Професионални серии за коса 136

• 37 857
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Ето пак повод да си се ядосам, на мен си. След като съм наясно, че коприната на Чи ми е най-супер финиш от всички, за чий*** експериментирам с други неща?
Припомнихте ми какво още ще купувам( а наскоро оставих над 200 лв за продукти за коса!)
Много познато. То точно от това придобих апатия и 2 години си карах на утвърдените за мен. Наскоро пак ме зачовърка едно експериментиране, но предвид претенциозната ми коса, търсеща хард хидратация и усещаща минимума протеин, май знам какъв ще е края..
Обаче, уж съм премерена... Да видим...

# 736
Подозирам, че се заформя лека форумна вълна Chi😄
Заслужават внимание!
Виновата, виновата! Простете ми! Grinning

Засмях се с глас на линка на Lovely, защото и при мен вече е в кошницата, но за да не съм капо гугълнах и останалите бестселъри на CHI и мисля да забърша и един спрей за скалпа преди боядисване (за минимизиране на сърбежите и другите екстри след поредното ми боядисване на 3 седмици!) Някой да го похвали от първа ръка? Wink
Ето този:
CHI Ionic Color Guard Color Scalp Protection Spray with Aloe & Chamomile

А иначе във форума си имаме един мил стаден инстинкт откакто за първи път влязох тук през 2007 Simple Smile)) И си спомних и първата ми коприна на ЧИ - бях си взела една миниатюрна разфасовка някъде около 2008-2009 за да ми е удобна за път и слагах буквално 1 капка на последните 2 см от косата си. Виждаше ми се много мазна за дължините! А и със Biosilk (които също сa на CHI) дълго се заигравах, но ми идваха тежки по-често, отколкото не. Мда! Все още имам 1-2 техни продукта.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 23:50 от Agent Provocateur

# 737
Biosilk са на Чи? Ооо, ще се купуват! Нищо тяхно не съм пробвала

# 738
Момичета, недейте така, тъкмо реших, че съм си намерила моите продукти и нови не ми трябват и сега тази коприна.... Grinning
Нищо не съм имала на Чи до сега.

# 739
Момичета, недейте така, тъкмо реших, че съм си намерила моите продукти и нови не ми трябват и сега тази коприна.... Grinning
Ох така бих ти изпратила отливка, ама взех някаква малка разфасовка от порядъка на 10-15 мл и почти свършиха. Ама поръчвай смело ! 7 лева е това мини в рибата.

# 740
Значи мога да взема едно мини за проба Grinning

# 741
Coming soon: Chi silk infusion sold out😂😂😂

Това ми е любимата небрежна коса.
Протокол за днес:
Ш-н Vichy
Маска Chronologiste
Спрей за обем PK
Коприната на Чи на мокра и суха коса
След издухването с кръгла четка, завъртях на ниско кокче косата за около час и воала.
Идеално ме устройва, без допълнителна топлина. Без фриз и много мега, с плътност.
Доволна съм си Simple Smile

# 742
Коприната на CHI е нещо, което задължително трябва да се пробва!

# 743
Допълвам: и да се поддържа в наличност. Винаги спасява положението.😄
Имала съм и кератиновата коприна, но тя не ми хареса. С черваната капачка, не познавам човек, който да не харесва!

# 744
Lollaa*, аз също не харесвам особено кератиновата. Иначе цялата серия от червената ми харесва. В момента имам остатък точно от кератиновата  Grinning и един термозащитен спрей. Не знам колко пази спреят, но като усещане повече ми харесва от кремът, който на мен ми идваше утежняващ. Иначе преди ми беше доста любим серумът им от серията Miss Universe  с моринга, но тази серия нещо изчезна  Simple Smile

# 745
Изчезна, да!
А ароматът й беше превъзходен!
Имам си едно мини в шкафа на работа, като усетя, че ми се засушават крайчетата, обаче скоро ще свърши и тя. Беше хубава серия и не утежняваха продуктите, но явно е нямало интерес към тях.
Като цяло за последните 6 години, много рядко е ставало на тема Чи. Повечето конетари са положителни, но така и не станаха много масови. А аз ги предпочитам пред Керастаз например, а да не говорим за пред Макадамия, ЛП, Лакме...

# 746
Да, важно е да се уточни,.че става въпрос за червената капачка. Кератиновата не съм пробвала, но съм пробвала CHI total protect-еми, не!

# 747
Лоллаа- то блясък, то красота! Страхотно! Всички чупки само от кокчето, нали!?!

Hmm, и кератиновата имам - пак в сет. Може да я отворя след ден-два! Изобщо установявам, че за мен работи купуване на продукти в сетове и/или малки грамажи. Особено след Коледа, като почнат разпродажбите и намаленията за смешни пари се купуват 2-3-4 сета, които за цяла година не могат да се употребят, а на фона на вече натрупаното имане само раздаваш на домочадието и на приятелки!

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 23:53 от Agent Provocateur

# 748
Ох така бих ти изпратила отливка, ама взех някаква малка разфасовка от порядъка на 10-15 мл и почти свършиха. Ама поръчвай смело ! 7 лева е това мини в рибата.

А в Нотино е 4.90, дори 😀

# 749
А като сме на тема подкукоросване, някой пробва ли прословутата маска на Нугела и Соле. Гледам, че са я пуснали и в малък размер, та много й се чудя... Thinking Grinning

Общи условия

Активация на акаунт