Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 034
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Ninka1851, почти всеки ден го имам това усещане.
Crazymimy, като остана в леглото да се излежавам де що има почва да ме боли. И гръб и кръст и стави. Сякаш като лежа им спирам кръвта. Много е неприятно.

# 661
Изгубена бях при Даниел Ставрев
Ясно,затова е бил обстоен.
И аз имам тежест, това според мен са някакви леки втвърдявания на матката като контракции,от седене прав и повече ходене и така ми става.Катп лежа се поуспокоява.
И също тази болка в ставите е от лежане.Аз така се схващам винаги като ми дойде и лежа на една страна скована и се схващам точно там на свръзката на таза с краката.

# 662
И аз имам тежест, все едно съм изяла нещо голямо, гади ми, лошо ми е, подута съм по лице - в 9+4 съм

# 663
А нормално ли е няколко дни да не усещам нищо, освен болки в гърдите. 10 седмица съм

# 664
  • Sofia
А нормално ли е няколко дни да не усещам нищо, освен болки в гърдите. 10 седмица съм

Нормално е да. Аз писах скоро че от самото начало нямам почти никакви симптоми но всичко върви добре за сега. Вече съм 12г.с + 5

# 665
Какво по-точно искаш да усещаш? Аз се моля да спре това гадене и да не усещам

# 666
Момичета, за тежестта и втвърдяването долу -  може да ви звучи странно,  но ако сложа бельо, което не ме стяга, но завършва под пъпа, сякаш това дразни там и коремът ми се стяга. Купих си гащи страстоубийки и то дантелени,  за да са съвсем леки при допир и са с висока талия и нямам вече този проблем. Панталонът ми също ми е широк в талията.....кръцнах му ластика с ножицата. Въобще нищо с ластик или лента да не завършва под пъпа.

# 667
За тежестта щях да предположа газове, понякога имат свойството да ни лъжат, че ни се пиша. Някой друг с газове? Sad

# 668
Тъкмо се зарадвах, че от няколко дни не усещам придръпвания и спазми и от 19.30 до сега съм на два бускулизина и два спазмалгона(предписани са от аг)  а прага ми на болка нещо е доста нисък. Усещам тежест в кръста, нещо като схващане, а в корема е като преди цикъл и на моменти като на разстройство... Но пък се замислих, че май прекалих с болкоуспокояващите

За тежестта щях да предположа газове, понякога имат свойството да ни лъжат, че ни се пиша. Някой друг с газове? Sad
Да, понякога

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 00:10 от Анонимен

# 669
  • София
Диана, явно няма да доживеем да прочетем нещо положително от теб.
Не знам ще напускаш ли групата, няма ли, вече два пъти се каниш... Но лично аз просто спирам да те чета, ще подминавам постовете ти. Страшно натоварваща си.
А бременността как ще я караш така, нямам представа... Ама то си е твоя работа.

Момичетата с деца, мъжете ви как се справяха с... физиологичните им нужди ? Помагаха ли ви ?
Одеве едното ни куче повърна и въпреки че аз веднага го почистих, ММ за пореден път щеше да припадне от ужас. Повдига му се и това е. Close
Викам му - ами бебето като започне да повръща, какво ще правиш ?
Или памперс... Как ще сменяш ?
И той - направо не знам. Flushed
Не е гнуслив, но такива работи просто не може да трае.
Изпражненията на кучетата ни на разходка не ги събира... По същата причина.

Надявам се това в него да се пречупи впоследствие... Трябва. Grin
Не мога да си представя, че няма да мога да разчитам за смяна на памперси
и т.н. Bowtie

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 10:42 от rave

# 670
Rave,  моя съпруг също не може да издържа на вида на наакан памперс.  Не е сменял памперси с първото дете, надали и с второто ще го направи. Аз не му се сърдя, защото компенсираше с това да къпе бебето в началото,  което мен много ме плашеше,  защото Мони бе недоносена и едва 2000гр един месец след раждането.

# 671
  • София
Е, не, скруби, ти ми разби всякакви надежди. Frowning
А като повърне, например ? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 10:53 от rave

# 672
Рейвче,  тя нашата нищо не връщаше през устата!  Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама като започна да ака в гърнето и аз не съм в къщи, ще не ще го чисти. Той няма проблем примерно с кръв,  гной,  рани,  но ако и повръщано искрено го ужасяват.  Но аз нямам проблем с това.....по принцип никога не го карам да ми помага в къщи,  защото в редките такива случаи , за да направи нещото ще ми зададе 10 въпроса  преди това и накрая ще трябва да мина след него, защото няма да го е направил като хората. Но моето момче за сметка на това може да ходи на работа и да бачка като вол без да се оплаква.

# 673
Зависи от човека ,някои сменят само те памперси,някои не пипат...хаха
Но то не е гнусно, а е сладко,като знаеш кой го е свършил, хихи даже и дупе ще целува.
Кажете как се справяте с обезкосмяването. Аз краката си ги минавам с епилатор.Никога ама Никога не съм ходила на кола маска. Не мога да си представя ,айде за крака ръце мога,ама там долу да се разкрача- Да ме чистят,абсурд .
Винаги съм действала там с бръснача🙊🙉🙈 срам не срам. Ама сега още от сега взе да е трудно. Замислям се да се престраша на кола маска ама сега там ще боли адски много, като никога не съм ходила. А има едни мазила депилатоари,май не е полезно .....

# 674
Аз в момента използвам навсякъде епилатор. Но преди ходех редовно на гореща безлентова кола маска на цял триъгълник и затова сега не боли чак толкова в интимната зона. Освен това гледам да го правя всяка седмица, за да са по-малко косъмчетата, пък и с тия чести прегледи... Първите пъти след бръснач е болезнено, но си струва.

Общи условия

Активация на акаунт