Професионални серии за коса 136

• 37 509
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Някой използвал ли е Shu Uemura Satin Design - термото? Колебая се между него и това на Kerastase Genesis.

# 181
  • София
Hibryd, изглежда много практична със сменяемите накрайници. Точно в момента не мисля да купувам, но ще я имам предвид занапред. Благодаря Simple Smile

Вдъхновена от темата с машите, даже си направих небрежни къдрици ☺

Иначе, снощи за първи път пробвах Хидрокленз, хубаво изми, а имах сух шампоан и лак по косата. Ще видим как ще е тези дни. Единствено не ми харесва ментоловият аромат и усещане по скалпа. Аз не обичам такива изживявания. Но ще си го ползвам при безсулфатните миенета.

# 182
Наминавам да припомня за ефекта на Наши филър ампулата. Как я бях забравила последните години и експериментирах с какви ли не ампули.
Гладка, еластична, с блясък!

# 183
Момичета, препоръчайте нещо, което повдига корените на косата, но в същото време е и щадящо, т.к. се боря с косопад. Косата ми прилепва за скалпа часове след като съм си я измила.
Спрея за обем на Филип Кингсли, който е по-добре да се ползва на мокра коса, да се втрие/разтърка хубаво и да се прокарват пръсти през косата, докато се сушите надолу с главата. Повдига приятно, успех! Flowers Hibiscus

А може ли линк кой е точно? Дали утежнява скалпа, в смисъл да се омазнява по-бързо от този спрей?
Имам един гел на Керастаз (зелен) за обем в корена, който така и не разбирам как и дали работи въобще?!? Никакъв ефект при мен...Grinning

# 184
От както имам термото Генезис, се влюбих в него. Има лека консистенция, ухае приятно и прави косата мека и бляскава Blush
Не съм ползвала термото на Шу, обаче, за да ги сравня.

# 185
Viktoriai,
нанасяш ли го на суха коса; икономично ли е? А на какво мирише, че ми е важно да е як ароматът Stuck Out Tongue

# 186
Веднъж пробвах и на суха коса-хареса ми. Нямаше утежняване или  зацапване.
Трудно ми е да описвам аромати Grinning
Това си е индивидуално. Аз го оприличавам на нещо леко, свежо, може би пролетно.

# 187
Mini Me цялата серия мирише феноменално - Свеж цитрусово-флорален аромат, на скъп парфюм ми мирише (контретно Tom Ford Mandarino di Amalfi) и аромата при мен се задържа дълго, а представям си ако добавя и термото в протокола.

Viktoriai слагала ли си го на суха коса и как го усещаш? Аз бих го ползвала за допълнително ароматизиране на косата и ще е супер ако се усеща добре и на суха. -редакция, видях че си отговорила Smiley
Знам че имаш екстеншънист термото, можеш ли да ги сравниш?

# 188
PeachHoney,
много добре звучи Grinning. Дебна ги за намаление, но не ги намалят и явно няма да ги дочакам... Иначе пише, че и за суха може, което е супер.

# 189
На мен и Aura Botanica и Genesis ми миришат на мъжки парфюми. 😄

# 190
Леко встрани от темата, но Генезис серията ми е мерак, откакто се коментира И заради аромата. Имаше предположение, че се доближава до https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Un-Jardin-Sur-Le-Nil-18.html. Поръчах тестерче, но не е моят аромат, започва много свежо и приключва с рататуй при мен. Ще пробвам предложението на PeachHoney, защото много искам да си намеря нов любим аромат за лятото.
Отделно да ви питам - каква е нормалната цена на Наши ампулите, не съм ги пробвала, а има едно магазинче наблизо, което ги предлага и мога да ги взема по всяко време.

# 191
Доста са различни - Екстеншънистът си е балансиран, колкото и да не му се усеща протеинът - той дава и плътност. Докато Генезисът си омекотява и дава блясък и консистенцията му е по-течна, за това според мен е ок и на суха коса. Абе много е хубав Heart Eyes Grinning
И цимент термика съм имала - не се разбрахме с него, и Нектар термика имам, но Генезисът ми харесва повече Blush
Забравих да спомена, че винаги слагам преди термика серума за връхчета на Маракеш и така се получава много добра комбинация за моята коса Blush

# 192
Ясно, Г термик не е за мен. 🙂 Отпадна още една дилема.

# 193
Благодаря Принцесо Flowers Hibiscus ще опитам сутрин с някое олио.
И се извинявам за лаическия си въпрос, но серията на Архитект на Керастаз как бихте я определили? Хидратираща или?
Дали би била подходяща за суха, чуплива коса?

# 194
  • София
Аз ползвам термото на Генезис на суха коса преди преса, а днес преди маша. Косата е хубава след него, няма втвърдяване, не става и на клечки. Мисля, че може и така да се употребява.

Общи условия

Активация на акаунт