Професионални серии за коса 136

• 37 589
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
O, да! Около 3-4 долара при нас Wink
Виж му ревютата!
https://www.influenster.com/reviews/aussie-3-minute-miracle-moist-44

Днес в Рапунцелската тема се обяснявах в любов на една друга хидратираща класика - балсама от кутиите с боя на Лореал:

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 02:40 от Agent Provocateur

# 346
  • Варна
Бихте ли препоръчали олио за коса, в момента ползвам Митик ойл на Лореал, косата ми е руса, съответно суха по дължините и краищата. Ако има хубав и траен аромат, още по - добре. И отнлвл6да питам коя професионална серия предлага ботокс за коса?

# 347
  • Някъде там
Имам крема на Лалга, лек и приятен за ползване, не е с УАУ ефект, обаче все по-често посягам към него, защото е един от малкото без протеиново усещане в косата и чувството, че има някакъв продукт по нея...
Получих спрея за блясък и UV-защита на Мароканойл, днес го пробвах като фин спрей тип мъгла e. Мазничък е, но веднага попи в косата, някакъв видим ефект не видях поне откъм блясък. Единствената неприятна изненада е, че няма миризмата на Мароканойл, което за мен е супер тъпо. Мисля си, че е по-добре да си ползвам хидратиращия им крем + олиото, отколкото този спрей... Но ще си го изразходя макар и да очаквах друго, поне слънцезащитата да има ефект сега лятото...  Rolling Eyes
Напоследък си дадох една дълга почивка от продуктите на Лореал, за да пробвам доста нови неща и да дам шанс на другите ми налични серии. Обаче забелязвам като цяло, че косата ми е в по-лошо състояние от преди. Колкото и да не искам да повярвам, Лореал спасиха косата ми и сега явно ми липсват... Лошото е, че някои любими мои серии са спрени, а други обновени с променен състав... Просто има продукти, които наистина преобразяват косата след продължително ползване... за всеки разбира се те са различни, но трябва да бъдат открити...
Обаче новите серии, които пробвах са истинско разочарование за мен, само Лалга е ОК, сега залагам и Генезис да ми допадне... А дано, че скоро нямам добро попадение...
А какъв е аромата на спрея за блясък?

# 348
Скрит текст:
Сериозният балсам на Tigi е чудесен, но най-евтината ударна хидратация е тази:

Като ходих в Лили миналата седмица и аз го купих това три минутно нещо  Grinning Честно казано, ако не го бяхте похвалили тук, изобщо нямаше да му обърна внимание, а наистина прави косата много приятна Simple Smile

# 349

С какъв % оксидант използва, 3%?  И колко често може да се прилага, всеки месец както поядисването?

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 17:03 от bubanka

# 350
Бихте ли препоръчали олио за коса, в момента ползвам Митик ойл на Лореал, косата ми е руса, съответно суха по дължините и краищата. Ако има хубав и траен аромат, още по - добре. И отнлвл6да питам коя професионална серия предлага ботокс за коса?
Олио Макадамия, Наши арган,Кей Про арган ..

# 351
  • Варна
kotenze_84

Принципно мат правя някъде две седмици след боя и следващите две седмици е ОК. Това при руса коса и мат с боя и коректор. Оксидант ползвам какъвто имам така или иначе той се разрежда сериозно с масла,балсам и вода,а и количеството е две супени лъжици.

# 352
В случая използвах 3%. Колко често да се прави - може би зависи колко задържа косата пигмент, колко често се мие и т.н.

# 353
  • Варна
В olx попаднах на обява на Димитър за Nashi argan на доста ниски цени. Нея ли обсъждахте, че може би не са оригинални?

# 354
В olx попаднах на обява на Димитър за Nashi argan на доста ниски цени. Нея ли обсъждахте, че може би не са оригинални?
Точно този герой Grin
Аз се отказах, след щателно сравнение има очевадни разлики на Макадамия- капачка, грешни милилитри, окраска, долу няма номер.
Наши са по-скъпи по принцип, не ми се рискува.

# 355
Може ли да ми препоръчате протеинов шампоан за честа употреба. Косата ми е изрусявана, тънка и бързо омазняваща, мия на 2 дни и определено харесва повече протеини.

В Нотино има код за намаление, ампулите Генезис 10бр. излизат на 62лв

# 356
Здравейте!
Ето как изглежда косата ми след оформяне с ластик по препоръка, взета от темата:
1. При по-хлабаво намотавате около ластика

2. При по-стегнато намотавате около ластика

Още веднъж благодаря за идеята.

# 357
  • Варна
Страхоотни къдрички Heart,а с какво са дифинирани?

# 358
Страхоотни къдрички Heart,а с какво са дифинирани?
Благодаря!
Преди да ги усуча около ластика нанесох крем-грижа за дефиниране на къдрици TIGI Bed Head Foxy Curls.
На сутринта само намазах със серума Marrakesh Endz.

# 359
kotenze_84
Принципно мат правя някъде две седмици след боя и следващите две седмици е ОК. Това при руса коса и мат с боя и коректор. Оксидант ползвам какъвто имам така или иначе той се разрежда сериозно с масла,балсам и вода,а и количеството е две супени лъжици.
Мерси, ама много мерси. Никога не съм пробвала такъв продукт. И фризьорката ми не ми е предлагала. Оранжавеещото ме побърква. Нямам налично масло/олио сега. Мога ли да сложа някое от тези: Owey за цъфтящи крайща, Loreal Mythic oil, Marocanoil олио, нощният серум на Керастас? И се чудя дали да сложа М и Ш на Ланза/Лалга, или по-бюджетните на Лореал за суха коса. Или да сложа ампула Лалга, че имам в повече?

Общи условия

Активация на акаунт