Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 234
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • София
На обед поръчах сета с мострите, следобед получих мейл, че са изпратени. Да ти е кеф на тази цена и с безплатна доставка да поръчаш. Hands Ok Hand
Парфюм за деня Jimmy Choo Floral.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 00:04 от Vesika

# 661
На обед поръчах сета с мострите, следобед получих мейл, че са изпратени. Да ти е кеф на тази цена и с безплатна доставка да поръчаш. Hands Ok Hand

Как е като трайност? Ароматът е много хубав.

# 662
Много харесвам флорала. Върху мен е много траен и отбелязван от околните. Това през лятото, скоро не съм го пипала.
Тези дни си взех почти на сляпо и 100 мл Jimmy Choo Signature, но не съм отваряла още. Пробвала съм го в магазин 1-2 пъти, но ми се губи като отчетлив спомен. Просто не устоях на цената в Нотино миналата седмица.....
Напоследък съм на вълна Burberry London. След първоначалната пролетно-цветно свежест, почти изчезва за съжаление.

# 663
  • София
Здравейте,
Едп или Едт имате предвид на Versace VANITAS 🙂
Скрит текст:
Подуших цветчетата на цъфналия ми лайм , много нежен аромат, различен от плода. Замислих се за парфюмна комозиция с цвят от лайм, но фрагрантика вади все непознати за мен аромати.
Meрнах на нечия снимка Versace Vanitas , пробвала съм го бегло като излезе, може ли някой да каже дума за него. Имам спомен за лек цитрусово цветен , не помня фрезията дали се усеща. На един клик съм от поръчка ..

Скрит текст:
Този реве за поръчване според мен Simple Smile А и е щадящ за бюджета. Наскоро си го поднових за 3-ти път, сред любимците ми е. Усещат се леко и фрезията, и лаймът, нищо сладникаво и натрапчиво няма. Поразява най-вече с излъчване на лукс и изисканост, има много класа в него, за мен точното описание е "интелигентен". В моето съзнание го свързвам с много красива жена, умна и леко дистанцирана. Според мен няма да съжаляваш, ако решиш да го вземеш и ще се радвам да споделиш впечатления. Поздрави!

Става дума за ЕДП - твърдо. ЕДТ е по-нетраен и размит за мен.

# 664
  • Стара Загора

От кой сайт поръчахте мострите?
Нещо не мога да открия точния коментар. Grin

# 665
  • София
Ето сета https://fiilit.com/en/perfume-samples-set
Lily11, на вчерашните темперетури беше много траен - от сутринта до късно вечерта се усещаше. Хем е свеж, хем е и някак сочен парфюм.
много харесвах и си бях купила преди 2 години Givenchy Live Irresistible, обаче не знам дали не беше Délicieuse версията. Някой би ли могъл да ми направи съпоставка...
Според моя нос, когато пробвах EDP и Délicieuse, във втория няма ананас и пачули, в развитието си става по-остър, по-дървесен и синтетичен. От тях ми хареса Live Irresistible EDP, а Délicieuse - не.
SOTD Miss Dior Eau de Parfum 2017. Deziderata, благодарение на теб обърнах внимание на това издание и споделям въодушевението ти Flowers Tulip. Прекрасна сметанова роза, базата е разкошна, в нея усещам и едно много хубаво и вкусно пачули. Притегателен е много и въпреки че се усеща добре, все си душа китката. Добре, че в момента работя от вкъщи...

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 12:02 от Vesika

# 666
  • Чукарландия
Днес си получих тази прелест! ❤️

Уникално красив! Умипомрачителен ми е. Вдишвам, вдишвам, вдишвам... без да издишвам... ❤️

# 667
https://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Oh-Ma-Biche-56905.html

Днес ми пристигна тази "Лолитка". Купена на сляпо. Наистина, свеж, летен, напомня разходна през лятото в някой морски курорт. За мен, грейпфрутът преобладава, горчиво отначало, някак не много хармонично с другите нотки, все едно водят двубой, но накрая се хващат за ръка и тръгват заедно. Още не мога да се спогодя с него, но ще го наблюдавам.
Определено е добър подарък за тийнейджърка (според мен) и май... ще го ползват моите тийнки.

# 668
SOTD: Днес ми е студено,пия кафе с Бейлис и съм се обляла с този прекрасен хелиотроп..... Yellow Heart

# 669
  • Sofia
Сега ще задам въпрос като някой новобранец,  но не знам дали парфюмите от една партида са с еднакъв бач код или всяко шише има различен?

# 670
Ето така се отрази ИП на моя ароматен гардероб:

Agent Provocateur Fatale Intense се оказа страхотно попадение на сляпо. ❤Какао с люти чушки на макс, каквито дори  в Piment Brulant 🌶 не ми бяха сложили.
Вчера си получих Агентите (на сляпо, тестерите са с капачки), ще се опознаваме тези дни.

Аромат за деня- Miss Dior EdP 2017. Този ми е парфюмен подпис и абсолютна нирвана. ❤ Трета бутилка започвам, и няма да е последна.
Въобще, в момента Голямата Тройка за мен са Miss Dior, Angel Muse, Datura Noir.
Като прибавя Modern Muse Le Rouge Gloss и Valentino Donna Noir Absolu, нищо олфактивно не ми липсва. ❤

# 671
  • София
Аз пък днес получих тази прелест! Направи ми петъка още по-хубав  Two Hearts

# 672
И аз днес получих ново ухание. В началото шок, зачудих се какво да го правя?! След поне 30 мин утихна нещото, което блъскаше буквално на сапун. Прибра се, стана пухкав, лееко сладникав и мек. Трайността - повече от добра. Ще се разхождаме заедно лятото ☀🌊🍸

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 14:06 от Ellinor*

# 673
Горда притежателка на Аква ди Парма Магнолия Нобиле от днес. Първата от Нобилета-та, която харесах, но намерих на добра цена последна. Така станаха три, заедно с Пеония и Ирис. И трите изключително красиви, за щастие различни дотолкова, че да ги обвържа с конкретно настроение. Ура 😁
Спирам с летните, че имам още доста, започвам да мисля за есента Wink

# 674
  • София
Честити ароматни придобивки на всички! С удоволствие да си ги изполвате! Heart Eyes
Днес получих голяма бутилка от този мой любимец. Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт