Професионални серии за коса 136

• 38 035
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Моля за мнение за C7 и C8 на Napura? C7 е намален доста сега в ЗР.

# 391
Не зная дали е съвсем по темата, но какви продукти използвате за косите на дъщерите ви? Моята е на 9 години с много гъста и дълга коса. Досега миех косата й с шампоан Weleda, а за разресване използвам спрей за разресване. От доста време се замислям за промяна на продуктите, но все още на нищо не съм се спряла.
На моята щерка( 7г) и купувам този детски на Ревлон проф. Много е хубав, аз също често посягам към него.
Скрит текст:
За спрей за рязресване я пръскам от моя.
https://www.friseurbedarf-storemex.com/Wonders-Leave-in-Pflegespray-250-ml

# 392
В ЗР има намаление на комплекти Лалга.

# 393
Искам да споделя впечатленията си от някой продукти, използвани напоследък. Първо искам да кажа, че косата ми е слабо третирана с боя, много тънка, рядка и бързо омазняваща се, дължина - до раменете. Преди няколко месеца се изправях редовоно.Каквито и продукти да използвам е добре първият ден. На вторият вече е без обем, смачкана, тръгнала да се омазнява.

Марокан хидратиращата серия - Ш,Б, М (с кафявата капачка) и олио за всеки тип коса - изобщо не ми допаднаха. Косата ми бързо клепва, все едно не е мита. Ароматът не е моя определено. Не бих повторила. Използвам я от време на време за хидратиращ баланс.

Ланза Хийлинг - Ш, М, олио - допадат ми. Аромата много ми харесава. Ш ми се вижда доста икономичен, за разлика от М. От нея слагам доста. Бих повторила серията, но ако я намеря намалена.

Лалга - Ш, М, възстановяваща ампула - много ми харесват. Ароматът ме плени за цял живот. От ампулите съм най-доволна. Една я слагам на три пъти (косата ми освен рядка е и къса). Бих повторила серията и без намаление.

ФК еластайзер с роза - ужасен аромат. Хем мразя да ми мирише на рози, хем не знам защо взех него. Не съм очарована от действието, да не кажа че нищо май не прави. Не особено икономичен. Ако взимам пак ФК, то ще е обикновения/екстийм.

Преуош на Алтерна - много "тъп" аромат, но прекрасно действие. Взех го намален за 35лв и определно бих повторила на подобна цена. Не бих казала, че е икономичен продукт.

Напура ампула за почистване на скалпа - сложих половината. Трудно ми се видя нанасянето ,тя е като вода. Изтичаше ми м/у прустите. Да, миризмата е гадна, но нетрайна. Не видях никакво действие. Категорично не бих взела повече.

Наши олио за цъфтеж - много ми харсесва. Не утежнява и не склечкосва косата. За ефект в/у цъфтенето нямам наблюдения

ДПШ на Лейбъл М - не ми хареса. Никога не съм се мила с ДПШ. Очаквах някакво силно измиващо усещане. Косата да скърца от чистота. А аз все едно нанесох някаква маска. Косата ми се усещаше лигава и неизмита. Цели три пъти нанесох.

Имам да пробвам тепърва една ампула на Фито с колаген, на Керастас скраба, серумите на Керсатса за растеж и сгъстяване- Ресистанс  и Денсифик. На МШ една хидратираща ампуло-маска. На Лалга - хидратираюия спрей и термозащитата. Мостра Ш и М на Алтерна за обем. Мисля да поръчам и олиото на Наши, гледам че масово се хвали.

Много съм недоволна от Златна рибка, няма да ви кажа за какви суми са ми поръчките и никакви мостри. срамота. От Арлен имах само една поръчка и ми пуснаха мостите на Алтерна. Сега чакам от Нотино. Те пък ме дразнят с тяхните 6лв за доставка+2 за наложен платеж.

През годините съм ползвала няколко продукта на Напура и не съм останала доволна от нищо. А в темите много се хвалят. Не разбирам защо моята коса не ги понся. Също много се хвали ФК. Аз взех наскоро и Ш за мазни корени и грам не ми хареса.Най-доволна бях от серията на Лореал ботокс, но я няма вече. И най, ама най доволна съм от всичко на Керсатс. Винаги са ми се отразявали много добре продуктите. В момента нямам нищо тяхно. След експериментирането ми сега, мисля да се върна пак на Керсатса. Надявам се скоро да пуснат травъл комплекти, че съм набелязала 4 серии.

# 394
ЗР са много скръндзави откъм мостри! Без значение на каква стойност възлиза поръчката, само на Лакме ми пращат, въпреки че винаги им пиша да ми пратят нещо друго... И аз им се дразня много.

