Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 570
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
За слънцезащита си взех това. От години го ползвам, 400ml. Като цяло не смятам да сменям козметиката си сега. Доволни сме:

А за лицето ето този спрей, който може да се пръска и върху грим:

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 09:36 от HappyRSmile

# 466
Момичета, явно никоя от вас не е усещала това като спазъм, като натиска е на срамната кост. Прочетох из нета, че е нормално, но за доста по напреднала бременност. Малко се притесних. Надявам се обаче всичко да е наред други ден на прегледа

# 467
Чак натам нямам натиск. Бъди спокойна и успех

Момичета, явно никоя от вас не е усещала това като спазъм, като натиска е на срамната кост. Прочетох из нета, че е нормално, но за доста по напреднала бременност. Малко се притесних. Надявам се обаче всичко да е наред други ден на прегледа

# 468
Момичета,  малко тъп въпрос от мен. Спите ли по корем? Аз само така мога да спя, но много се притеснявам, че не е добре да спя по корем.

# 469
Desy_Stz Аз вече не мога да спя по корем, притискам го така и ми става лошо... а тази поза ми е любимата

# 470
  • Sofia
От 11:30 съм на бхс, стискайте ми палци 🥰

# 471
От 11:30 съм на бхс, стискайте ми палци 🥰
Чакаме да пишеш след това.
Аз съм в четвъртък Simple Smile

# 472
Момичета,  малко тъп въпрос от мен. Спите ли по корем? Аз само така мога да спя, но много се притеснявам, че не е добре да спя по корем.
Спя по корем с голямо удоволствие. В тези много ранни месеци няма никакъв проблем с това.
janin4eto_87, стискаме палци и да пишеш после.

# 473
Коя седмица сте за БХС. Аз съм другата е 12г.с.  и някой ден.....
Стискаме палци,разкажете подробно после. Кога се взима кръв,преди или след,или в деня?

# 474
Когато си записвах часа, се падаше да съм 12г с+1, но на последния преглед се оказа, че вървим седмица напред и реално ще съм 13г с+1 😊

Стискаме палци,разкажете подробно после. Кога се взима кръв,преди или след,или в деня?

# 475
Момичета, аз днес звъннах да си запиш чс за ЖК. До сега не съм ходила, обаче има свободен час за четвъртък. А тогав влизам в 12 г.с. Притеснението ми е свързано с феталната морфология. Дали ще е късно за нея? И лекарят, който води ЖК ли я прави илиме пренасочва към друг лекар, или сама се записвам ?Да не изтърва момента. :/

# 476
  • Sofia

Аз съм си записала час за 28ми тогава ще съм 12г.с + 5. Кръв ще ми вземат същия ден в МЦ Фемина.

# 477
Момичета, аз днес звъннах да си запиш чс за ЖК. До сега не съм ходила, обаче има свободен час за четвъртък. А тогав влизам в 12 г.с. Притеснението ми е свързано с феталната морфология. Дали ще е късно за нея? И лекарят, който води ЖК ли я прави илиме пренасочва към друг лекар, или сама се записвам ?Да не изтърва момента. :/
По ЗК няма фетална,Правят я на частно.Моя по ЗК ми предложи, но каза вие си решавате къде. Плаща се около 100 лв , зависи къде идеш де. Нека който мине да сподели цената.

# 478
Ясно. Трябва сама да се запиша, така или иначе няма да ми свърши работа лекарят, който ще следи ЖК.

По ЗК няма фетална,Правят я на частно.Моя по ЗК ми предложи, но каза вие си решавате къде. Плаща се около 100 лв , зависи къде идеш де. Нека който мине да сподели цената.

# 479
Къде ходите на ЖК по ЗК?
Близо ли ви е?
Прилично ли изглеждат кабинетите, техниката?

Общи условия

Активация на акаунт