Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Е, след като вече си го поръчал, не е ли късно?
Аз не го познавам.
Ще бъде късно, когато го платя. 😁 Сега сериозно, четох и изгледах доста положителни мнения, затова реших да го поръчам, но никога не а излишен още един коментар.

# 196
Ombre е много стилен и го чакам да "навлезе", че да му паднат цените. Досега само той и Hermes Eau des Merveilles Bleue от чудесата са ми допадали.

Aura Sensuelle успях да я душна малко преди да падне ИП. За мен е много хубава и по-носима от оригинала, няма я тази блатистост и сироп за кашлица.

# 197
Попаднах на този мъжки парфюм, заинтригува ме  Simple Smile Някой познава ли го? https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … u-Noir-31247.html

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 19:02 от Ellinor*

# 198
Здравейте, моля за мнение за Elie Saab Le Parfum Edition Feuilles d'Or,
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Edition- … s-d-Or-47218.html
 много противоречиви мнения намирам във фрагрантика

Днес точно него го разносвам за трети път. Точно както казва densi, той е силно меден, но за разлика от Scandal JPG е носибелен за мен, медът е по-лек и приятен не ми кърти зъбите. Днес беше топло и не ми тежеше парфюма (но аз и LVEB и Angel мога да нося в топло време), даже бих казала, че след 4 пръскания може да понесе и повече, но не бях сама и се въздържах Blush . Бих казала - мед с бели цветя (жасмин) , днес ми хареса повече от преди, т.е. май в топлото време и навън ми допада повече. Красив меден аромат, който ще ползвам, но не ежедневно.

Aura Sensuelle ми хареса повече на старта от Aura, но след това ми се разви точно като първата версия и ме отказа (не харесвам Aura).

# 199
Поапднаха на този мъжки парфюм, заинтригува ме  Simple Smile Някой познава ли го? https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … u-Noir-31247.html

Жена съм, и го ползвам понякога. Страхотен е, траен, силен. Не мога да описвам обаче.

# 200
  • Пловдив

Aura Sensuelle успях да я душна малко преди да падне ИП. За мен е много хубава и по-носима от оригинала, няма я тази блатистост и сироп за кашлица.
Напълно подкрепям това мнение и за мен е много по-добра и носима, не ме дразни, звучи лятно и свежо...аз до сега на бях фен на Мюглер👌🏻

# 201
Парфюм за деня Heart Eyes

Аура сенсуел на мен пак ми е мъчителна като първата - много треволяци, много горчива.

# 202
Денси и момичето ,което имаше  Ombre кажете малко повече за него !
Фланкъра на Аура първоначално ме изненада приятно ,понеже оригинала ми е абсолютно блатно мочурище ,тоя тръгна свежо и интересно и после се опитаха да изскочат едни треви ,едни нарязани динени кори и ми мина ентусиазма.Това е от едно тестване на кожа преди ИП..

# 203
  • София
Скрит текст:
L'Ombre Des Merveilles Hermès вярно е побъркващ, лъха класа от него и аз жестоко го харесвам.Момичета, харесвате ли Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle много го мисля, но съм го пробвала само на блотер и ми хареса много по- флорален и по- мой е от само Аура и доста по- различен от него за мен.Защо не е обсъждан тук ми е чудно.Днес е последен ден от намалението и много му се чудя, а бутилката му е просто спираща дъха- https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Aura-Mugler-Eau-de-Pa … suelle-54977.html

Bright Crystal - за мен, тази версия е неверояна! Хем носи магията на зелената аура, хем е различна. Тествай я пак и мисля, че сама в един миг ще се предадеш.

Valeri Cirilov - не го познавам, но звучи чудесен особено за по-топлите месеци. Стискам палци да ти допадне. Имам добро усещане, че този ще ти хареса, не само заради умопомрачително красивата бутилка, но и защото ти се чудеше на Mancera Aoud Blue Notes, пропусна го.... и вярвам, че именно за да попаднеш на Mancera Aoud Lemon Mint Wink

# 204
  • София
Мимозка, Денси с право го определя като "побъркващ" и "невероятен". За мен е разкошен! Първите 10 минути върху моята кожа са прекрасен микс от Еликсира и Амбъра. Постепенно сладките нотки се оттеглят и на преден план излиза чаят, с лека тамянена нотка и съвсем лека сладост от тонката. На моменти има полъх и на минерали, характерни за Bleue des Merveilles. Ароматът е много интересен - хем има нещо познато, хем има и момент на изненада. Аха да познаеш  и той завива в друга посока.
Хич ме няма в описанието на аромати, за съжаление. Sad

# 205
  • Варна
Взех си Britney Spears Fantasy , казаха ми, че мирише сладко, но не го усещам върху себе си.
Искам нещо Sugary Sweet Fruity, но да мога да го нося целогодишно, а не тежък зимен аромат.

# 206
Искам нещо Sugary Sweet Fruity, но да мога да го нося целогодишно, а не тежък зимен аромат.
Прочети мненията за този
https://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/Amo-Ferragamo-46832.html

# 207
В същия дух е и мистериозната госпожица, сладка къпина с мноооого бита сметана. За целогодишно ползване обаче не знам, на мен в жегите ми идва твърде сладък.

# 208
На мен ми стана много лошо от Signorina EdP преди две седмици, а дори не беше толкова топло.....

# 209
В същия дух е и мистериозната госпожица, сладка къпина с мноооого бита сметана. За целогодишно ползване обаче не знам, на мен в жегите ми идва твърде сладък.
Да, не става за жегите, много задушава.
Но пък всеки си има праг на търпимост. Аз познавам дама, която носеше La vie est belle лятото, в големите жеги и на работа. Ами, усещах, че е дошла на работа още преди да съм я видяла от миризмата по коридора.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 23:06 от elitanik

Общи условия

Активация на акаунт