Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 266
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
densi според теб от къде идва тази миризма на царевица/пуканки? Например в Том Форд слънчевата орхидея.При положение, че там няма съставка пуканки
Не знам, но се усеща много силно и за мен е дразнеща.

# 571
  • Deutschland
И понеже все още сме  на вълна Tiziana Terenzi днес си получих  Al Contrario и Silver Iris на Atelier Cologne. Много харесвам ирис и за този мога само да кажа WOW. Ще пиша за Contrario като го опозная, пръснах и от двата аромата на всяка китка. За момента мога да кажа, че не отговаря на предварителните ми очаквания- няма я тази нутелена сладост, която очаквах, но да не прибързвам, струва ми се интересен аромат, а и тест върху китка не е показателен.
Иначе ириса е божествен 🥰

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 14:54 от cielo

# 572
  • София
Здравейте дами! Нося ви виртуална почерпка понеже днес съм рожденничка.
Скрит текст:

В този ден разносвам мостричка на APOM. Май ще излезе, че този аромат не е много мой тип. Твърде сапунест и леко нагорчаващ ми идва. https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Francis-Kurkdjian/APO … r-Femme-6805.html

# 573
Честит празник, Mira_X! Пожелавам ти много ароматни приключения! Flowers Hibiscus

# 574
Честито, Мира! Аз обичам APOM, на мен не ми е сапунест (не бих го понесла, ако беше), но действително почти няма сладост в него. Може и за унисекс да мине според мен. Намирам го за много изискан, донякъде ми напомня Пантерата на Картие.

# 575
Какво означава да си  "почине"  от пътя ?  Колко дни дни е нормално да се изчака ?

Не мисля, че има строго определен срок. просто според мен е нужно малко време на парфюма да се аклиматизира в новия си дом. Например зимата като ми го донесат едва ли не замръзнал, при напръскване няма да успее да се развие по  най - добрия начин или да покаже пълната си красота. Изчаквам няколко часа или до другия ден, зависи колко съм нетърпелива Grinning

Честит празник, Мира Cake
Да ти донесе здраве, късмет и щастливи парфюмни мигове.

Мен много ме дразни царевичака в PureXS, затова го нося само в много студено, ледено време. Открих, че така най - малко се усеща при мен.

# 576
При мен е обратно Пюр хс в студ усещам само царевица и го бях прибрала, точно вчера се напръсках и царевица се усещаше 30мин,после е ок. От една съфорумка се сдобих с Теракота зимата освен царевица нищо друго няма ,времето не му влияе и в топло го пръсках и нищо 🌽

# 577
Честит празник Mira_X! Пожелавам ти да си парфюмно удовлетворена. Имате ли представа дали Paco Rabanne Black XS е реформулиран?

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:25 от elitanik

# 578
Честит Рожден Ден, Мира! С пожелание за здраве, много любов и сбъднати парфюмни (и не само) мечти! Blush

# 579
  • Deutschland
Честит рожден ден,  Mira_X! Бъди здрава и много щастлива!🍾🥂🍀

# 580
  • София
Благодаря на всички за пожеланията! Бъдете здрави! Heart

# 581
  • España
Честито на всички,които празнуват ! 💐
Днес съм много радостна!!!! Открих своето лято в бутилка ....тъкмо ми го донесоха  ! Разкошотия!!!!

Ей така се чувствам

# 582
Честит празник, Мира!
Доста телци сме се събрали Simple Smile

Парфюм за деня - Magnolia Splendida Bvlgari. Последно пръс, преди да съм сигурна, че искам да го разменя. Много се бях влюбила в него преди 2 години в Италия, но някак вече не ми е същото.

# 583
  • Sofia
dyvaromi, честита придобивки!
От къде го поръча?

Честит рожден ден на всички,  които скоро бяха рожденици, днес са или ще бъдат в близките месеци!

# 584
  • España
dyvaromi, честита придобивки!
От къде го поръча?

Благодаря! От сайта на испанската верига  El Corte Inglés

Общи условия

Активация на акаунт