Професионални серии за коса 136

• 37 900
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
За къдрици те и чупките моята фризьорката ми е казвала много ефективен трик,подходящ за дълга коса.
След измиване косата се подсушава леко в корените, ако е много гъста - може леко и дължините.Слага се един широк ластик (Без да се навива и премята). Косата в опашката се разделя на няколко сектора и всеки един се навива, колкото може около ластика. Накрая става един хлабав кок. И се спи така. На сутринта се получават разкошни къдрици. Колкото по-широк е диаметърът на ластика, толкова ще са по-големи къдриците Blush
Не знам дали го описах ясно, но се надявам да ме разберете Grinning
И аз ползвам разни такива трикове, но накрая като я пусна трябва с нещо да я фиксира леко без да се бетонира. Ще разгледам предложените продукти за вълни

# 106
lunna pateka - първият път като ползвах серията нямаше никакъв преуош и никакви финиши и ефекта пак беше такъв, тогава даже не стилизирах по никакъв начин и бях много доволна.

# 107
Здравейте,
рових се назад в темите, за да видя какво сте обсъждали за Керастаз Генезис и по-скоро за това с каква насоченост е серията - хидратация или протеин, но явно при всеки има различен ефект. И все пак, като чета описанието на продуктите, като че ли бие повече на балансирана, или...? Хич не ги разбирам, моля за съвет Flowers Hibiscus

# 108
Prinzesa, по-назад в темите видях, че сте поръчвали Лалга от този сайт. Доставката с DHL безплатна ли е, че не мога  да разбера?

https://www.johnbeerens.com/merken/l-alga

# 109
РуСа-Мама, PeachHoney, какви красиви русалки сте само! Най-искрени комплименти!

Mini me,
Genesis e балансирана серия за мен, въпреки че аз съм скептична към яростното разделение на хидратация и протеин. Все пак един глас, че хидратира и подхранва в същото време. За мен е важно една серия да действа добре на косата и да е хубава. При разнообразие няма как и да се сгреши, затова е и добре да има ротация.

Аз мога да похваля няколко придобивки, които плячкосах от намаленията:
*защитния гел за скалп на Mediceuticals
*маската за боядисана коса Source на Loreal, коята наистина дава супер блясък и олиото за боядисана коса от същата серия.

*** Забравих да похваля и ампулата на Permesse, която също ми допадна и включих към провелото се най-накрая безпрецедентно боядисване в домашни условия.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 19:08 от Аня Филипова 649504

# 110
Аня Филипова, благодаря ти за споделеният коментар Blush. В момента имам две балансирани маски (макадамия и епруваж) и като че ли искам да добавя още два броя по-тясно насочени - хидратация и протеин, които да редувам. Набелязала съм си "кафявата капачка" на Maroccanoil и търсих нещо с протеинова насоченост, но даже не знам дали и имам нужда от такава, защото забелязавам, че косата ми вече дори и само на ниво измиване с шампоан е мека и напоена, което е супер странно! Абе и аз се обърках вече Grinning. Доста им се точа на Genesis, та да видим... Извинявам се за лирическото отклонение Hug

# 111
Тази маска на Moroccanoil аз я взимам във вариант 75 мл., защото първо - не мога да изразходвам повече, а и нямам нужда от повече. Тя е за кратък режим и после от време на време, като шот, за да не се прекалява, така да се изразя. И е доста по-изгодно и компактно така. Не съм от феновете на марката също.
Нещо протеиново също винаги можеш да вземеш в малка доза. За експеримент, пък после да действаш с размах.

Macadamia deep repair ли ползваш? Имам нея, пак кратък вариант - 100 мл, ползвах я еднократно. Не разбрах какво прави. Какво прави, ако говорим за нея?

# 112
Macadamia deep repair е да. Ползвам я с шампоана Макадамия за тънки коси, който е, а тя като състав е балансирана. Много съм доволна от нея, дори ми харесва една идея повече от Епруважа. Лично на мен ми действа по-скоро хидратиращо, защото когато например направя веднъж седмично процедура с Афоджи - реконструктора (протеин), действието е коренно различно. Косата става една такава тежка и плътна, а с Макадамията по-скоро мека, но пак хубава.

А къде се продават такива малки разфасовки? Търсила съм, но не намирам...

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 19:19 от Mini Me

# 113
Благодаря, ще пробвам както правиш. Имам и двата продукта. За тази маска ми обясняваха в магазина, че е хидратираща.

Конкретно Moroccanoil 75 мл и дори 100 мл Macadamia съм поръчвала от белгийския Notino, но би следвало да ги има и другаде. А ако не първата марка, то други също има в травъл размери в този немския сайт, който редовно изпъква в темата и/или други.
Ти избери, а за търсенето - ще помагаме.

# 114
Явно при различните коси продукти, които са "about" да са хидратиращи или протеинови действат по различен начин. Поне това разбрах от скромния си опит дотук Simple Smile.

# 115
Macadamia-та я позлвам само по този начин: https://youtu.be/TthHf4zIJWU. Ако я ползвам както всички други маски  ми утежнява косата и не виждам друг ефект освен блясък. Когато я загрея с пресата виждам върху косата си всички ползи, които обещава. Моята е с тънък косъм, сухи краища и много се заплита. След балансиран или протеинов шампоан се получава разкошно. Няма никаква сухота, пригладена, много мека и с блясък.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 23:26 от Анонимен

# 116
Благодаря, ще пробвам както правиш. Имам и двата продукта. За тази маска ми обясняваха в магазина, че е хидратираща.

Конкретно Moroccanoil 75 мл и дори 100 мл Macadamia съм поръчвала от белгийския Notino, но би следвало да ги има и другаде. А ако не първата марка, то други също има в травъл размери в този немския сайт, който редовно изпъква в темата и/или други.
Ти избери, а за търсенето - ще помагаме.

Да попитам продуктите на Мароканойл от Нотино.be с аромата на марката ли са или са без аромат? Имам в предвид като на олиото им... Искам да взема няколко неща от Мароканойл и се чудя от кой сайт са поръчам, че да са ароматизирани...Grinning

# 117
Взех есента, но от notino.bg, цялата хидратираща серия и възстановяващата маска в травъл размер. Абселютно всичко си има точно аромата на Марокан.

# 118
lunna pateka,
Да, с Аромата са, но аз и не съм попадала на вариант, в който да го няма. Може би само веднъж - на комплект, купуван от летище, но по-скоро не беше така наситен, но го имаше. Общо взето, те освен специфичното ухание, друго не правят кой знае колко за моята коса.

# 119
Малко извън темата ,но и аз умирам  за аромата на марокан, ако някой знае парфюм ,който наподобява,ще съм много благодарна да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт