Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 579
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
От цялата линия на Sospiro, която имаше в шоурума на Долче и само Opera ме грабна. Много хубав, изискан парфюм♥
Ще го пробвам при възможност Simple Smile

# 136
Лагуната не харесвам и аз , Уоманити ми за определени настроения..
Виж новия Ели Сааб е много приятен и елегантен..
Бих го написла и аз. Само ще добавя, че Лагуната я мъчих много, но ми мирише на хубав гел за бръснене и това идва от дървесния подтон. Покрай парфюма четох за питоспорума, който също има в него, подобен е на жасмина.
На Elie Saab Le Parfum Essentiel съм му вдигнала мерника и само усещам как скоро красивата гардения може да бъде моя. Не че ще се гордея, защото парфюмът не е засукан. Ще видим.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 21:32 от Ralitsa_

# 137
От цялата линия на Sospiro, която имаше в шоурума на Долче и само Opera ме грабна. Много хубав, изискан парфюм♥
Муза пробва ли? За мен тя е много по-хубава. Диапазон също е върха.

# 138
  • Бургас
Здравейте,бихте ли казали каква е разликата между двата парфюма

KENZO KENZO WORLD INTENSE FANTASY COLLECTION  и KENZO KENZO WORLD INTENSE ?
Благодаря предварително!

Да си допълня въпроса,ако може няколко думи за него-как се усеща сливата,трайност?

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 19:26 от meriza

# 139
  • Sofia
Китките по бутилката, колекционерска е.
Много е хубав и траен, при мен има отчетлив сливоч.😁

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 19:28 от sunattraction

# 140
Извинете, че пак ще ви досадя с въпрос за Мансера, но Sicily подходящ ли е сляпа покупка? Flowers Bouquet
Онзи ден пробвах Jour d'Hermes Absolu и изби ужасна пиклива нотка, както някой беше споменал в миналата тема май. По пирамида изглеждаше чудесен цветен парфюм с цитруси, а се прояви толкова неприятно върху мен. Sad

# 141
Здравейте,
най-харeсвам, добре ми се развива и му е сезон нa Violet Blond Tom Ford. Това е един от много малкото аромати на бранда, който харесвам, стои ми добре и ми отива. Получавала съм много комплименти с него и има отлична трайност. Яд ме е, че го спряха от производство, добре,че се запасих.
Друг предпочитан любимец за този сезон ми е Sa majeste la rose Serge Lutens. Приказка просто, истинска свежа роза, с най прекрасни пудрен завършек. Него го търсих скоро за покупка, но уви, никъде го няма.
За Insolence  на Guerlain, няма какво да говоря и в двата варианта EDP и EDT, ми е перфектен, та дори и лятото.
Сега мъча един So iris Монтале, интересен е, допада ми, но много много тих и потаен.
Ох, много се изкушавам от Violet Blonde, но не ми се рискува на сляпо. Във фрагрантикатаго описват като бонбони виолетка, така ли е? Все не мога да намеря къде да го подуша... 🤔

# 142
При мен нямаше нищо бонбонено, само стари виолетки, много ретро. Изобщо недей насляпо.

# 143

Пролет май едишън 😁 Но мисля да добавя и други. Някои ще ползвам и през лятото.

При мен нямаше нищо бонбонено, само стари виолетки, много ретро. Изобщо недей насляпо.
Обичам ретро аромати, но на тази цена няма да рискувам. Благодаря ❤️

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 19:44 от bubanka

# 144
  • София
Привет на всички,
сетих се за една прясна-прясна пролетна любов и бързам да я вмъкна в темата -
Lolita Lempicka Oh Ma Biche  for women / https://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Oh-Ma-Biche-56905.html

Много весел, различен, свеж, закачлив и слънчев, жизнерадостен, и буквално бълбукащ от позитивна енергия аромат. Абсолютна пролет и щастие в бутилка Green Heart
Смятам, че има прекрасни фини нюанси и свежестта е уникална, като се усещат не само фините цитруси, но и прекрасна плодова, тънка сладко-тръпчива жилка от прясно изцеден фреш, и мъха от листенцата.  Подозирам, че феновете на ароматите пенливи вина като Шампанско и Просеко, ще бъдат очаровани Animal Heart Eyes Cat

Скрит текст:

Общо взето, един лесен за носене и харесване парфюм, носещ безгрижие и усмивка, който не чака специален повод за да отвори шампанското в душата Tada

# 145
  • The Evergreen State
Deetron страхотни снимки на това симпатично бужу, този бранд не съм виждала по магазините тук с години, така ми се приноси нещо от Лолита Лемпика, навяха ме много стари спомени от ЦУМ, там продаваха и Лолита Лемпика и Дюпонт и Селин (имаха малки магазинчета на втория етаж, ех..). Ако ми попадне случайно нещо от тези марки с удоволствие бих си взела.

# 146
В предишната тема коментирахте Dolce&Gabbana Dolce Garden, става ли за сляпа поръчка? Влязъл ми е в главата нещо...

# 147
  • София
Извинете, че пак ще ви досадя с въпрос за Мансера, но Sicily подходящ ли е сляпа покупка? Flowers Bouquet
ina-mina - За мен, не само е напълно подходящ за сляпа покупка, ами си е направо задължителен Animal Heart Eyes Cat Cupid
Лесен за носене, универсален, цитрусов, свеж, чист, плодово-закачлив, летен, ваканционен и безгрижен. Намирам го за прекрасен парфюм, издържан в ежедневен стил, като няма нищо рисково и притеснително.
Следя го него изкъсо за наличност по сайтовете ни, като съвсем скоро го видях на чудесна цена, но се изчерпи буквално два дни след появяването му.

# 148
Deetron, може ли да препоръчаш Mancera,  подходяща за мъж, който в момента ползва  dolce & gabbana the one exclusive edition, tom ford noir extreme и да е подходяща за предстоящия сезон?
Благодаря предварително!

# 149
В предишната тема коментирахте Dolce&Gabbana Dolce Garden, става ли за сляпа поръчка? Влязъл ми е в главата нещо...
Според мен да. Весел летен аромат, според мен лесен за харесване.

Общи условия

Активация на акаунт