти в шкафа и те имаха не само миризма на мента, ами и лютив вкус, на мента. Каква мента е това, за Бога? Никаква мента не е, ами чист химикал! Ако държа отворени дъвки Орбит, те няма да обгазят останалите продукти. Не знам с какво е пълен този чай, но знам, че не е нещо хубаво.
Май ми се е случвало с тоя на Лидл, обикновения.

# 664
Не бива да махате  целофана от кутията.
Така се губят ароматите  на чая.
Дори насипният задължително  се слага в кутия с капак.

# 665
Как се излъгах да купя този млечен шоколад с лавандула и печено ленено семе:

Лъскавата, симпатична опаковка и това, че беше на промо ме подлъгаха. Мъжа ми вика: аууу, какво е това чудо, има вкус на нещо средно между гадно и отвратително. Прав е!!!, шоколада е отврат, с гаден аромат и гаден вкус. Не бих го взела повече и без пари да ми го дават.

# 666
  • Sofia
Интересна комбинация.
Харесвам мириса на лавандула..бих го пробвала.
От къде го купи?

# 667
За мен лененото семе е гадно на вкус само по себе си. Евентуално с кисело мляко бих прокарала мляно семе, но дотам. Не бих го консумирала с гастрономическо удоволствие, а само по здравословни причини. Но сигурно е бил разхлабващ шоколадът, ако не друго.

# 668
Доли, от Варна съм и го купих от кварталния супермаркет, но вярвам, че го има из магазинната мрежа в страната.

Определено е странен и с неприятен аромат. Мисля, че лененото семе допринася за това. Аз харесвам ленено семе, и сурово, и печено, но това в шоколада не ми допадна, има аромат на застояло. Очаквах интересна комбинация, но не е моето нещо това.
Инак не мога да кажа дали има разхлабващ ефект, защото количеството, което употребих, мисля няма да е достатъчно за проявата на това му действие. Wink Grinning

# 669
На мен пък спирулината не ми харесва - опитвала съм я в различни марки био шоколади (първия път си помислих, че марката ми е виновна, но и при втора проба вкусът беше гаден). Не знам на какво има вкус, на водорасло, може би. Не й е мястото в десертите.

# 670
  • София
Мен, ако питаш и в хляба не й е.
Лаваш със спанак и спирулина купих -  сух и тричав. Едва навих сандвичите.

# 671
Никога повече Верея чудно. На дъното на бутилкатахсе отаява кафява утайка. Представям си в другите им опаковки, които не виждам какво има. В началото си помислих, че шишето е изцапано, въпреки, че преди хладилника се измива внимателно. Раклатих го и утайката изчезна. Не е стояло на слънце. От магазина.....в хладилника. Моя позната сподели същото.

# 672
Как се излъгах да купя този млечен шоколад с лавандула и печено ленено семе:

Ех, на мен този шоколад ми хареса, но и ММ е на вашето мнение - ужасен бил.

Никога повече няма да купя кафяв ориз на Izzy, 2 часа го готвих и пак беше твърд.

# 673
Веро Медикс, много бързо свършва, не прави почти никаква пяна, по принцип ползвам Ехо, ако с него карам по 2,3 месеца, то с Медикс не знам дали и 1 ще изкарам.

# 674
Ползвам Пур откакто се помня, качеството му никога не е било толкова ниско, колкото сега. Преди беше икономично и концентрирано, вече не е. Не че ще го сменям, но като казахте веро. Свекърва ми мие с Фея, ами същото. А феята си е по-евтина.

Общи условия

Активация на акаунт