Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 957
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Вече съм добре, бях на преглед, всичко е наред с бебо няма никакви проблеми. Обясниха ми, че най вероятно е просто разтягане и да продължа с Утрогестан вагинално и 3х2 но шпа. Благодаря много на всички. Другото което ме притеснява малко е, че вчера след обяда преди да започнат болките ядох малко слънчоглед, след това усетих едно гадене и при мисълта за семките и в момента изпитвам ужас... Дали не съм направила някакъв проблем от тях. Възможно ли е да е като натряване, въпреки че ми е доста наивен въпроса, но все пак да се допитам

# 346
Диана, радвам се, че си добре и всичко е наред.
За слънчогледа - аз ям белен печен в промишлени количества и нямам проблем. Но ако ти се гади от тях - не яж.
И един съвет относно форумните правила - гледай да не публикуваш последователни свои постове, че е забранено и ще те баннат. Може да използваш 'редакция', за да допълваш.

А аз трябва да отвикна да ставам рязко, че една болка ме срязва веднага. Но нали съм много чевръста и все забравям. Simple Smile

# 347
Диана, радвам се, че си добре и всичко е наред.
За слънчогледа - аз ям белен печен в промишлени количества и нямам проблем. Но ако ти се гади от тях - не яж.
И един съвет относно форумните правила - гледай да не публикуваш последователни свои постове, че е забранено и ще те баннат. Може да използваш 'редакция', за да допълваш.

А аз трябва да отвикна да ставам рязко, че една болка ме срязва веднага. Но нали съм много чевръста и все забравям. Simple Smile
Благодаря ти. Внимавай и аз понякога го правя макар и рядко, скачам от леглото

# 348
Момичета мен си ме боли почти всеки път когато ставам, особено от седнало положение да се изправя, колкото и де е плавно винаги усещам тъпа болка. Установих че най-добре се чувствам вървейки (по време на разходка примерно, или обикалям като луда в нас)забравям за болките и неразположенията, лошото е че бързо се изморявам.
Последните два дни имам проблем с храната - просто нищо не ми се яде, на сила хапвам по малко, което ми е странно на фона че миналата седмица мислех по цял ден какво да изям по напред. Надявам се това да е нормално и си чакам с нетърпение прегледа след седмица и половина Blush а ако имаше начин и всеки ден бих ходила....но уви чакаме си часовете, мислим позитивно и всичко ще е наред Two Hearts

# 349
Много сте писали,не спите ли? Ако ме оставят на спокойствие мога и цял ден в леглото.Тази сутрин пуснах изследвания по ЗК кръв,урина.Взеха ми към седем епруветки кръв ужас..... Следобеда трябва да мина през джипито да дам амбулаторния лист,който издаде АГ от прегледа.Каза за Пренатест,понеже го питах,да не бързам,първо да си мина БХС и фетална, и ако има проблем те казват вече да направиш Пренатест. И се замислих,не е ли поредното скъпо изследване рекламирано, че другото допуска грешки....както и да е,ако трябва ще го направя.
  Днес в лабораторията имаше доста народ,на опашката след мен една жена с коремче- бременна и папка с документи,се стискаше видимо и се пишкаше доста,подскачаше от крак на крак пред всички хора.Аз влезнах, дадох кръв ,урина и понеже се забавяха с моите направления им казах, че навън има бременна жена за урина явно,да я викнат че се стиска....та извикаха я ,влезна тя,извади си бурканче с урина от вкъщи,вече не се стискаше,седна си за кръв да и взимат, като мен със сто направления....та се чудя аз на наивността си,може ли да съм толкова загубена,и защо симулираше тази? Не е коректно някак си.....

# 350
Днес най-после минах първия си преглед. Видя се сърдечна дейност. по календар съм 8 + 1, а според машината 7 + 4

# 351
Има ли мами от София, може да се запознаем и заедно да си бутаме количките след като се родят бебчетата Simple Smile Ще се радвам на запознанства.

# 352
Има ли мами от София, може да се запознаем и заедно да си бутаме количките след като се родят бебчетата Simple Smile Ще се радвам на запознанства.
Привет от една софийска бъдеща мама с бургаски корени 😆💙

# 353

Ако, пък идваш в Бургас, и тук ще има едно мамче 😁❤️

# 354
Привееет Simple Smile
Аз съм от Русе,но живея в гр.София
Опитах се да ти пиша на лични,но си забранила да ти пишат Simple Smile

# 355
Момичета, как се справяте с ниското кръвно? Аз по принцип съм с по-ниско кръвно, но сега е някакъв ад! 92/60, 103/82, 112/72...това са някои от последноте ми показания. Имам чувството, че гаденето е от части и от ниското кръвно.

# 356
Много съм притеснена:(  От снощи до сега имам болки ниско долу и в кръста, като менструални, но някак по-тъпи. Не са константни u  коú знае колко силни, но от време на време нещо все едно ме стърже от вътре. Ту започват, ту спират, но вече ще стане почти един ден.Head BandПрез нощта имах малко безцветна слуз, а сега видях и няколко капки кафяво течение - дори не мога да го нарека кръв, доста рядко е, но цветът ме притесни.

В 12. седмица съм и до сега нямах такива премеждия, само бях чела за вашите случаи на кървене. Болки съм имала много пъти, но никога толкова продължително.

Утре ще ида да лекар, а сега взех магнезиú, но исках да споделя, за да може евентуално да ме успокоите, че не се случва наú-лошото в момента Sleepy

# 357
Здравейте момичета. Моят резултат от Пренатест излезе в няма риск за Даун. Същото така и пола на бебето(дано е верен).  Според вас мога ли да вярвам на Пренатеста за пола?

# 358
  • Sofia
Здравейте момичета. Моят резултат от Пренатест излезе в няма риск за Даун. Същото така и пола на бебето(дано е верен).  Според вас мога ли да вярвам на Пренатеста за пола?
Да, 100 процента е сигурен Simple Smile

# 359
  • Sofia
Успокой се Summer, с първата ми бременност много често ми се случваше, постоянно ме стреляше в яйчниците и кръста до към 20 седмица, даже някъде около 8 г.с. имах алено червено зацапване, за късмет се случи се един час преди редовният ми преглед, нямаше абсолютно нищо, не се разбра от къде е изобщо, накараха ме да полежа малко и да приемам утрогестана през устата, както и но шпа.

Общи условия

Активация на акаунт