Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 548
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Deutschland
Аз съм с нормална кожа. Предпочитам по-малко апликации и да подновявам през деня. Затова не излизам без парфюм в чантата си. Естествено, това е неприложимо при някои аромати, които имат чудовищна трайност.

# 181
Подсетихте ме за него  и му дойде времето....прекрасен Yellow Heart Името му много му пасва.
парфюм НА деня Bowtie

# 182
Днес май е ден на Girl of Now, като гледам коментарите 😀. Бях го поръчала го на сляпо и от вчера го разучавам. Страшно ми харесва в първите 30 - 60 мин, хем сладни, хем свеж, бадемите и крушата ги усещам много силно. Един такъв... мадамски парфюм. Но и при мен, както някой друг писа по-нагоре след известно време става един такъв малко досадно обикновен.
Искам много да похваля и един мъжки аромат, една мостра се търкаляше наоколо и викам я видим...  L'Homme Cologne Bleue YSL - прекрасна пиперена лавандула с акватик звучене. Мъжовете могат да го нападат за лятото без да му мислят, чудесен е!

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 14:52 от tuali

# 183
Няма такива снимки на Girl of Now!! Бруталнии!! ❤🥰🥰
Да се включа и аз по темата за Girl of Now. С една дума, обожавам го!
Имам го от самото му излизане, не помня дали го поръчах първия път на сляпо или го бях тествала някъде... но е огромна и вечна любов. Подновявам го.. ами винаги държа налична бутилка, може би съм изпръскала четири или пет.. не ги броя.
Той и This is Her са парфюмите, от които винаги имам наличност, дори и минимална.
До преди две години в това число беше и Crystal Noir, но стана ли ми нещо, преситих ли му се.. не знам. Не го понасям вече...
В този ред на мисли, преди години ми бяха объркали поръчката и ми изпратиха Shine вместо оригиналния. Мислех първоначално да го връщам, но останах повече приятно изненадана. Та грешките понякога може и да са за добро Simple Smile

Редактирам се за да добавя: чакам Essential, поръчан на сляпо.. 😀🙈 Любипитството ми надделя ..

# 184
И аз не обичам и не подновявам аромати (поне на този етап) и не го правя, но пък и кожата ми задържа и излъчва много. С гореща кожа съм, суха към нормална. Blush

Даде ми малко надежда, имаме съвпадение Grinning
В понеделник би трябвало да е при мен, ще пиша като го понося.

# 185
Аз съм с мазна кожа. Ще го пробвам още няколко пъти парфюма, дано да се представи по - добре. Днес ми е дошъл и Joy, та утре ще съм с него най - вероятно Simple Smile

# 186
  • Sofia
Цветинка, при мен Долче Гардън показваше много хубава трайност, моята кожа също беше мазна /сега съм я засушила/. Много хубав парфюм. Simple Smile)

Днес съм с Мон Герлен Интенз. Tada

# 187
  • Бургас/Пз
Получих днес Twilly -то. Нямах никакво търпение да чакам и въпреки че днес съм с Номад на Клое, не се стърпях и се напръсках и то само по веднъж на всяка ръка. направо ме отвя тоя парфюм. не знам какво има в него, защото не разпознавам разни там пипери, рози и т.н., но ми е прекрасен. Дори първият път като го пробвах не го усетих толкова невероятен. Да, много ми хареса, но сега е направо любов.
Благодаря, Денси, продължавай да пишеш все такива прекрасни интервюта Heart Eyes

# 188
  • София
Благодаря за новата тема Kissing Face

Не просто обичам, ами обожавам цветни парфюми - рози, туберози, люляци, жасмин, давайте ги всичките насам Smiley

Днес, тематично по люляковата тема съм с един романтичен, пък макар и ретро любимец - Annick Goutal Grand Amour Heartpulse

Иначе този уикенд ще правя ротация на актуалните за сезона и мисля да извадя на предна линия Annick Goutal Un Matin d`Orage, By Killian Voulez Vous Coucher avec Moi, David Beckham Intimately Beckham, Diptyque L'Ombre Dans L'Eau EDT, Frederic Malle Eau de Magnolia и En Passant, Guerlain Aqua Allegoria Lilia Bella, Hermes Jour d`Hermes Absolu и чистия парфюм, Galop, Rose Amazone, Hiris, Caleche Soie de Parfum и от Ермесансите Rose Ikebana и Iris Ukiyoé, Jo Malone French Lime Blossom, L'Artisan Drole de Rose, Paul Smith Rose, Serge Lutens Bas de Soie, The Different Company Bois d'Iris и Tom Ford Champaca Absolute..

Планирала съм за покупка и Rose Privée L'Artisan Parfumeur. Иска ми се и още някоя от версиите на Elie Saab Le Parfum. Имам класическия вариант и Роял. Зеленият и летните лимитки не ми харесаха особено. Чудя се между ЕДТ, In White и новия, Essentiel. Побутнете ме в някаква посока Wink Споменахте новия на добра цена, и във вариант комплект.. къде? (може и на лични)

# 189
Получих днес Twilly -то. Нямах никакво търпение да чакам и въпреки че днес съм с Номад на Клое, не се стърпях и се напръсках и то само по веднъж на всяка ръка. направо ме отвя тоя парфюм. не знам какво има в него, защото не разпознавам разни там пипери, рози и т.н., но ми е прекрасен. Дори първият път като го пробвах не го усетих толкова невероятен. Да, много ми хареса, но сега е направо любов.
Благодаря, Денси, продължавай да пишеш все такива прекрасни интервюта Heart Eyes
Много се радвам, честит! Много любов и радост да ти донесе! Благодаря за хубавите думи.

Аз днес съм с L'Ombre Des Merveilles Hermès. Побъркващ е, невероятен!

# 190
Ще помоля за няколко думи относно Mancera Aoud Lemon Mint. Поръчах го на сляпо и не знам колко успешна ще бъде покупката. Преди време не ми се получиха нещата с Cedrat Boise, не искам отново да остана разочарован.

# 191
Е, след като вече си го поръчал, не е ли късно?
Аз не го познавам.

# 192
  • София
Здравейте, моля за мнение за Elie Saab Le Parfum Edition Feuilles d'Or,
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Edition- … s-d-Or-47218.html
 много противоречиви мнения намирам във фрагрантика

# 193
  • Бургас
L'Ombre Des Merveilles Hermès вярно е побъркващ, лъха класа от него и аз жестоко го харесвам.Момичета, харесвате ли Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle много го мисля, но съм го пробвала само на блотер и ми хареса много по- флорален и по- мой е от само Аура и доста по- различен от него за мен.Защо не е обсъждан тук ми е чудно.Днес е последен ден от намалението и много му се чудя, а бутилката му е просто спираща дъха- https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Aura-Mugler-Eau-de-Pa … suelle-54977.html

# 194
Здравейте, моля за мнение за Elie Saab Le Parfum Edition Feuilles d'Or,
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Edition- … s-d-Or-47218.html
 много противоречиви мнения намирам във фрагрантика
Силно меден, плътен аромат за хладно време. Хубав, без да е нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт