За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 977
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Съвсем случайно прочетох на Кристина Дод  Бедствие на високи токчета. Много ми хареса и смятам да продължа със следващите - серията се казва Зестрогонец Simple Smile

Аз, нещо не успях да харесам "Опасност в червена рокля. Но ще пробвам и бедствието, може пък да се спогодим.
Сега чета "Майки и дъщери" Барбара Делински. Много леко и бързо върви.
Обожавам тази авторка. Книгите, които съм чела, винаги вървят стегнато и бързо, без излишно претрупване, поне според мен, все едно гледаш филм.

# 346
А, недей, че така зациклих на "Да уловиш мечта" .. голяма тъпотия беше. Иначе и аз харесвам Делински.
Миленака, ми така ми се струва. Мисля, че ще видиш приликите.

# 347
А, недей, че така зациклих на "Да уловиш мечта" .. голяма тъпотия беше. Иначе и аз харесвам Делински.
Миленака, ми така ми се струва. Мисля, че ще видиш приликите.
Таз на Делински не съм я чела...Очевидно ще я пропусна 😁

# 348
Но пък не пропускай "Завръщане на острова". Тази ми хареса много.

# 349
  • Euskal Herria
Цитат
ОЧАКВАЙТЕ на 9 юни: "Да покориш лорд" от Сара Маклейн

„Лорд Николас е същински образец на мъжествеността. А очите му, скъпи читателки... Толкова сини!“
„Перли и пелерини“, дамско списание, юни 1823 г.

Набеден от популярно дамско списание за най-желания ерген, лорд Николас Сейнт Джон става обект на неуморно преследване от страна на всички дами от висшето общество, мечтаещи за съп­руг. И когато му се предоставя възможност да се измъкне, той тутакси се възползва – само за да се озове на пътя на най-твърдоглавата и дяволски привлекателна жена, която някога е срещал в живота си!

Дъщеря на благородник, известен сред обществото като Графа прахосник, лейди Изабел Таун­зенд има прекалено много тайни и твърде малко пари. Макар че през годините се е научила сама да се грижи за себе си, неотдавнашната кончина на баща ѝ я оставя объркана и нуждаеща се от помощ, за да защити рожденото право на малкия си брат. А греховно красивият и безкрайно желан за съпруг лорд Николас би могъл да се окаже ключът за разрешаването на всичките ѝ проблеми.

Но младата дама трябва да бъде нащрек и да не прави нищо безразсъдно... като например да се влюби безумно и страстно.

# 350
Чела съм Правилата на мръсниците и помня, че доста ми харесаха. И тази ще я купя Simple Smile

# 351
  • Бургас
Чела съм Правилата на мръсниците и помня, че доста ми харесаха. И тази ще я купя Simple Smile
Вики, тази е втора книга от друга поредица. Ето я първата
Да съблазниш негодник Автор: Сара Маклейн

# 352
Вики, тази е втора книга от друга поредица. Ето я първата
Да съблазниш негодник Автор: Сара Маклейн

еее супер,  бях си я купила и е хубава. Сега тъкмо ще си събера на хартия поредицата. Мерси, Яна

Вярно, че Николос беше брата на главния... сега се сетих

# 353
  • София
Заинтригувахте ме с Девни Пери. Не са тийн романи, нали?
Не са.
Ако искаш, хвърли поглед на първата:
https://www.rulit.me/author/peri-devni

Започнах да я чета. Още съм в началото, но засега стилът ми харесва.

"Да покориш лорд" от Сара Маклейн ще се прочете. Харесвам авторката. Романите ѝ са увлекателни, историите приятни, леко се четат. В последно време, не знам защо, но предпочитам такива истории- леки, приятни романтични. Пазарът се наводни с романи тип нюансите и взеха да ми стават скучни и еднотипни.

# 354
Здравейте!
За пръв път пиша в тази тема.
Прочетох на Кристина Лорен цялата Красива поредица и много ми хареса.
Дали бихте могли да ми кажете къде мога да намеря Палаво момче поредицата? Проверих в rulit но я няма на български Sad

# 355
  • в сърцето на един мъж...
Прочетох почти на един дъх серията Зестрогонци на Кристина Дод, много ми хареса. Оказа се, че има още една съвременна поредица, от нея обаче има само две книги в читанка, дали има някъде другите - проверих в рулит, обаче ги няма там. Има Такава, каквато си и Почти влюбени. Много ми хареса как пише, а тази сутрин осъмнах със Съблазън - буквално на един дъх я прочетох. Това е другата серия - https://www.goodreads.com/series/51671-lost-hearts

# 356
Принципно в Mailbooks я има трета книга.
Но ако нямаш програмата ето: https://dox.abv.bg/download?id=979de2a61c

# 357
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря много, любезна съфорумка ми я прати! Heart

# 358
  • София
Свърших "Неуверена". Хареса ми.
От Кристина Дод не съм чела нищо. Ще прегледам книгите ѝ.

# 359
Случайно в книжарницата попаднах на намалени 5те книги на Кинли Макгрегър, взех ги, прочетох ги и не са никак лоши. Имат си история, действия и са свързани, така че ще чакам останалите.
Реших да сменя на съвременни и прочетох Ел Кейси - Блести, не гори ( нищо особено не беше, ама нищо което да ме изненада) и Само една нощ ( хареса ми, имаше си интрига, дано преведат и останалите)
Пробвах и Кортни Коул - Ако останиш -хубава история, но много набързо разказана, можеше да се поразвие малко повече. Раз-два и тя свърши книгата.
Връщам се пак на исторически. Не знам защо, но последно време само такива чета. Ще си почна от шотланците на Дж. Груд ( доста ги хвалехте в предните коментари) и после цветята на Хънтър.
Искаше ми се да прочета третата на Шен, но отивам в книжарница Сиела 3 дни след издаването й и се оказва, че я нямат. Как може в книжарницата на издателството да я нямат? Ще си я поръчвам със С. Маклийн като излезе, но все пак не си правят добра реклама, като нямат налична тяхна книга след излизането й.

Общи условия

Активация на акаунт