Странна течност по време на полов акт

• 892
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Възможно е да се притеснявам без причина, но тъй като тук има хора с всякакъв опит, реших да попитам. С приятеля ми сме се разбрали да свършва отвън, за да се избегнат каквито и да било рискове. Вчера по време на изваждането от мен изтече водна до желирана течност (няколко капки), каквато не съм виждала до сега. Нямаше нито мирис, нито цвят. Проверихме кондома доста обстойно и не беше повреден, а и доколкото успяхме да огледаме и около пръстена на презерватива беше сухо. По време на акта не съм усетила по-особени усещания, даже сравнително по-слабо спрамо друг път. При него странното беше и това, че в презерватива му беше по-течно от обикновеното, но като количество нормално. Започнахме да го мислим дали по някаква странна линия гъстото не е излязло от кондома... Възможно ли е това да е просто по-обилно секретиране на жлезите, тъй като очаквам да ми дойде в началото на месеца?

# 1
  • Варна
Здравейте!
Вие би трябвало да знаете най - добре какво се случва,ние можем да гадаем само ,но смятам че след като не е било скъсано предпазното средство е възможно сте била по - възбудена в този даден момент и секрета да е от Вас.
Все пак винаги има изключения,ако толкова много се тревожите мога да посъветвам да си купите Ескапел или нещо от сорта,но той действа до 48 часа след акта,ако не се лъжа.
Въпреки, което смятам че не би трябвало да има проблем.

# 2
Ескапел не са бонбони! Ако не сте 101% сигурна, че има реален риск от нежелана бременност в този момент, по-добре не си разбутвайте хормоналната картина - отнема месеци да се върне в норми.
Възможно е да сте била по-възбудена. Течението се променя и в рамките на менструалния цикъл, също. Може да са били много неща. Но ако 1) той е с презерватив и 2) е свършил извън Вас, рискът, който един Ескапел ще донесе, е по-голям от вероятните му ползи.

# 3
Понякога от това "лашкане" напред назад по време на акта собственият влагалищен секрет може да се сгъсти и побелее съвсем като сперма. От жена до жена си е, но колкото и странно да звучи, секретите ти са си белтъци, а знаеш какво става с белтък от яйце ако се разбие с тел?  Общо взето е същото. И може много пъти да ти се случва.

# 4
Нормална е тази течност.
Не пропускайте годишния си контролен преглед при гинеколог с цитонамазка и микробиология. /Не нямам съмнение, че сте болна от нещо страховито - евентуално може да имате дисбиоза за тази желирана течност/.

# 5
Ако сте била много възбудена и сексуалният акт е бил по-груб, овлажняващата течност при жената се сгъстява и желира. Има консистенция и цвят на спермата. Вие сте го правили с презерватив и свършил извън вас. Това е един от сигурните начини, а не като прекъснатият сексуален акт без презерватив. Едва ли сте бременна. Успокойте се.

# 6
Много ви благодаря! Аз точно за хапчето се колебаех, дали си струва риска, но мнението ми се потвърди и изглежда опасност кой знае каква няма.

#4 тъкмо минах през профиляктични прегледи и всичко беше наред 🤗 благодаря за напомнянето все пак

Общи условия

Активация на акаунт