Професионални серии за коса 136

• 37 921
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Да, протеинов им се води този. Спокойно можеш да го използваш с изброените продукти Simple Smile

# 601
Аз пък днес измих с Лореал абсолют, Ш+Б. Миналия ден ги поръчах, бяха ми любими преди години. Макар да са с нова формула пак ми харесват, разплитат, напояват. Старите, обаче бяха върха.
Пръснах и детанглъра на Маракеш-добре е косата, попригладена, почти няма фриз. Разочарована съм от аромата, обаче, не е типичния Маракеш, някаква гадост ми е.

# 602
Взех си комплект дневна и нощна приглаждаща терапия Alterna Bamboo AM/PM и това е сред най-големите греди, които съм регистрирала. Много несполучлив експеримент. Друг има ли опит и ако да - какъв е ефектът?

https://www.arlen.bg/product/4356/komplekt-dnevna-i-noshtna-prig … -duo-2x150ml.html

# 603
Понеже къдрите Алтерна да похваля съчетанието на Аlterna Moisture Ш + Б, допълнени с  Moi Moi маската на Ланза. За финиши сложих Ланза Noni Fruit Leave-In Conditioner + Nourish Stimulating Hair Treatment + Neem Plant Silk Serum и втори ден съм много доволна от ефекта на напомпана коса, но не и прехидратирана!

# 604
  • Велико Търново
Да не остана по-назад, и аз купих Генезис Wink -ш-н за тънка коса и балсам. Измих, според указанията за ползване на Керастаз / първо, малко количество директно на скалпа, отмих и при второто шампониране оставих да постои 2-3 мин./, след това нанесох балсама за 3-4 мин и оставих косата да изсъхне сама . При изплакването от шампоана усетих косата като премита и твърда, опасявах се да не стане като с Денсифик, но при изсъхването усетих само жилавост и същевременно мекота, без утежняване. Та, като за първи път, доволна съм от покупката Simple Smile

# 605
Чета все какво пишете за Genesis и не мога още да се реша. Моля ви за малко помощ, знам, че много сте писали за тази серия. Фризьорката много ми изтъни косата последните два пъти,  израстнала е доста и от тежестта също леко заминава от обема. Лесно се утежнява, защото не е третирана. Може ли да се каже, че Genesis прави косата да изглежда по-обемна?

# 606
По-назад питах, ама не ме отразихте.
Маска Маскинтенз на Керастаз с кой шампоан комбинирате добре? Чакам да заредят 500мл двойка от шампоана (аз Керастаз стандартни разфасовки не купувам), та се чудя докато дойде с какво да комбинирам?

# 607
  • Велико Търново
Чета все какво пишете за Genesis и не мога още да се реша. Моля ви за малко помощ, знам, че много сте писали за тази серия. Фризьорката много ми изтъни косата последните два пъти,  израстнала е доста и от тежестта също леко заминава от обема. Лесно се утежнява, защото не е третирана. Може ли да се каже, че Genesis прави косата да изглежда по-обемна?

При мен определено изглежда по-плътна, косъмът ми е тънък, но е третиран.

# 608
  • Някъде там
Чета все какво пишете за Genesis и не мога още да се реша. Моля ви за малко помощ, знам, че много сте писали за тази серия. Фризьорката много ми изтъни косата последните два пъти,  израстнала е доста и от тежестта също леко заминава от обема. Лесно се утежнява, защото не е третирана. Може ли да се каже, че Genesis прави косата да изглежда по-обемна?
На моята тънка коса Генезис ми я изправя и подрежда.Не прави обем при мен .
Аз обаче не използвам шампоаните на Керастаз .
Имам само маската и я съчетавам с медицински шампоани.
Утре очаквам да ми пристигне
Магичен нощен серум Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum .Знам,че не е много харесван ,но беше намален и не издържах .Дано го хареса тънката ми коса .

# 609
  • София
Момичета, откъде си поръчвате маската Chronologiste?
Гледам в нотино я няма, в кокопанда я няма...
Искам я на по нормална цена от 71 лв за 200 мл в рибката....
И някой чувал ли е дали не са решили да спират серията?
Защпото е най-слабо заредената керастазка по чужбинските сайтове

# 610
При мен на нетретирана кой знае колко и небоядисвана коса серията Генезис беше ок на първо ползване. После започна да ми утежнява и сплесква косата.

# 611
Аз напоследък редувам основно Генезис и Алтерна мойсчър и съм много доволна. За обем не мога да кажа, защото косата ми по принцип си има и не мога да бъда обективна. Но като цяло съм много очарована от серията Blush

# 612
Маска Маскинтенз на Керастаз с кой шампоан комбинирате добре? Чакам да заредят 500мл двойка от шампоана (аз Керастаз стандартни разфасовки не купувам), та се чудя докато дойде с какво да комбинирам?

Оффф трудно е да се каже с кой точно шампоан. Аз вместо 1 от 500мл бих взела 2 нормални (ще е по-скъпо разбира се), но ще имаш избор да комбинираш. Ако вземеш единия от серията (Bain satin) и един по-протеинов и редуваш...Знам ли... Този единствен ш.ли ще ти е на Керастаз? Вземи новия Генезис за тънък косъм например:grinning:

Аз да похваля серума Генезис, второ ползване след миене и съм доволна - плътна коса без омазняване... И е икономичен, разнася се добре и не е нужно много продукт да се клепа... Ще видим за ефект по-нататък... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613

Оффф трудно е да се каже с кой точно шампоан. Аз вместо 1 от 500мл бих взела 2 нормални (ще е по-скъпо разбира се), но ще имаш избор да комбинираш. Ако вземеш единия от серията (Bain satin) и един по-протеинов и редуваш...Знам ли... Този единствен ш.ли ще ти е на Керастаз? Вземи новия Генезис за тънък косъм например:grinning:

Аз да похваля серума Генезис, второ ползване след миене и съм доволна - плътна коса без омазняване... И е икономичен, разнася се добре и не е нужно много продукт да се клепа... Ще видим за ефект по-нататък... Stuck Out Tongue Winking Eye
Не се сработвам с керастазките шампоани, всички ми остъргват косъма жестоко. Олео-релакс пък я правеше все едно съм се омила със силикон. Само satin2 ми е допадал като ефект. Имам много шампоани, но не се сработват с маската добре. Сега ме хвана в размисъл с тоя Генезис шампоан(него не съм пробвала) 🤔

# 614
  • София
Аз пак ще си подбутна въпроса относно кератинова серия за коса, която сте използвали. Загледах Chi keratin, но не знам дали е по-силен или по-слаб кератин. Приемам идеи и за дълбока хидратация също ☀️

Общи условия

Активация на акаунт