Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 486
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, след две по спокойни седмици, пак получих зацапване кафеникаво но доста по силно. Тъй като гинеколога ми е извън града ми, не ме прегледа, а по телефона ми увеличи утрогестана на три пъти по две. Някой пил ли е толкова много, дали има полза?Почти веднага спря кървене то, но усещам тъпа болки в яйчниците. Реално нямам въпрос, просто ми иска някой да ми каже, че може да се нареди всичко☺️☺️
3 по две утрогестан и аз съм с такава доза,но не през устата,и е два пъти по три.Общо пак са шест на ден Споко,щом е намаляло няма страшно Лежете повече.
За какъв Секс говорите,той е мираж от 15 март. Абсурд да се престраша,след толкова години чакане да се случи чудото,никакъв секс,предпоставка е за контракции,кървене и тнт. Не бих посмяла. Ще чака мъжко,а има и други начини де.....
При нас се усети много силно земетресение. Страшна работа.

# 91
  • София
Ние опитахме веднъж и веднага след това се появи зацапване /еднократно/ и повече не смея.
Питах док и тя каза никакъв секс до 12 седмица.

Днес си купих още един сутиен от Лидл.
Е уникални са, аз май друг вид няма да сложа вече. Grinning

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 22:44 от rave

# 92
Ние с моя си правим секс през ден. Нямам проблеми. Даже докито всеки пъкткато ходим на преглед, когато ни изпраща казва да си правим секс. Grinning Явно при всеки е индивидуално.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 11:12 от Mariya_89

# 93
Здравейте. Няколко от вас бяха споменали главоболие. Пихте ли нещо? От 4 дни ме боли тила. Особено силно става вечер. При масаж отшумява леко. Не е от кръвно - мерих го многократно. Преди малко чак ми се повръщаше от болка.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 19:23 от fillme

# 94
  • София
Аз пих Но Шпа.
Може и Парацетамол. Доста хора го пият за главоболие, аз само за температура съм го приемала досега.

# 95
Здравейте. Няколко от вас бяха споменали главоболие. Пихте ли нещо? От 4 дни ме боли тила. Особено силно става вечер. При масаж отшумява леко. Не е от кръвно - мерих го многократно. Преди малко чак ми се повръщаше от болка.
Парацетамол доктор ми е казвал .

# 96
Към момичетата, които са със сутрешно гадене:
Бях писала в предишната темичка, но може би още не сте се били включили тогава. Ще копирам публикацията си от там:
"За сутрешното повръщане на мен много ми помагаше при предишните две бременности един съвет, който прочетох в една книга, а именно
Закуска в леглото: Сутринта като се събудите хапнете няколко хапки храна (или направо закусете) още докато сте в леглото, преди да сте станали от него. Ако нямате кой да ви сервира преди да сте станали - от вечерта поставете край леглото си нещо, което да хапнете като отворите очи сутринта.
На мен много ми помагаше, наистина работеше този вариант. Хапвах 5-6 хапки, колкото да има какво да занимава стомаха и тогава като станех в 90% от случаите не стигах до повръщане. А преди да открия този метод имах 1 месец такива мъчителни сутрешни повръщания при първата ми бременност, че направо се разплаквах. Правеше ми впечатление (преди да започна закуските в леглото), че ако не ставам от леглото нямам позиви за повръщане, ако ще да се въргалям до обяд. Но щом станех от лелгото и се почваше!
Ако искате опитайте. Аз засега нямам гадене."

И все още нямам гадене, така че не мога да пробвам дали и този път тази тактика би ми помогнала. В края на 6 г.с. съм.

# 97
Момичета, носите ли сутиен вкъщи?
Аз по цял ден съм вкъщи и не нося, но се чудя има ли опасност от увисване и дали да слагам Thinking

# 98
Момичета, вие ходите ли по-често до тоалетната по малка нужда? Аз вечер става по три-четири пъти...

# 99
Да, поне два пъти ставам през нощта.

# 100
  • Варна
Добро утро!
От както видях теста се чудя как да кажа на децата и как ще го понесат? С малкия имаме много силна връзка и повдига близки до тази теми Blush.
Споделете ви моля вашият опит?
Има ли момичета раждали в АГ Варна?

Хубав ден от мен!

# 101
Имам позната,която не носеше нищо и още не е родила и вече гравитацията си оказа влияние. Ако не понасяш сутиени, може да вземеш спортни бюстиета, които да  притискат и държат гърдите. Аз съм с такова, просто вече не ми стават сутиените.Аз имам голям бюст и съм свикнала дори да спя с нещо което да ги държи.
Момичета, носите ли сутиен вкъщи?
Аз по цял ден съм вкъщи и не нося, но се чудя има ли опасност от увисване и дали да слагам Thinking

# 102
Аз имам дъщеря на 6,5 години. Първо на нея ще кажем с таткото, преди всички останали. Мисля в понеделник, като съм на преглед,  да направя едно кратко клипче  със сърдечните тонове и като й го съобщим да й го пусна. Искам да се чувства значима, за това сме решили, че тя ще участва в избора на всичко за бебето, въпреки че моя и нейния вкус са две противоположности,  но аз бих приела всичко, само тя да е щастлива.

# 103
  • Sofia
Ние сме казали на най-големия батко. На всички останали съм решила да кажа след скрининга. Основната причина е, че досега винаги сме казвали веднага след положителния тест и някак се натоварваш с мислите и страховете на хората около теб. Този път ще разберат когато е свършен факт. Като пример ще дам, че когато забременях за трети път, след две момчета, имаше предложения да го махна ако разбера рано, че пак е момче 🤪🙄

# 104
Жанинче,  аз много се впрягам на такива изказвания, като това при вас за пола. След три години ин витро борба за първото ни дете, всички наши приятели знаят как е направена тя, една патка се изцепи пред мен, че според нея тези жени, които не могат да забременеят,  Господ не случайно не им дава деца. Направо забучаха ми ушите, нищо не чувах, стегна ме гърлото. От тогава като се събираме цялата компания,  знам ли че тя ще е там, аз не отивам. Не я обиждам, не говоря срещу нея, но не искам да е част от моя живот.

Общи условия

Активация на акаунт