Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 270
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Nuit Blanche е наистина много хубав, но при мен с не особено добра трайност. 2-3 часа

# 556
Ако се налага, ще подновявам по-често, макар че досега почти всичко, което съм пробвала, е много трайно на моята кожа.

# 557
И аз харесвам най-много Nuit Blanche.

# 558
Някой може ли да сподели мнение за Mancera Aoud Violet?

# 559
Леле ти ме застреля 😱 чакам и аз тази Градина, и така ми се ще да е моето лято в бутилка... а сега направо ще тъна в напрежение ,какво ще ме лъхне като го отворя 🥺

Не се настройвай негативно предварително, при теб може да не е така.

Иначе като трайност ми изкара около 6 часа, за на китка смятам, че е доста добре.
Към края вече яко ми биеше на Богинята (едп, моя любимка). Тогава и портокала се прибра, иначе стоеше някак отделено и не миксиран с останалите нотки. Доста остро и биещо обонянието.
Само с това начало не знам какво ще правим Mask  Вечерта се пръснах пак и отново ми се искаше да избягам Grinning

# 560
  • Габрово
Скрит текст:
Моят Долче Гардън дойде, не ми се чакаше да си "почине" от пътя и се напръсках. Добре, че не беше обилно, а само 2 фъс на китката - вкиснало, та се не трае.  Expressionless
След 30 минути все пак почна да избледнява началната гадост и вече усещам кокос и портокал, да видим нататък.
Какво означава да си  "почине"  от пътя ?  Колко дни дни е нормално да се изчака ?

# 561
Мале, като чух на какво мирише уда, по-добре въобще да не поръчвам това чудо на сляпо.

# 562
  • Deutschland
Харесвам уд, а този е един  от любимите ми. Според мен седи еднакво добре и на мъж, и  на жена, но тест винаги!

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 11:52 от cielo

# 563
Най-любимият ми уд си остана в Creed royal oud, много различен от типичните представи, следван от Tuscan scent inscense Ferragamo suede и Korloff royal oud, много са красиви в топлото време. Другите, които имах, заминаха, не ми бяха ок явно.

# 564
Днес нося Vele Tiziana Terenzi.
Зелен, плодов с много добре усещащо се манго парфюм. Плодов, ваканционен и екзотичен. Има обаче доста зелени нотки особено в началото и не мога да кажа, че е плажен аромат, нито че мирише на плажно масло. Харесва ми и бих го носила с удоволствие в топло време. Свежа кремообразна миризма, без киселина или сладост.
Няма плажен кокос, нито задушливи топли цветя, но има ванилия, кокосово мляко, екзотични плодове и други много интересни нотки.
 Зелените нотки са изявени и пречат за завиване на аромата в гурме или чисто плодов вариант. Точно като  в джунгла си в началото.
 Много добре е смесен и ляга отлично на кожата. Излъчва средно при нормално напръскване и има добра трайност. Има много мускус, което си е характерно за марката и заради мангото и хелиотроп е богат аромат, но не е тежък. Кремест е, добре направен, красив летен парфюм. Изкушава ме за покупка отдавна, но чаках да му дойде времето и то е тук.

# 565
  • София
Като заговорихте за кокос и вкусни аромати, отдавна се каня да ви питам, как мога да намеря парфюм с това ухание?
SOL DE JANEIRO COCO CABANA CREAM

тествах този крем още преди пандемията в Сефора и не мога да спра да мисля за него!
Тези от вас, които познават тази вкуснотия в бурканче, да кажат има ли парфюм, който да наподоби това вкусно кокосче? Yum

# 566
Да, има спрей за тяло от линията. Няма алкохол, убийствено силен е в началото, но после не е траен. Мен тази миризма на слади пуканки ме побърква, ако я нося, а не само да я мириша.
Харесвам другата серия повече, имам техния спрей и понякога го пръскам вечер или по косата.

# 567
  • София
Да, но серията е само в Сефора.
Аз също се замислям сега, дали в жълтата кутия миризмата на кокос беше по хубава или в тази синята? Thinking Бъркат ми се спомените вече...
Къде другаде има нещо, доближаващо се до тази вкусотия ми беше въпроса- за онлайн поръчка?

# 568
# 569
densi според теб от къде идва тази миризма на царевица/пуканки? Например в Том Форд слънчевата орхидея.При положение, че там няма съставка пуканки

Общи условия

Активация на акаунт