Проблем при незащитен полов акт

• 1 834
  • 7
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте много бих се радвала ако някой сподели опит с моя проблем.Първо искам да кажа ,че задължително ще се консултираме с лекър ,но не сега е момента. Искаме да имаме бебе ,но при опит т.ест незащитен полов акт след края, на следващия ден имам зелено течение на парцали и усещам ужасно напрежение а ако повторим отново се получава раничка която кърви и боли .Освен това имам бяло течение примесено с кръв извън дните на МЦ. Та въпроса ми е някой имал ли е тъкъв проблем ? Към къкъв лекър може да се обърнем ? И препоръки за лекър ако може Варна .

# 1
ЛекАр. Трябва спешно да се консултираш с гинеколог. Момента е точно сега не отлагай.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 16:54 от Пролетно цвете

# 2
гИнЕколог

# 3
100 процента е някаква инфекция. Трябва и двама двамата да се изследвате и лекувате. Докато не стане ясна причината спрете с опитите за забременяване. Някои инфекции могат да са опасни по време на бременност.

# 4
Бързо потърси консултация с гинеколог, не отлагай заради никакви корони. Маскирай се, дезинфекцирай си ръцете и бързо на лекар.

# 5
  • Варна
Тичай при д-р Корновски. Частен е, но е много добър. Кабинетът му е в червения медицински център на Сахаров. Като звъниш за час кажи, че е спешно и ще те приемат скоро.

# 6
бях чела, че зеленикавото течение е характерно за трихомоназа 🤔 със сигурност гинекологичен преглед. И аз съм чувала за Варна, че Корновски е много добър

# 7
Задължително цитонамазка , най вероятно е някаква раничка която трябва да се лекува или гъбична инфекция

Общи условия

Активация на акаунт