Тази тема е още и за тези, които искат да имат правото да избират да се постави ли ваксина на детето им или не!
Темата не е за и против ваксините! Тя е за тези, които искат да имат избор а не да им се налага направен вече такъв!

Ще бъде особено полезна за майките,невладеещи добре чужд език,но силно интересуващи се от влиянията на ваксините.Използвам и да попитам/малко встрани от темата/-на детето ми остана засега само една несложена ваксина-полиомиелит.След прочетеното за отрицателните страни на ваксините,не ми се ще да я слагаме.Как да стане така,че хем да я пропуснем,хем от есента да тръгне на градина
Има ли някакъв вариант или е мисия невъзможна?Джипито не ми е близък и едва ли ще прояви разбиране,за да впише ненаправена ваксина.
). Надявам се другата седмица вече да сме готови и ще го качим в арената. Ще пуснем линк и тук
.
Ще бъде особено полезна за майките,невладеещи добре чужд език,но силно интересуващи се от влиянията на ваксините.Използвам и да попитам/малко встрани от темата/-на детето ми остана засега само една несложена ваксина-полиомиелит.След прочетеното за отрицателните страни на ваксините,не ми се ще да я слагаме.Как да стане така,че хем да я пропуснем,хем от есента да тръгне на градина
Има ли някакъв вариант или е мисия невъзможна?Джипито не ми е близък и едва ли ще прояви разбиране,за да впише ненаправена ваксина.Препоръчани теми