Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 513
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Мммм много хубаво е това, което  споделяш! 🤗 Много благодаря! Нещо бадеми ме привличат откакто онзи ден избуяха в моето Girls of now. А в едно мнение прочетох, че Mandorlo di Sicilia е всесезонна версия на любимата Orchidee Vanille ❤️ и това ме спечели! Дали има нещо вярно?

Orchidee Vanille:

Mandorlo di SIcilia:

# 286
Мммм много хубаво е това, което  споделяш! 🤗 Много благодаря! Нещо бадеми ме привличат откакто онзи ден избуяха в моето Girls of now. А в едно мнение прочетох, че Mandorlo di Sicilia е всесезонна версия на любимата Orchidee Vanille ❤ и това ме спечели! Дали има нещо вярно?
Не, няма нищо вярно.
Mandorlo di Sicilia е уж много лесен и хубав парфюм, но дразни доста често, защото аз усещам много анасон бадемите. Харесвам го, нося го и бам понякога ме измъчва.

# 287
  • The Evergreen State
Много ми хареса поста на Дезидерата със снимките асоциации на парфюми, бих се радвала ако видя повече такива, изобщо много обичам снимки а вие сте..майстори на снимките просто Purple Heart

# 288
Привет, момичета и момчета.Парфюмът ми за деня ще е Joy ....Радост....Да, радвам се , че съм се родила на днешния ден, радвам се , че ме има, радвам се, че ви има и вас, с които всяка сутрин си пия кафето 😊
....и една виртуална почерпка от мен 😊

# 289
  • The Evergreen State
Честит рожден ден macadamia, жива и здрава! Много красива торта и чудесен избор на парфюм!

# 290
Честит рожден ден, macadamia! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverBalloon Нека радостта да те съпътства през цялото време! Пожелавам ти здраве и още много парфюмни вдъхновения!

# 291
Ще видим при мен как ще се прояви. Искрено се надявам да е с най-хубавата си страна! Blush
А прилика с Дражето на Reminiscence?

Athena, по този повод - днес съм с една от любовите ми, The Only one, ето такъв ми е

macadamia, и наздраве за теб с тази снимка! 🌺🥂🍾 Честита бъди! 🎂

# 292
  • Балчик
Честит рожден ден, macadamia.

# 293
Макадамия, честит рожден ден! ❤💐🍾
Днес извадих Коко мадмоазел, незнам защо така съм на моменти с този парфюм. Много време не можех да го нося заради лоши преживявания, после уж го превъзмогнах и купих отново, сега пак ме дразни....

# 294
#Алиена , и аз съм така с Коко Мадмоазел.Винаги съм го обожавала-когато го имам започва да ме дразни и го разкарвам, когато го нямам започвам неистово да го издирвам....

# 295
Точно същото, този път няма да го махам, така ще стои, наказан Grinning

# 296
  • София
Днес съм на втора среща с Joy Joy Така ме омайва хубаво Heart Eyes
Честит рожден ден macadamia с пожелания за много здраве и щастливи моменти с любимите хора (парфюми Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 297
Честит празник, Макадамиа!
Здрава и щастлива бъди!🌹🌹🌹
Мандорло действително е носим целогодишно, но на мен най - много ми харесва на топло. Нося го през лятото и есента, когато ми се иска нещо сладичко. Той е най - трайният от синята серия.

# 298
  • София
ЧРД Макадамия!
Усмихната, обичаща, щастлива и здрава да си! И разбира се, още много нови парфюмни страсти Cake

# 299
С удоволствие ще го прибера, ако не ти хареса. 🙂 Отдавна ми е в уишлиста, заедно с Intense и L'Homme. 😍
За мен са чудесни, стилни аромати. Без малко не ги придобих и трите през февруари, но други надделяха, все пак беше студено.
Прада ла фем интенс ми беше зимния парфюм. Имам и други, но с най-голямо удоволствие си носих този. Всъщност, купих го заедно с Велвет орхид, семейството гласува за том форд-а, но ла фем интенс-а ми грабна сърцето/носа. За не интензивната версия фрагрантиците казват, че няма проекция и трайност, а аз много държа и на двете. Ако някой сподели как е ще съм благодарна. Мъжкия също ме интригува, макар че май ще взема една Аква ди Парма на мъжа, че съм на тази вълна...

Честита да е рожденичката! 🌹

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 11:27 от donatsv

Общи условия

Активация на акаунт