Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 485
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
kovatcheva, благодаря за описанието на Пердицоне или както се произнася. Би трябвало да ми хареса.😄

Елинор, какво си чакаш, Холидейс ли?😁

# 451
Musky garden Simple Smile Нямаше тестер, но отдавна му се каня 🤗

# 452
  • Седмото небе
Аз съм от харесващите Carolina Herrera Good Girl, има ли някой който да ми каже 2-3 думи за новата версия Legere? 😊
Чакам Mancera от Елинор, след 2 отказа поради неналичност, сега пътува към мен! 🤗
Аз мога да кажа малко повече. Имам и двете версии, като новата харесвам повече. На мен тя ми е по-свежа, но пък и по-трайна. Умерено сладка и оставаща по 3 дни в косата . От първата като приключа 80 мл опаковката, няма да я подновя. От Лежерната започнах умерено с 50 мл, пък ще видим!С нотките и по-поетичното описанието ми е трудно, но дано съм ти била полезна.
Благодарение на прекрасните снимки в темата се запалих и аз яко да снимам, когато имам време. Та скоро може на двете “добри момичета” да им спретна една фото сесия.

# 453
Добро утро,

да поздравя рожденичките- macadamia и *SUPERGIRL* на патерички...да сте живи и здрави, момичета. Мечтайте и сбъдвайте и нека винаги уханни и щастливи да сте!
Може ли да помоля за сравнение между Шанел Шанс ЕДП и ЕДТ. Носила съм преди години Шанс, обачеее...тогава не правех разлика между ЕДП-та, ЕДТ-та и не знам кой съм пръскала...Rolling Eyes
Днес съм в облак- Мон Интенз, от вчера се нося на него, страхотен е и супер траен ми е, много ме радва- щастлив парфюм...ммм…
Слънчев ден!

# 454
Честит рожден ден, Supergirl!

Парфюм за деня - Elie Saab Le parfum royal Cupid Прекрасен ми е, още не му е много горещо и се развива и уцеща страхотно.

# 455
  • Sofia
Musky garden Simple Smile Нямаше тестер, но отдавна му се каня 🤗

Ето кой ми е откраднал запаса. 😃 Честит да ти е! С много голям кеф да си го ползваш и да пишеш. 🌺

Аз днес съм с Dior J’adore In Joy и наистина ми е много Joy с този парфюм.🥳🥳

# 456
Някой знае ли дали Iris Poudre на Frederic Malle е бил реформулиран? Купих си едно шише от 100, което сравних а това, което имам от 50, но закупено преди доста години и ми се виждат различни. Не напълно, но след време например това от 50,което съм сигурна в автентичността му избива на моята кожа много муск, а при това от 100 го няма този ефект. След време и двата стават линейни с един и същ алдехиден аромат, но тази липса на муск ме притеснява. Има разлика и в шишето и капачката. Показвам разликите със снимки.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 09:56 от bubanka

# 457
Не знам от къде е купен 100 милилитровия, но не ми изглежда добре шишето като цяло.

# 458
Supergirl, поръчах снощи точно Legere. 🌷
sunattraction, да - пак последен брой и си помислих, че отново няма да я получа, но явно е трети път за щастие 😊

# 459

Елинор, какво си чакаш, Холидейс ли?😁
Сънче като си получиш Ваканцията, ще се радвам да драснеш 2 реда

# 460
Здравейте парфюмни! Моите летни аромати, които подбрах и ще нося са:

Сред тях най- голяма любов са ми том форд, тюлип, пюр пойзън еликсир и съншайн.
Аз съм се поспряла с покупките на сляпо тези месеци. Кризата явно ми се отразява възпиращо. С нетърпение чакам да се запозная с новия скандал.  На един бутон бях от потвърждаване на поръчката, но се спрях в последния момент. Имам всички скандали до момента. И този сигурно ще взема, но ще е по- натам.
Много активно пишете, едвам смогвам да прочета всичко. Честити да са рождениците от последните дни!

# 461
  • Deutschland
Някой знае ли дали Iris Poudre на Frederic Malle е бил реформулиран? Купих си едно шише от 100, което сравних а това, което имам от 50, но закупено преди доста години и ми се виждат различни. Не напълно, но след време например това от 50,което съм сигурна в автентичността му избива на моята кожа много муск, а при това от 100 го няма този ефект. След време и двата стават линейни с един и същ алдехиден аромат, но тази липса на муск ме притеснява. Има разлика и в шишето и капачката. Показвам разликите със снимки.
Скрит текст:

Права е Тиква. Имам няколко FM, които са от 100 мл и нито един няма такава капачка. 🤔

# 462
Скрит текст:

Права е Тиква. Имам няколко FM, които са от 100 мл и нито един няма такава капачка. 🤔
Благодаря!
Гледах в официалния сайт, че са си променили съвсем леко шишетата, както и капачката, но не знам за надписа отгоре, както и отзад на шишето.

# 463
  • Deutschland
d.k.не става въпрос само за капачката. Направи ми впечатление, че етикетът е залепен на криво.

# 464
  • Sofia
d.k., аз не съм специалист по Мал, но и на мен ми направиха впечатление недостатъците на бутилката. Откъде е купувана бутилката? Simple Smile)

CoCo`Milk 🥥, непременно ще споделя. Simple Smile))
Скрит текст:
получих смс от Спиди, че имам 3 пратки и се прекръстих 3 пъти. Joy

Ellinor*, определено е за щастие. Stuck Out Tongue Winking Eye
А каква е тази нова Леже версия на Обувката? Аз имам една, ама тя ми е от 2 години и седи непипната. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт