Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 562
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Аз вече ще полудея от този проблем с WC . Пих топла вода с мед и лимон, ядох круша, пих кафе с мляко и кола , пак топла вода, една Активия и все едно нищо.. Само се подут от всичко. Страшно се депресирах, едва е края на 3та месец , а как ще е до декември ..
Не ми е удобно пак да звъня на докторката, а прегледа ми е чак на 05.06 ..

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 12:02 от infinity7

# 481
  • Sofia
Минах преглед. Всичко му е наред, отговаря си. За момента изглежда като момченце Simple Smile Явно ще си остана с една принцеса 💙

# 482
Къде ходите на ЖК по ЗК?
Близо ли ви е?
Прилично ли изглеждат кабинетите, техниката?
Да на близо ,че да може  и пеша за разходка по- нататък,Чисто нов кабинет и техника Wink За ЗК е идеално,предвид допотопните отпреди 14 години...То всъщност по ЗК да ти пуснат изследванията и да ти ги оформят целия комплект,това е. На края по- често тонове.....
Моите изследвания са готови,следобед ще ида да ги занеса. Имам два показателя под норма в кръвта ,но не ги разбирам.....
Прочетох за тях.Както си и знам- анемия.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 12:29 от изгубен

# 483
Инфинити, препоръчвам ти хуск.  Копувам си го от Балев биомаркет и това всъщност са фибри.  Вечер си разтваряш една чаена лъжичка във 1/2 чаша вода, оставяш го 15 мин., то става като желатин и после си го изпиваш.  На сутринта си без никакъв проблем, няма да се напъваш, но и няма да е диарично. 
Жанинче,  явно твоята съдба е да си мъжка майка.
Момичета, днес от ЛИДЛ си взех една ленена рокля за 20лв  на жълти цветя със зелени листа. Има коланче,  което минава над корема и като си го стегнеш роклята не изглежда като торба, жа на корема ми е свободно. Сега тръгвам на работа,  но мисля да мина за още една преди това.

# 484
Изписа ми гинопеварил,три вечери да слагам,а утрогестана през устата Ужаааас.
Феро- фолгама да пия за анемията И го питах за кихането ми нещо,каза спрей Норивент. Сега ще проучвам тоз спрей.

# 485
Изгубен , токсоплазмата ти ли я пусна или е назначена от лекар?

# 486
Изписа ми гинопеварил,три вечери да слагам,а утрогестана през устата Ужаааас.
Феро- фолгама да пия за анемията И го питах за кихането ми нещо,каза спрей Норивент. Сега ще проучвам тоз спрей.

Наривент съм слагала на дъщеря ми, когато е била хремава и винаги е помагал. На теб поради тази причина ли ти го изписаха или имаш сенна хрема?

# 487
Момичета вие имате ли болки в таза? Аз съм в 10г.с а от вчера имам болки особено от дасната страна.. не е ли твърде рано да се разширява?

# 488
Със същите болки в дясно съм. Тъкмо влизам в 11г.с и сече съм си се разширила 🤷😆 Самата аз не го виждам толкова, колкото приятелят ми като страничен наблюдател
Момичета вие имате ли болки в таза? Аз съм в 10г.с а от вчера имам болки особено от дасната страна.. не е ли твърде рано да се разширява?

# 489
Лекарят по ЗК. Явно е задължително.

Хора ще ,,мра,, от болка. Дето се хвалих,че си ям всичко,одеве се наядох с прясно зеле че и чесън,и за капак пих желязото.
Така ме боли сега горе стомах.Явно е страшна комбинация.Никакво зеле вече особено с чесън....
А ако е  от желязото,направо незнам как ще го пия.Отгоре на това довечера трябва да пия утрогестана,още от сега ми се повдига при мисълта.
Vasilevav аз го попитах да ме насочи към алерголог,той ми изписа това.Постоянно кихам,от алергия.

# 490
Какво желязо пиеш? Аз пиех сорбифер дурулес и за да не ми е гадно, го изпивах непосредствено преди хранене.

# 491
  • София
Ех, жанинчето, стисках палци за панделки и плитки, ама...
Все пак може да се промени предположението, има време. Hands V

скруби, мерси, ще ги видя и аз тези роклички. Много добре изглеждат на снимката в брошурата.

изгубен, сигурно е от зелето. То си е тежка храна...

Аз пък снощи хапнах 🍉 /първата за сезона, така ми се ядешееее/, е умрях 2 часа, все едно слон бях изяла - толкова ми беше тежко...

# 492
  • Sofia
Ех, жанинчето, стисках палци за панделки и плитки, ама...
Все пак може да се промени предположението, има време. Hands V

скруби, мерси, ще ги видя и аз тези роклички. Много добре изглеждат на снимката в брошурата.

изгубен, сигурно е от зелето. То си е тежка храна...

Аз пък снощи хапнах 🍉 /първата за сезона, така ми се ядешееее/, е умрях 2 часа, все едно слон бях изяла - толкова ми беше тежко...
Няколко пъти повтори, че не е видяла убедително, а така и изглежда, но аз и това си усещам. Пренатестът ще е последната дума Simple Smile

# 493

Хора ще ,,мра,, от болка. Дето се хвалих,че си ям всичко,одеве се наядох с прясно зеле че и чесън,и за капак пих желязото.
Така ме боли сега горе стомах.Явно е страшна комбинация.Никакво зеле вече особено с чесън....
А ако е  от желязото,направо незнам как ще го пия.Отгоре на това довечера трябва да пия утрогестана,още от сега ми се повдига при мисълта.
Vasilevav аз го попитах да ме насочи към алерголог,той ми изписа това.Постоянно кихам,от алергия.
И при мен е много силна алергията. Ако ти е удобно да споделиш дали има ефект след няколко дни. Аз пия Ринитал, но не ли помага.

# 494
rave докато провеждаше лечение с ваг.глобули си спомням ,че пиеше утрогестана.Нещо по особено беше ли ти. Хич не искам да го пия това мазно гадно нещо. И смятам да го намаля на една капсула вечер щом ще го пия.Само за три дни е лечението.После ще продължа пак с по една вечер.И без туй трябва да се намаля постепенно.

И при мен е много силна алергията. Ако ти е удобно да споделиш дали има ефект след няколко дни. Аз пия Ринитал, но не ли помага.
И аз смуча ринитал,ама не съм редовна,примерно по едно на ден Ще пиша за този спрей.Четох отзиви че можело да се ползва дълго и ставал за бременни. Утре ще го взема ,че днес не ми се излиза вече.....
Деси желязото е Феро- фолгама.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 20:48 от изгубен

Общи условия

Активация на акаунт