# 395
На 6.05 поръчах от bg.grazea.com
Ни вест, ни кост.
Кви са тия смотани сайтове, пари не им ли трябват?! И да звъннат, ще откажа поръчката. Много се дразня така..
------
По темата с бай Митко от олх и Бюти нещо си страницата във Фб, съжалявам, че има подлъгани. И аз почти да поръчам от там, но огледах моите Макадамии и открих много разлики.

# 396
Как беше страницата на бай Митко във фейса ? Искам да я репортна, да го хейтна и да я препратя към официалните страници. Даваме кофа с пари за козметика, тоя ще ми продава фалшификати.

# 397
# 398
  • на земята
Някой има ли опит с тази серия KÉRASTASE VOLUMIFIQUE
за тънка коса дали става?Благодаря

# 399
  • Варна
И аз ще репортна страницата, докладвайте повече и обявите му в olx, за да ги махнат и да не се подлъже някой още.

# 400
Някой ползвал ли е продуктите на Framesi? Виждам, че са бюджетни, дали са добри?

# 401
Някой има ли опит с тази серия KÉRASTASE VOLUMIFIQUE
за тънка коса дали става?Благодаря
Аз я имам - Ш, Б и спрей - да, разбира се, че става за тънка, но не и за основен шампоан за мен. Спряна от производство серия.

# 402
Аз също искам да съм съпричастна към дамата, която е поръчал от Бай Митко.
Дайте му олх, че да го докладвам и аз!
Няма ли как да си искаш парите, мила? 🤔
Винаги съм изпитвала страх от продуктите, които се продават в България.
От много хора съм чувала, че тукашните стоки на някои марки се различават с тези от чужбина.
Да не кажа и колко ментета се наричат "реплики" и се продават съвсем свободно!
И не говоря за дрехи, а козметика. Да не давам сега примери, че е извън темата...

# 403
Момичета, благодаря Ви за съпричастността.
Не смятах повече да ви занимавам с моята история с Димитър.
Разбирам вината си.
Благодаря на потребителката която ми подсказа да докладвам обявата, наистина не бях се сетила за това.
Писах и на олх, засега и те взеха нещата в свои ръце, имам и с тях кореспонденция.
И за да ми е още "по-хубаво" взех че си намерих това шишенце с оригинала, изсипах си последните капки олио за да им го снимам и сега ми мирише на щастие.Снимката не е добра, но в ляво капката е кехлибарена, а неговото олио е със стъклено прозрачен цвят и лного лек петролен аромат.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Профилът на продавача
https://www.olx.bg/ads/user/a1ZN/
Още веднъж благодарности и ще Ви държа в течение по въпроса!
Да сме здрави и спокойни е най-доброто за момента Heart Exl

# 404
Не само във БГ може да попаднете на ментета или на продукти с изтекъл срок. Напоследък и аз нямам много късмет с поръчвани продукти от чужди сайтове. Например една поръчка на Алтерна където 2 продукта бяха произведени много отдавна, писах им и казаха, че понеже не били отваряни не е голям проблем, но ми върнаха 50% от парите (сега се чудя какво да правя с тях). Един крем на Мароканойл върнах на амазон и ми върнаха парите. Лошото е, че не намерих сайт където мога да проверявам баркода на марката... Когато се усъмня в миризмата, цвета и консистенцията винаги проверявам срока им на годност..
Да споделя първи впечатления от ш.за боядисана коса на Алтерна и балсама им анти-фриз. Първо проверих произведени края на 2018. Та измих с ДПШ един път и втори път с шампоана. Странна миризма почти химична която ми напомня на... черен пипер... Представете си шампоан да ми мирише на това...Grinning Направи мека обилна пяна, не преми и не заплете косата, ш. има протеинов комплекс, но е доста слаб. После сложих обилно балсам и държах докато се изкъпя, т.е. не много дълго. Балсама е хидратиращ поне по описание, но не е лигав и силно омекотяващ. Мирише една идея по-добре, но отново странна и нетипична миризма на другите хайверени Алтерна. След подсушаване сложих само от хайвереното мляко на Алтерна и оставих да съхне сама. Косата е мека, без фриз, но не е това усещане което по принцип имах когато ползвах Алтерна преди... Това е разбира се от едно ползване, ще видя как ще е във бъдеще, но сякаш Repair и хидратиращата серии повече ми харесваха. Тен серията също...
Имам чувството, че с течение на годините марките доста промениха сериите и донякъде ги развалиха (промениха драстично миризмата и действието им). Освен Алтерна същото забелязвам с Мароканойл и Лореал... Наскоро не можах да обясня на какво мирише спрея за блясък на Мароканойл, защото просто не е никаква типична миризма на марката...Hug Те не са това което бяха в началото, за съжаление...Joy

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 11:57 от lunna pateka

Общи условия

Активация на акаунт