Професионални серии за коса 136

• 37 976
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
на скоро си взех този комплект "Комплект за хидратация Moroccanoil Hydration 2x500ml" от Beu***Mall (незнам колко е оригиналем нагазина но реших да пробвам) шампоан и балсам, но още при първото миене миризмата ми напомня на някакъв прах за пране или перилен препарат, само на мен ли ми се въобразява това или и Вие сте го забелязали ? Не, че не съм доволна от продукта но малко странна и остра миризма има.

За да си сигурна в миризмата, потърси и подуши олиото на Мароканойл. Мисля че само то все още е с оригиналната миризма. Появиха се продукти от марката и с друга миризма.... На мен оригиналната миризма ми е любима, не мирише на прах за пране, тя е несравнима и уникална... Новите измислени продукти миришат на нещо като ароматизатор с цветя и е странна миризма, но не е трайна...

Благодаря на включилите се за Цимент термик...Grinning

Имам от същата марка и "Мароканско арганово масло Moroccanoil treatment за всеки тип коса 25 мл" то мирише горе долу същото с изключение на това, че мирише по-сладко и не така натрапчиво като на перилен препарат, тоест много по-добре. Моля ако някои ползва техните продукти да драсне едно мнение, че съм се панирала малко. А пък ако решат да отворят моловете по-нататък ще го помириша и в някой магазин за да съм сигурна, че е ок.

# 526
Аз циментът го ползвам само като изправям косата с въртяща четка - така ми седи идеално права и гладка, пада тежко. Иначе във всички останали случаи си ползвам Нектара - мнооого по-хубаво мирише, омекотява, четката се плъзга лесно по косата, която става като коприна. Понеже ми е чуплива/къдрава косата, с Нектара седи по-добре, запазват се чупките/къдричките, иначе с Цимента ми седи по-права и някак не ми харесва.

Колкото до Марокан - всичко, което съм имала тяхно, мирише по един и същи начин (за мен е приятно, не е УАУ, Лалга повече ми харесва като аромат). На по-предните страници се обсъждаше Master Shine спрейчето (който има и UV защита) - на мен ми е един от любимите финиши (наред с O'Right). Мирише си на Марокан. Да, в началото при слагане малко утежнява косата, но след няколко минутки попива (описано си е и на опаковката). Аз не го пръскам директно, тъй като пръска малко на едри капки, ако си отблизо (а ръката ми все пак не може да пръска от голямо разстояние Smile), а си пръскам в дланите и разпределям по косата.

Фина, не много гъста коса, с поражения от изсветляване (на вече по-малко от половината дължина).

# 527
  • Варна
Много искам да пробвам Нектара, всички изказвате положителни мнения за него, мисля, че ще се отрази чудесно на русата ми коса.

# 528
  • Варна
Имам,ползвам и харесвам и четирите термика на Керастаз. Откакто излезе Extentioniste обаче другите са на заден план. Не е толкова хидратиращ като нектара,но за моята коса е по-добър. Другия вариант е просто Нектара да ми е втръснал тъй като години го ползвах неизменно. Цимента дава текстура,Extentioniste дава еластичност и гъвкавост. Много харесвам и термото за блондинки.

Марокан имам Маската с кафявата капачка,олио и хидратиращ крем. Всички си миришат на марокан,но са купувани от евреина в Амазон преди година може би. Само маслото ми е от наш сайт-не помня кой вече,но и то не е скорошно. Може и да са реформулирани-знае ли човек.

# 529
Много тънък косъм, непрекъснато боядисвана. Лесно се утежнява!

Циментът - повече жилавост и структура, по малко хидратация.
Екстеншънистът - много повече хидратация и мекота.

Веднъж-дваж съм ги ползвала и смесени.

# 530
Тъкмо сега си изрових термото и серума Steampod и ги използвах на мокра коса и изсуших със сешоар, резултата е уплътнена и мека коса.
Екстеншънист обаче ми е любим 🥰 аромата му е топ.

# 531
Аз циментът го ползвам само като изправям косата с въртяща четка - така ми седи идеално права и гладка, пада тежко. Иначе във всички останали случаи си ползвам Нектара - мнооого по-хубаво мирише, омекотява, четката се плъзга лесно по косата, която става като коприна. Понеже ми е чуплива/къдрава косата, с Нектара седи по-добре, запазват се чупките/къдричките, иначе с Цимента ми седи по-права и някак не ми харесва.

Колкото до Марокан - всичко, което съм имала тяхно, мирише по един и същи начин (за мен е приятно, не е УАУ, Лалга повече ми харесва като аромат). На по-предните страници се обсъждаше Master Shine спрейчето (който има и UV защита) - на мен ми е един от любимите финиши (наред с O'Right). Мирише си на Марокан. Да, в началото при слагане малко утежнява косата, но след няколко минутки попива (описано си е и на опаковката). Аз не го пръскам директно, тъй като пръска малко на едри капки, ако си отблизо (а ръката ми все пак не може да пръска от голямо разстояние Smile), а си пръскам в дланите и разпределям по косата.

Фина, не много гъста коса, с поражения от изсветляване (на вече по-малко от половината дължина).

За този спрей на Мароканойл говориш, нали?
https://static.necy.eu/i/g/300x300/25238.webp
Купих го преди седмица и не мирише на Мароканойл, почти няма никаква миризма... Имам и други неща на марката и прясно сравнявам миризмата... Ееее не е същото...

# 532
# 533
# 534
Той дава ли обем аз съм с руса и тънка коса?

# 535
Той дава ли обем аз съм с руса и тънка коса?
Аз го използвам доста време, хидратира, заглажда, косата става мека и подвижна, но не мисля,че придава обем.
И Дисциплин термо крема е много хубав.

# 536
Здравейте! Тъй като не съм много наясно с професионалните продукти за коса ще се радвам някой да сподели мнение за шампоаните на Алфапарф и по-специално за нормална към мазна коса

# 537
  • Sofia
Здравейте, момичета! Simple Smile
Имате ли впечатления от този онлайн магазин – www.hair-shop.com – немски е, но в Internet срещам противоречиви мнения за него?

# 538
А някой поръчвал ли е от notino.de? Прекалено изгодно ми изглежда за истински продукти..

# 539
  • Варна
Да аз поръчвам редовно от немския Нотино. По-често парфюми отколкото козметика за коса,но и такава се е случвало да вземам. Цените понякога са двойно по-ниски от в нашия.

Общи условия

Активация на акаунт