Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 565
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Пристигна ми Estee Lauder Private Collection Tuberose Gardenia. Само хубави неща мога да кажа: плътен, наситен, елегантен и траен. Много женствен. Аз първо усетих акация, но грам не я споменават в пирамидата. Туберозата и гарденията са си там, видни на показ. Чудесно са бленднати съставките, около мен се носи воал от бели цветя. Очаквах да ме стегне “каската”, но никакво главоболие не получих, това беше голямото ми опасение.

# 166
  • Бургас
Dari_77, и аз съм на твоето мнение не намирам нищо общо между Сааба и любовта ми Пойзън гърл.Не харесвам Girl of Now , а Диора си нося с кеф.Много мадамски и кокетен.Yellow Heart

# 167
Някой да има или да познава този парфюм? Интересува ме на каква е миризмата - лек, задушаващ, сладникав, ориенталски или свеж и цветен?
Скрит текст:

# 168
То днес не е много топло, но определено Girl of now ми е по-хубав сега.

Искам само да спомена моите усещания за Mancera Black Vanilla, но и да се има предвид, че Mancera не се държи особено учтиво с мен. Конкретно за Black Vanilla - обикновена кротка ванилия, моно аромат без развитие, без отклонения от правата линия, нищо черно. Ванилия от кухнята, в течна форма, от онези виалчета с ванилия за сладкиши. Просто нямам представа как се държи върху други хора, но върху мен беше това. А така се надявах на една готик ванилия с това черно в името.

По повод споменатия Estee Lauder Private Collection Tuberose Gardenia (честит! рядко притежание) искам да спомена, че вчера случайно четох за Iris & Néroli Jeanne en Provence, който оприличават именно с този обичан и спрян парфюм. Цената му е народна, нямам представа дали наистина си приличат, само като вероятност го показвам, защото така прочетох.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 11:48 от Анонимен

# 169
Още когато излезнаха Girl of now и Poison girl писах, че са ми много подобни. Тогава прецених да купя Poison girl, не можах да изпръскам 30 мл, тази зима съм го носила броени пъти. Март взех една отливка Girl of now, сега повече ми харесва той.
Току що ми пристигна Joy Dior, офъщях се и ще ходя до Фантастико Grinning

# 170
  • Бургас
Алиена, и аз съм днес пак с Джой на Диор, но аз си обичам Диорските парфюми.Харесвам всички Отрови без Пойзън.Джой е по- лека цветна версия за мен на Алюр с трайност около 5 -6 часа при мен.Между другото носи нещо и от Дюн.Околните казват, че се усеща, ще си купя и Джой Интенз, само да ми падне на хубава цена.

# 171
  • София
Satisfied Гламура трябва да е макс, дори в супер-маркетите Wear LipstickWear DressWear PouchWear High HeelWear Eyeglasses

# 172
  • The Evergreen State
Честити Joy Dior момичета, аз също го харесвам, не е уау но е приятен и разпознаваем, носи ми добро настроение, беше ми работния парфюм преди карантината.
Girl of Now е един от малкото парфюми които купих без да познавам. Разминаха ми се очакванията в началото но после реших да го запазя. Мога да го нося само и единствено вечер при излизане, само тогава ми доставя удоволствие гъстия, тежък и леко омаен сок, така си и остана като моя вечерен парфюм. Не мога да се приема с него обаче през деня, твърде интензивен, прилепващ и  задушаващ ми е, но както има приказка - за всичко си има време и място.

# 173
Аз днес съм с Dolce Garden, който ми пристигна преди няколко дни. Ми почти не го усещам, а се пръснах 7-8 пъти. Минали са 3 часа, от както се напръсках. Иначе ММ каза, че му мириша като на морето миналата година, дали не съм била със същия парфюм. Казах му, че ми е нов и сигурно така е мирисало плажното ми Олио Grinning Но като цяло очаквах да се усеща доста повече, много ми е слаб Sad

# 174
  • Deutschland
Аз го усещам добре с 4 апликации, трайност около 3 часа и после подновявам.

# 175
Satisfied Гламура трябва да е макс, дори в супер-маркетите Wear LipstickWear DressWear PouchWear High HeelWear Eyeglasses
Маската ми е десен Burberry 😀

Bright crystal, следя те теб, имаме много сходен вкус и усещане на парфюмите!

# 176
Благодаря, Deetron! Ще се опитам да ги тествам тия дни ако ги има налични там, където знам, че продават на тази марка.

# 177
Ох, и аз го чакам Долчето. Сляпа поръчка. Сега като ви слушам ми спихна ентусиазма, хич не обичам да подновявам аромат. Вие с каква кожа сте, момичета?

# 178
Аз съм с много суха и кожа, и коса, но Долче Гардън при мен има една много добра трайност....
Днес съм пълна лудница-пред изпадане в парфюмен амок съм-снощи се бях поляла с Муска на Валентино, тази сутрин се полях с Габриел Есенс и на обяд като ми пристигна пратката от Нотино се полях и с Джой - да си го припонмя, че ми беше привършил отдавна.... Rolling Eyes .... и на кучето не му се комуникира особено с мен.....хаххахаха

# 179
Ох, и аз го чакам Долчето. Сляпа поръчка. Сега като ви слушам ми спихна ентусиазма, хич не обичам да подновявам аромат. Вие с каква кожа сте, момичета?

И аз не обичам и не подновявам аромати (поне на този етап) и не го правя, но пък и кожата ми задържа и излъчва много. С гореща кожа съм, суха към нормална. Blush

Общи условия

Активация на акаунт