Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 518
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Много ви благодаря за страхотните предложения момичета Heart Има няколко съвсем нови аромата, за които от вас разбирам Flowers Hibiscus

# 271
  • Бургас
AlisV, аз ти предлагам неостаряващия Allure eau de parfum Chanel праскови посипани с ванилия.Също и Хипнотик Пойзън ЕДТ, това са два много любими мои парфюма.Секси, магични, пристрастяващи.Purple HeartRevolving HeartsSparkling Heart

# 272
Подкрепям страстно Allure EDP!

# 273
Как не ви е химичен и пластмасов?
Носех Аllure Edp преди 10-11 години, вече не мога.

# 274
Страхотен ми е, но в студ.

# 275
  • Варна
Момичета споделете кой според вас е по-добър Van Cleef & Arpels Feerie Rubis  или Van Cleef & Arpels Feerie?
А къде сте намерили Feerie😯😯😯? За мен е голяма любов и го издирвам неистово.

Не съм още,но обмислям да го изровя.Момичета благодаря ви за коментарите. Heart

# 276
Elinor , Miu Miu е хубав,  цветен , ако харесваш Карат , ще ти хареса и този.

# 277
  • София
desuri Feerie е зимна магическа приказка. В най, най-студеното време мога да го нося, когато всичко навън е заледено. Тогава ми е най-красив и ми повдига духа. Започваш да вярваш в чудеса.
Цял ден разнасям Joy. Много е нахален. Иска да ми влезе под кожата още първия ден Blush Ясно е, че го харесвам. До сега не се е появил този, който ще измести първата ми любов. Този обаче не се отказва. Трайността му е похвална Kissing Heart

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 00:27 от FatalSnare

# 278
  • The Evergreen State
След мнението тук, че очаквания от мен (чака ме на работа) Prada La femme edt за нищо не става ..

Еееее, недей така, то колкото хора толкова и мнения, аз много харесвам Prada La Femme, изключително стилен, фин и модерен аромат. Може да се изненадаш приятно.

Подсетена от вашите коментари от предните страници, днес си извадих La Petite Robe Noire Guerlain, не бях го носила може би година. Много хубав парфюм е за мен, хрумна ми че долавям в него нещо от Lancome La Nuite Tresor. И двата нямат много подобни на себе си за разлика от много други.

# 279
След мнението тук, че очаквания от мен (чака ме на работа) Prada La femme edt за нищо не става....

С удоволствие ще го прибера, ако не ти хареса. 🙂 Отдавна ми е в уишлиста, заедно с Intense и L'Homme. 😍
За мен са чудесни, стилни аромати. Без малко не ги придобих и трите през февруари, но други надделяха, все пак беше студено.

Парфюмни, сдобих се с така търсеното Valentino Donna Noir Absolu. Прекрасен е, и е всичко което очаквах от него.
Как така в нотите не е отбелязано пачули? Там е, разбира се, и е на границата на сухото пачули, преди да е станало остро и прашно. Започва с експлозия от пипер- любима съставка, преплита се с разкошно, фино, холандско какао, което играе главната роля през цялото време на моята кожа.
Партнират му аромат на нов кожен колан (защо колан виждам, а не портфейл е за психолозите в темата), и чаша бърбън.
За дамите които обичат и носят Valentino Uomo Intense смятам, е безопасна покупка на сляпо. Трайност поне 8 часа. Сега ми е нов, и подновявам от любов, не мисля, че ще е необходимо.

Към мен пътува голяма отливка (10мл) от така хваления тук Valentino Noir Absolu Musk Essence. С огромно нетърпение го чакам. За да не пътува сам, Datura Noir 100ml. ще му прави компания. Повтарям го, след 7годишна пауза. Дано види море тази година. Кой каза ванилия? Кой каза кокос? Това е моят любимец. 😍
Луда бях по него, чак ми е смешно. Като влюбена ученичка бях. 😊❤

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 08:56 от Deziderata

# 280
Моля, някой да разкаже нещо от лични впечатления за Acqua Di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia! 🤗

# 281
Моля, някой да разкаже нещо от лични впечатления за Acqua Di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia! 🤗

Сладки, топли, печени бадеми, посипани с пудра захар. Усеща се и нишка аниз.
За мен това е ароматът на коледните пазарчета в Прага и Виена. НосИм целогодишно, според мен, идеален през Септември.
Това е буквално, вкусно гурме. Доста сладък.❤
Притежавам и нося от....2014-2015? Там някъде. Познавам го добре, на моята си кожа.

# 282
Мммм много хубаво е това, което  споделяш! 🤗 Много благодаря! Нещо бадеми ме привличат откакто онзи ден избуяха в моето Girls of now. А в едно мнение прочетох, че Mandorlo di Sicilia е всесезонна версия на любимата Orchidee Vanille ❤️ и това ме спечели! Дали има нещо вярно?

# 283

Сладки, топли, печени бадеми, посипани с пудра захар. Усеща се и нишка аниз.
За мен това е ароматът на коледните пазарчета в Прага и Виена. НосИм целогодишно, според мен, идеален през Септември.
Това е буквално, вкусно гурме. Доста сладък.❤
Притежавам и нося от....2014-2015? Там някъде. Познавам го добре, на моята си кожа.

Бих добавила и меката ванилия, сладък е , но при мен бадемите леко нагарчат. Онзи ден покрай поръчването "спешно" на Мон герлен интенз от парфимо сложих в кошницата и един тестер от 150 мл., че е на много добра цена. Първата бутилка, която си бях купила на Mandorlo di Sicilia беше от кръгчето и струваше над 300 лв.

# 284
Да, тестерът в makeup.bg e на чудна цена, ама тези 150 мл ми изглеждат като бутилка уиски! 😆 Ще го видим! 😎
Благодаря ви! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт