Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 575
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
О, аз обичам горчиви бири. За мен това е вкуса на истинската бира. Повечето бири са ми безвкусни или сладникави. Отбелязвам си за чешките бири да ги пробвам. Grinning

# 451
  • София
О, аз обичам горчиви бири. За мен това е вкуса на истинската бира. Повечето бири са ми безвкусни или сладникави. Отбелязвам си за чешките бири да ги пробвам. Grinning

Но пробвай чешки бири, произведени там. А не Старопрамен, или Жатецки хус. Те се правят тук. И нямат нищо общо с чешките бири на вкус. Има Козел, Крушовица, Пилзнер.Те са си чешки. А най-добре чешка бира в Чехия Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 09:49 от Аглея

# 452
  • София
Сега пия Bohemia Legent, произведена в Чехия. Хубава е. Не е за тая тема. Козела също е ок.

# 453

Но пробвай чешки бири, произведени там. А не Старопрамен, или Жатецки хус. Те се правят тук. И нямат нищо общо с чешките бири на вкус. Има Козел, Крушовица, Пилзнер.Те са си чешки. А най-добре чешка бира в Чехия Simple Smile
До вкус е, аз от чешкия пилзенер само Бернард предпочитам.

# 454
Повече няма да купя мини ореховки Червенков. А и ще внимавам с всичко на сладкарския щанд на Билла. Купих опаковка преди три дни, като бях напазарувала доста неща,бързах и не съм заглеждала опаковката много. Не са били на промоция, просто обичам ореховки, т.е. бяха си на редовна цена. Вкъщи опитах от тях и бяха гадни на вкус; чак тогава обърнах внимание, че срокът им на годност е до 27-ми септември, а някои от ореховките в пликчето са покрити с нещо гнусно, като плесен или паяжина. Не ми се връщаше до Била заради тези два лева, защото там обикновено е навалица и се губи много време в чакане, освен това регистрирах бележката в тяхната игра и не бях сигурна дали няма да ми я вземат.
Хвърлих ги, но преди това ги снимах. Според вас, това плесен ли е,или е паяжина?
Скрит текст:

# 455
Не е паяжина, плесен/мухъл е.
На сина ми правя едни бисквити тип котешко езиче и лятото бяха престояли в метална кутия няколко дни и явно са се запарили и бяха точно така 

# 456
Плесен си е! За жалост често ми се е случвало да видя, че пробутват изтекли стоки.

# 457
  • София

Нито вкус, нито консистенция.

# 458
Плесен си е! За жалост често ми се е случвало да видя, че пробутват изтекли стоки.
Някои Билла магазини са изключително зле. Явно на собствениците хич не им дреме какви управители си наемат. Аз друго освен разни пакетирани боклуци и бира на промоция не купувам от тази верига.

# 459
  • София
До тук бях с Билла!

# 460
  • Варна
Всички вериги са с подобни стоки.

# 461
Така е, трябва да се внимава. Аз съжалявам, че не погледнах етикета, обикновено го правя.

# 462

Съгласна съм напълно с това мнение.
Както и си зависи индивидуално до град и конкретния магазин, все пак имат различен персонал. Не съм убедена, че централно някой им спуска - продавайте неща с изтекъл срок на годност или не ги съхранявайте правилно нарочно да се развалят... Видяла съм с го с очите точно с Била в нашия град, в този магазин в който пазарувам редовно никога не съм имала нещо от което да съм недоволна, но от друг магазин в града два пъти съм пазарувала и два пъти съм имала проблем.

# 463
  • София
Съвсем не съм съгласна. Да, възможно е да купиш с изтекъл срок от всеки един магазин (верига или не). Но във Фантастико и в Лидъл ми се е случвало веднъж-два пъти. В Билла щом посегна към продукт, то е за да видя срока на годност. Отделно персоналът е ужас, отделно хигиената и поддръжката на тази верига. А пък комуникация с мениджмънта... За щастие, вече не е най-близкият ми голям магазин и това ми реши проблема.

# 464
Съвсем не съм съгласна. Да, възможно е да купиш с изтекъл срок от всеки един магазин (верига или не). Но във Фантастико и в Лидъл ми се е случвало веднъж-два пъти. В Билла щом посегна към продукт, то е за да видя срока на годност. Отделно персоналът е ужас, отделно хигиената и поддръжката на тази верига. А пък комуникация с мениджмънта... За щастие, вече не е най-близкият ми голям магазин и това ми реши проблема.

За Т маркет и обектите им в Пловдив важи абсолютно същото.

Общи условия

Активация на акаунт