Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 587
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Това мисля, че е голям кръвоносен съд. Тупти и без да съм бременна, на мъжът ми също

# 436
  • София
изгубен най-сладурското видео, което съм виждала скоро. Акцентът с тролчето мн ми харесва Heart

# 437
Това мисля, че е голям кръвоносен съд. Тупти и без да съм бременна, на мъжът ми също
Може и аз незнам.....

# 438
Това е vena cava inferior,  пулсациите съответстват на сърдечната ти дейност. Обърни внимание и ще видиш, че са в синхрон със съкращенията на твоето сърце.

# 439
  • София
И на мен ми се струва, че по-скоро е нещо друго...
Ако не друго, то бебето в
момента е 4-5 см. голямо, няма как да се вижда толкова ясно...

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 15:44 от rave

# 440
Да ,сега четох за това ,което писа Скруби Долна куха вена. За първи път чувам.Ама нали по време на бременност повечето кръв се насочвала към матката,затова явно сега го забелязвам по- осезаемо. Хахаха.
А да се надяваме всички скоро на истински бебешки движения на корема Wink

# 441
# 442
Момичета, страх ме е от тази токсоплазмоза. Тук на вилата е пълно с котки, хвърчат косми от тях. Четох какви ли не лоши неща от последиците за бебето и доста се притесних.

# 443
Няма ли вариант да не стоите там? Аз имам алергия пък от котки ,от космите им,не бих издържала и ден.

# 444
Момичета, вие какво ядете? Според вас вредно ли е да се яде само салата например за обяд или вечеря? Аз се чувствам подута , червата ми къркорят и не съм ходила до WC редовно тези дни. Обяда ми беше зелева салата с домат и краставица. Стремя се да ям повече зеленчуци и плодове, но не знам дали е възможно от Магнерот-а да се запекох така. Четох че Магнезии диаспорал действал разхлабващо и мисля да го сменя. Гинекологията каза че няма значение какъв магнезии пия.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 16:03 от infinity7

# 445
Ям си всичко както преди. Вчера готвих прясно зеле,правим скара съб.нед. на село, вечер салата задължително със сиренце. Пилешко,кюфтета,картофки пържени макар и вредни много обичам. И вечер чашка бира. Понякога пия пет глътки и се надувам,понякога си я пия цялата чашка.Плодове- особено вече има и череши мога да изям кило. Пици домашни,питки,абе всичко ям.Пържолки....почти всеки ден си взимам Активия с мюсли,или с орехи и овес,много ги обичам.За закуска макарони със сиренце.Като цяло ми се хапват много млечни сирене,кашкавал,катък си мажа, и тнт. Пия капсули лактофлор, но въпреки всичкото ядене и аз срещам трудности с тоалетната. Гледам да не се напъвам,и ако съм сложила рано утрогестана целия излиза като се напъна ....вече ми се ще да го намалям тоз утрогестан.....
Магнезия по принцип разхлабваше. За какво ви е изписан,аз още не пия ,ама ще питам не трябва ли да почна?А ако пиете желязо то запича....

# 446
изгубен, докторката ми изписа магнезий 3х1 + но шпа 3×1 , защото се бях притеснила от леки болежки , опъване, тежест и дискомфорт ниско долу в корема. Аз съм си малко паника и веднага отидох. Каза , че е нормално , но все пак да ги пия. Действително вече 3 ден и почти няма и следа от тези усещания. Иначе пия Огестан  и селен. Желязото ми е в норма и не приемам.
Аз си имах лениви черва и преди бременността , но се справях някакси . Сега от хормоните ли нз с мъка ходя по малко и не всяка сутрин...

# 447
Момичета, вие имате ли спазми като леки натискания точно '' отдолу''.?

# 448
Изгубен, завиждам ти благородно. Преди можех да ям много пържено и готвено, но сега не. Сега наблягам повече на салата и таратор. Примерно от цяла чиния кюфтета мога да ям само едно парче. Става ми тежко на стомаха и ми трябва нещо свежо да ям. Зехтинът и олиото не ми понася сега... А съм вече в първата седмица на третия месец...

# 449
Ох и аз вече съм в 8-ма седмица. Вчера за първи път повърнах, яде ми се само сладолед, салати , палачинки хахаха, тестени неща, но не и месо. Само при мисълта ми за месо ми става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт