Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 779
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за новата тема ☺️🌺
Момичета вчера бях на преглед 5гс+1 вижда се само плоден сак.Вика ме след две седмици отново на преглед.
Ще трябва да чакам търпеливо 😏😳
Вървим заедно, аз днес бях на преглед в
5г.с. + 2, и при мен се видя сакчето и след 10 дни ме викат пак. И на мен с чакането ми е много трудно, но за 9 месеца мисля, че ще се научим да сме търпеливи. GrinningHug

Djenna , стискам палци всичко да е наред.И да споделиш после.Аз броя дните до следващия преглед.🌹

# 106
  • Sofia
Именно. Аз съм се наслушала, но все още не ми е все едно и затова предпочитам всичко за бебето да я ясно и да няма какво да се коментира Simple Smile

# 107
ForestFlower   Този пост е много полезен за мен. Обаче имам и вечерно гадене. От снощи нямам, защото схванах цаката как, но дано да е за постоянно така, а да не е временна мярка. Снощи преди да си легна си хапнах солети и пих айрян, преди да стана си хапнах солети и след това станах. От ставането до сега не съм спряла да пия айрян и все още нямам гадене, но дано да не ми стане нещо от толкова пиене на мляко Satisfied Наистина трудно се става майка с тези мъчения...но си заслужава в името на детенцето.

alex2710  Аз вкъщи не нося сутиен, а само за навън нося. Мисля по - нататък да си взема спортен, за първи път ще направя така.

vasilevav Преди бременноста не ставах или рядко по 1 път. Сега вече редовно по 1-2 пъти през нощта... Не трябва да стискаме и да ходим до тоалетна.

Успех и поздрави Heart

# 108
Скрит текст:
Благодаря за новата тема ☺️🌺
Момичета вчера бях на преглед 5гс+1 вижда се само плоден сак.Вика ме след две седмици отново на преглед.
Ще трябва да чакам търпеливо 😏😳
Вървим заедно, аз днес бях на преглед в
5г.с. + 2, и при мен се видя сакчето и след 10 дни ме викат пак. И на мен с чакането ми е много трудно, но за 9 месеца мисля, че ще се научим да сме търпеливи. GrinningHug

Djenna , стискам палци всичко да е наред.И да споделиш после.Аз броя дните до следващия преглед.🌹
Благодаря ти, Орхид, и аз чакам да дойде петък с нетърпение, стискам палци и при теб всичко да е наред и да споделиш как е минало.
Момичета, аз нямам никакви симптоми! Много се радвам, че за сега нямам гадене! Но да не кажа голяма дума.. гърдите ме понаболяват само, но не ми пречи. Вчера цял ден ме болеше нещо ниско долу в ляво, все едно яйчника.. не ме притесни и това, но като отида при аг ще попитам защо може да е. Сега телата ни толкова се променят, не мисля да се вкопчвам във всеки дискомфорт.

Момичета, надявам се, че всички сте добре и нещата се развиват нормално Heart аз искам да ви попитам каква козметика смятате да използвате, за да мажете коремчетата?

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 12:12 от AnMary

# 109
Аз си купих олио на Weleda Mama. Нямам представа дали ще действа, в нета имаше доста положителни оценки. Simple Smile

Момичета, надявам се, че всички сте добре и нещата се развиват нормално Heart аз искам да ви попитам каква козметика смятате да използвате, за да мажете коремчетата?

# 110
Aз си нося обичайните сутиени, така ми е удобно.
Как ще кажем на децата - аз също се чудя. Но ММ отсече, че има време и най-добре да сме изчакали до 5-я месец като ми проличи.
С нищо не мажа още против стрии, но скоро ще купя нещо. До обяд ме ям нищо и коремът ми е плосък, до вечерта се позаобля хубаво.
Трябва да включа някакви ежедневни разходки, но все не ми остава време.
Чудех се пчено синьо сирене дали може да се яде или да не рискувам?

# 111
За мен това е втора бременност. За жалост първата завърши с мисед аборт в 10 г.с.
В момента съм в края на7г.с. и всичко се развива съвсем нормално. Надявам се да продължава така и за напред. Simple Smile Пия неофолик мета х 1 на ден и витамин Ц 500мг също х 1 дневно.
От 6г.с. ми се гади адски, но в определени часови пояси. Примерно сутрин преди закуска, преди обяд от 11 докато не обядвам и вечер след като съм вечеряла от 21 до към 22:30. Бях чела че е нормално да ми се повръща, когато съм гладна, но защо ми се повръща и вечер след като съм вечеряла си нямам идея. Smile
Нощният ми сън е много неспокоен и като по часовник се будя всяка сутрин в 3 за тоалетна.
От 7г.с. пък постоянно ми се спи и се чувствам много изморена. Всяка вечер след вечеря си дремвам на дивана преди да си легна в спалнята.
Относно мазилата за стрии четох много положителни отзиви за тези на Palmers.
Някоя от вас използва ли нещо антицелулитно? Имам един загряващ крем, но разбрах че не е добре да се използва. Мисля да пробвам с кокосово масло и ръчни масажи с силиконова вендуза.

# 112
Аз лично съм изключително предразположена към появата на стрии. При майка ми е страшно, а и си имам няколко от израстването в пубертета по бедрата и гърдите. По този повод бях много наплашена с първата бременност. Тогава от началото се мазах с Palmers tummy butter. За щастие не ми се появиха нови по бедрата и гърдите. По корема имам само 2-3, които вече почти не си личат. Сега пак си взех от това масло. В момента се мажа веднъж дневно и съм направо пристрастена към аромата му.

# 113
Сутиен вкъщи не нося, само като излизам навън. Гърдите ми са "Б"-чашка и с форма, която не предполага увисване, тепърва се увеличават, но не вярвам дори след месеци да се наложи и вкъщи да нося сутиен.
Против стрии първата бременност не помня какво мажех и дали изобщо мажех нещо, а пр втората си спомням, че си мажех корема, но за съжаление не помня марката. От двете бременности получих само 2 стрии точно до пъпчето ми. Против стрии, освен мазилата ще ви помогне много и добрата хидратация на тялото - пийте течности, нищо че това ще ви праща по малка нужда на всеки 2 часа.
Иначе и аз ставам нощем до тоалетна 2 пъти.
През деня продължавам да се чувствам мързеливо и ми се спи по всяко време... Например сега...
Лека нощ... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 114
Момичета как се казва групата във фейсбук?

# 115
https://www.facebook.com/groups/217301756171294/?ref=share

Декемврийски бебета 2020 - мами с термин декември 2020 😊😊😊

# 116
Момичета ще продължите ли да ходите на гел лак? Дали е вреден гел лака в ранна бременност?

# 117
Момичета ще продължите ли да ходите на гел лак? Дали е вреден гел лака в ранна бременност?
Аз смятам да го махна едва като дойде време за раждането.

# 118
Не съм чувала да е вреден. Аз смятам да продължа да си ходя.

# 119
Днес ми е апогея на гаденето ми. Вече горчивия вкус на всичко го приех, но прималяването,  чувството все едно съм космонавт ме побърква. Установих че ми е добре, като легна по корем на кревата и си провеся  главата да ми виси отстрани на рамката.
Утре съм на преглед, 7+5 седмица и нямам търпение да чуя сърцето. Ако всичко е ОК, започваме да казваме на роднините.

Общи условия

Активация на акаунт